اقتصادی 19:47 - 11 آبان 1403
مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از ۱۳ آبان شاهد تشدید بارش و وزش باد در نواحی غرب و شمال غربی کشور خواهیم بود.

تشدید بارش‌ها از ۱۳ آبان‌ماه در شهر‌های شمالی کشور

صادق ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه امشب در مناطقی از جنوب غرب و غرب کشور شاهد بارش باران و وزش باد خواهیم بود، گفت: در شهر‌هایی از جمله شهرهای استان کردستان، رگبار باران، رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: فردا شنبه ۱۲ آبان‌ماه بارش در مناطقی از استان زنجان، مناطق جنوبی استان‌های آذربایجان شرقی‌و آذربایجان غربی ادامه دارد.

ضیائیان با بیان اینکه روز یکشنبه سیزدهم آبان‌ماه شاهد تقویت سامانه بارشی در شمال غرب، غرب و شمال خوزستان خواهیم بود، گفت: همچنین این سامانه بارشی مرکز و دامنه‌های استان‌های البرز، قزوین و تهران را در بر می‌گیرد و در روز‌های بعد نیز تداوم خواهد داشت.

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی با اشاره به تشدید بارش‌ها و صدور هشدار نارنجی در نواحی غربی کشور گفت: در استان‌های ایلام، کرمانشاه، لرستان، کردستان، زنجان، گیلان، چهارمحال و بختیاری، مرکزی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل شاهد تشدید بارش‌ها خواهیم بود.

به گفته وی، روز دوشنبه نیز هشدار بارش‌های سیلابی مربوط به خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، همدان، مرکزی، زنجان، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، نوار غربی و شمال اصفهان، چهارمحال و بختیاری، قزوین، البرز و تهران است که سبب طغیان رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها می‌شود.

او با بیان اینکه با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر طی یکشنبه و دوشنبه در این مناطق بارش پیش‌بینی شده که شدت آن در استان گیلان بیشتر است، گفت: همچنین بارش‌های این دو روز در ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات البرز به شکل برف خواهد بود.


12111378
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس جمهور کوبا در جریان بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا، از برند‌های صنایع غذایی ایران برای حضور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوبا دعوت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد از راه‌اندازی کارپوشه اقتصادی ایرانیان با دستور رییس‌جمهور در آینده نزدیک خبر داد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره میز صنعت و رتبه‌بندی ناشران سازمان بورس گفت: معیار‌های ارزیابی امسال همانند دوره پیشین در سه حوزه شفافیت اطلاعاتی، حاکمیت شرکتی و نقش آفرینی در توسعه بازار سرمایه بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: بحث و بررسی پیرامون موافقت‌نامه تجارت اعضای اکو و کاهش تعرفه کالا‌های تجاری میان اعضاء برای افزایش حجم تجارت داخلی اکو از محور‌های نشست اکو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: برای یک خودروی نو که برای بار اول شماره‌گذاری می‌شود، باید مشخص شود که سهیمه سوخت آن به چه صورت انجام خواهد شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: کارت سوخت جایگاه‌ها در حال حاضر هیچ تغییری نکرده وهمان تعداد کارت سوخت متناسب با نازل‌های جایگاه موجود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: بخش‌های صنعت و معدن در سال حدود یک میلیارد لیتر سوخت کمبود دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس مصوبه جدید هیئت وزیران، از پانزدهم آذرماه نرخ بنزین با کارت اضطراری جایگاه‌ها به ۱۰ درصد قیمت خرید بنزین از پالایشگاه‌ها یعنی ۵۰۰۰ تومان می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز  چهارشنبه در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور روند دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: هدف ما از ارسال نامه به وزارت نفت، درخواست تسریع در اعلام رسمی این موضوع و اطلاع‌رسانی به شرکت‌های ذی‌ربط است.  

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است