بین‌الملل 22:51 - 26 فروردین 1403
وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد این رژیم که پیش از این مقابل حماس و حزب‌الله شکست خورده بود، مقابل ایران نیز شکست خواهد خورد.

وزیر صهیونیست: مقابل ایران شکست خواهیم خورد

میکی زوهار، وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی اذعان کرد این رژیم در ۷ اکتبر در برابر حماس شکست خورد، بعد در برابر حزب الله شکست خورد و حال در برابر ایران نیز شکست خواهد خورد.

براساس گزارش رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت، زوهار مدعی شد: به حمله (پاسخ تنبیهی) ایران باید به شدت پاسخ داده شود. پاسخ ضعیف به این تجاوز بی‌سابقه، ادامه مفهوم منسوخ و منطق عقلانیت است. 

این وزیر صهیونیست در ادامه ادعا کرد: اسرائیل در ۷ اکتبر مقابل حماس شکست خورد، در مقابل حزب الله که مدام به ما حمله می‌کند و توانست ساکنان شمال را تخلیه کند شکست خورد و در برابر ایران که در حمله مستقیم به اسرائیل تردیدی نداشت شکست خواهد خورد. 

این درحالی است که منابع آمریکایی فاش کردند پس از جلسه بی‌نتیجه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، تل‌آویو به واشنگتن خبر داده است که به دنبال حمله‌ای دیگر علیه ایران نیست.

روزنامه نیویورک‌تایمز نیز به نقل از ۲ مقام صهیونیستی نوشت حمله تلافی جویانه‌ای که برخی از اعضای کابینه جنگ پیشنهاد کرده بودند، پس از گفت‌وگوی تلفنی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس‌جمهور آمریکا در روز شنبه کنار گذاشته شده است.


12047348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران اسرائیلی با همراهی مقامات پیشین رژیم صهیونیستی در تل‌آویو تجمع کرده و خواستار بررسی شکست‌های امنیتی هفتم اکتبر شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل هشدار داد که ۱۲.۹ میلیون کودک در افغانستان در معرض بیماری‌های عفونی کشنده قرار دارند و سیستم بهداشتی این کشور در آستانه یک فاجعه انسانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه برخی رسانه‌ها مدعی شدند حماس پایان آتش‌بس را به اطلاع مقامات آمریکایی رسانده، یک مقام ارشد این گروه گزارش‌های مربوطه را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار هیئت بلندپایه طالبان با شورای توسعه صادرات دارو هند،طرف هندی آمادگی خود را برای افزایش صادرات، سرمایه‌گذاری مشترک و ایجاد کارخانه‌های تولید دارو در افغانستان اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار اتوبوس حاوی زندانیان افغان که دوران محکومیت خود را در زندان‌های ایران سپری می‌کردند، امروز از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد خاک افغانستان شدند. این انتقال در چارچوب هماهنگی‌های حقوقی و کنسولی دو کشور انجام گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به طعنه گفت که اگر زلنسکی با طرح صلح مخالفت کند، می‌تواند با تمام وجود به جنگیدن ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یکی از بدترین آدم‌ربایی‌های دسته‌جمعی در نیجریه، بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز و معلم از یک مدرسه ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات متعدد رژیم صهیونیستی به مرکز و شمال غزه امروز جان ۲۰ فلسطینی از جمله ۴ کودک را گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به ترامپ تاکید کرد که اروپا باید در روند پایان جنگ اوکراین حضور داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا به زودی در سوئیس گفت‌و‌گو‌های سطح بالا را برای بررسی و تعیین شرایط احتمالی توافق صلح آغاز می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است