سیاسی 21:43 - 12 آذر 1403
در روند بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی حکم مربوط به ساز و کار تصفیه بدهی‌های دولتی از طریق مولدسازی جهت اصلاح به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع شد.

موضوع تسویه بدهی‌های دولت از طریق مولدسازی به کمیسیون تلفیق ارجاع شد

در نشست علنی نوبت سوم امروز (دوشنبه، ۱۲ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور بند‌های (ش) و جز یک بند (ص) برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

در بند (ش) تبصره ۲ آمده است: در اجرای بند الف ماده (۳۶) و ماده (۴۲) قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها و به منظور مولدسازی دارایی‌های دولت و شرکت‌های دولتی، متقاضیان خرید دارایی‌های مذکور که دارای طلب قطعی شده از دولت هستند از جمله سازمان تأمین اجتماعی، سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح، صندوق‌های بازنشستگی، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، پیمانکاران و تأمین کنندگان طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، شرکت‌های طلبکار بابت یارانه کود اوره و شرکت‌های تولیدکننده برق، می‌توانند به‌صورت فردی یا گروهی ضمن پرداخت ثمن نقدی بیع (معادل تا ده درصد (۱۰%)) به ردیف درآمدی مربوطه نزد خزانه‌داری کل کشور، مابقی ثمن معامله را با مطالبات قطعی خود از دولت و شرکت‌های دولتی از طریق وزارت امور اقتصادی و دارایی تهاتر کنند.

جز یک بند (ص) تبصره ۲ بدین شرح است:۱- در اجرای جزء (۶) بند (ب) ماده (۱۰) قانون برنامه هفتم پیشرفت، سازمان برنامه و بودجه کشور مجاز است نسبت به انتشار/ واگذاری اوراق ضمان تا سقف تضمین دولت اقدام نماید. این اوراق در صورت عدم ایفای تعهد در سررسید اقساط و یا موعد بازپرداخت اصل تسهیلات، به اوراق مالی اسلامی تبدیل و قابل معامله در بازار سرمایه می‌باشد. سازمان برنامه و بودجه کشور مجاز است در سررسید تضامین بودجه عمومی نسبت به انتشار اوراق مالی اسلامی جدید یا جایگزینی آن با اوراق قبلی اقدام نماید.


12122887
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، شامگاه جمعه برای شرکت در هفدهمین نشست مجمع الجزیره عازم دوحه پایتخت قطر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور پیامی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بقائی درخصوص نتیجه مذاکرات نوشت: طرفین ضمن تبیین دیدگاه‌ها و مطالبات خود، تفاهم کردند که در مشورت با پایتخت‌ها راجع به دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها تصمیم گیری نمایند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، درباره نتایج پایان دور نخست گفت‌وگوهای هسته‌ای میان ایران و آمریکا، گفت: فضای خوبی حاکم بود و شروع خوبی بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع در ابتدای سفر خود به جمهوری آذربایجان و در بدو ورود به باکو با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام تروریستی در مسجد حضرت «خدیجه کبری» (س) در منطقه ترلای اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با خانواده شهید سلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه آرزوی دشمن، خارج کردن مردم از صحنه انقلاب و نظام است، گفت: دشمنان به دروغ می‌گویند که مردم در صحنه حضور ندارند و این اقدام را از طریق فضای مجازی دنبال می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان، پیامی در خصوص مذاکرات مسقط در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، جهت دیدار با رئیس‌جمهور و همتای آذری خود وارد باکو، پایتخت آذربایجان، شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است