بین‌الملل 17:26 - 20 مرداد 1401

نتیجه مثبت مذاکرات وین کاملا محتمل است/ مسئله لاینحلی  وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، «ایوان نچایف» (Ivan Nechayev) معاون اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه روسیه امروز پنجشنبه در نشست خبری با اشاره به مذاکرات اخیر برچیدن تحریم‌های ضدایرانی اعلام کرد که حصول یک نتیجه مثبت در روند مذاکرات مرتبط با احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران امکان پذیر است.

معاون اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه روسیه در این خصوص گفت: کار روی پروژه بسته احیا (توافق هسته‌ای) زمانی به پایان خواهد رسید که منافع همه طرف‌های مشمول به طور مناسب پذیرفته شود. ما امیدواریم که این موضوع برای واشنگتن و همچنین بروکسل و دیگر پایتخت‌های اروپایی روشن شده باشد.

«ایوان نچایف» در ادامه اضافه کرد: ما معتقدیم که نتیجه مثبت مذاکرات کاملاً محتمل است. هیچ مسئله لاینحلی بین بازیگران کلیدی (در این مذاکرات) وجود ندارد. قبلاً بارها ثابت شده است که نزدیک شدن مواضع کاملاً به اراده سیاسی کافی همه طرف‌های درگیر بستگی دارد.

ادامه دارد....


11651306
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک حمله با سلاح سرد در کرانه باختری اشغالی یک نفر کشته و سه نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل پس از تصمیم برلین برای لغو محدودیت‌های صادرات اسلحه به اسرائیل، تعهدات بین‌المللی آلمان را یادآوری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه اعلام کرد دو فروند جنگنده نسل پنجم سوخوی ۵۷ را به یک کشور خارجی صادر کرده، اما هویت این کشور هنوز فاش نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا (WFP) در گزارش چشم‌انداز ۲۰۲۶ خود هشدار داد که ۳۱۸ میلیون نفر در سال آینده با سطوح بحرانی گرسنگی مواجه خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» السودانی تاکید کرد که پیروزی ائتلافش تضمین‌کننده تشکیل دولت نیست و دوره دوم ریاست دولت مسئولیتی برای تکمیل پروژه‌هاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد این کشور به دلیل ابهام در مورد مسائل کلیدی مرتبط با بازسازی غزه، از رأی‌گیری به قطعنامه مورد حمایت آمریکا در شورای امنیت خودداری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد روسیه در مذاکرات صلح پیش‌بینی‌شده در ترکیه شرکت نخواهد کرد، اما آمادگی خود برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها را حفظ کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های پشتیبانی سریع محاصره شهر بابنوسه در غرب کردفان را تشدید کرده و با استفاده از زره‌پوش‌ها قصد تکرار سناریوی الفاشر را دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی در راستای تحقق اهداف تجاری مشترک و افزایش مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار، طالبان
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های جدید نشان می‌دهد آمریکا طی دو دهه گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار وام از نهاد‌های مالی دولتی چین دریافت کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است