بین‌الملل 17:26 - 20 مرداد 1401

نتیجه مثبت مذاکرات وین کاملا محتمل است/ مسئله لاینحلی  وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، «ایوان نچایف» (Ivan Nechayev) معاون اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه روسیه امروز پنجشنبه در نشست خبری با اشاره به مذاکرات اخیر برچیدن تحریم‌های ضدایرانی اعلام کرد که حصول یک نتیجه مثبت در روند مذاکرات مرتبط با احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران امکان پذیر است.

معاون اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه روسیه در این خصوص گفت: کار روی پروژه بسته احیا (توافق هسته‌ای) زمانی به پایان خواهد رسید که منافع همه طرف‌های مشمول به طور مناسب پذیرفته شود. ما امیدواریم که این موضوع برای واشنگتن و همچنین بروکسل و دیگر پایتخت‌های اروپایی روشن شده باشد.

«ایوان نچایف» در ادامه اضافه کرد: ما معتقدیم که نتیجه مثبت مذاکرات کاملاً محتمل است. هیچ مسئله لاینحلی بین بازیگران کلیدی (در این مذاکرات) وجود ندارد. قبلاً بارها ثابت شده است که نزدیک شدن مواضع کاملاً به اراده سیاسی کافی همه طرف‌های درگیر بستگی دارد.

ادامه دارد....


11651306
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا ابراز تمایل کرد روسای جمهور روسیه، اوکراین و آمریکا را برای یک شام صلح میزبانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان و نروژ اعلام کردند برای کمک به ذخائر تسلیحاتی اوکراین جمعا ۷۰۰ میلیون یورو به کی‌یف اهدا خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع رسانه‌ای مدعی شدند که عربستان و مصر در تلاش هستند از حمله جدید رژیم اسرائیل به ایران جلوگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا اظهارات ناتو درباره امکان حمله پیش‌دستانه علیه روسیه را اقدامی هماهنگ‌شده برای جلوگیری از پیشرفت تماس‌های دیپلماتیک درباره اوکراین خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا در تلاش است با استناد به ماده ۱۲۲ پیمان اتحادیه، مبنای حقوقی توقیف صد‌ها میلیارد یورو دارایی‌های دولتی روسیه را فراهم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌گوید باید از همسایه شمالی خود بخاطر رفتار سلف خود در پخش کردن اعلامیه‌های ضد تبلیغاتی عذرخواهی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیلاری کلینتون در اظهاراتی تند در کنفرانس «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که روایت اسرائیل در جهان «فاجعه‌بار و غیرموثر» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار بات‌یام، با انتشار پیامی ویدئویی ادعا کرد که سپاه پاسداران ایران در تلاش است برخی از ساکنان شهر را برای همکاری اطلاعاتی جذب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از نمایندگان سابق مجلس عراق تاکید کرد تاکنون نام ۶ نفر برای نخست‌وزیری ارائه شده و شانس السودانی برای ابقا نیز افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تاخیر در ساخت خط سوم انتقال برق ایران-ارمنستان که باید در سال 2020 به پایان می‌رسید و امکان سه برابر کردن تبادل انرژی میان دو کشور را از 400 به 1200 مگاوات افزایش می‌داد نه تنها سرمایه‌گذاری‌های ارمنستان را به خطر انداخته بلکه موجب بروز نا...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است