بین‌الملل 20:49 - 13 آذر 1403
اعلان حکومت نظامی از سوی رئیس جمهور کره جنوبی باعث سقوط وون شد.

سقوط ارزش پول کره جنوبی درپی اعلان حکومت نظامی

باشگاه خبرنگاران جوان، ابوالفضل هاشمی- اختلافات داخلی میان دولت و پارلمان کره جنوبی در نهایت منجر به اعلان وضعیت حکومت نظامی از سوی رئیس جمهور این کشور شد. اکنون با لغو این دستور از سوی پارلمان، کره جنوبی رسما وارد هرج و مرج شد. 

بر این اساس، گرچه تصمیم برای اعلان وضعیت حکومت نظامی در اواخر شب به وقت کره جنوبی گرفته شد، اما همین مسئله وون، واحد پول این کشور را تضعیف کرد. 

اکنون ارزش هر وون با ۲.۵ درصد کاهش، به پایین‌ترین میزان خود طی ۲ سال اخیر در برابر سایر ارز‌های معتبر جهان از جمله دلار رسید. 

با این حال، مقامات بانک مرکزی و دولت کره جنوبی اعلام کرده‌اند سئول آمادگی دارد هر اقدام مقتضی برای ایجاد آرامش در بازار‌های مالی و بورس را انجام دهد. 

منبع: رویترز


12123347
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باکو اعلام کرد در طرح اعزام نیروی بین‌المللی به نوار غزه مشارکت نمی‌کند مگر اینکه حملات نظامی در این منطقه به طور کامل متوقف شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس پیوستن قزاقستان به پیمان ابراهیم و عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل را محکوم کرد و آن را «سفیدشویی نسل‌کشی» این رژیم خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین نمایشگاه هنرمندان مهاجر افغانستانی در شهر مشهد برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا با الهام از جنگ اوکراین، برنامه جاه‌طلبانه‌ای برای خرید میلیون‌ها پهپاد و تولید زنجیره تأمین داخلی تعریف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد که امشب جسد یک اسیر اسرائیلی کشته‌شده در غزه را به صلیب سرخ تحویل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر یونیسف امروز اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۴۷ کودک فلسطینی در کرانه باختری و قدس به دست نیرو‌ها و شهرک‌نشینان اسرائیلی شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اوکراین ادعا کرد بیش از هزار شهروند از کشور‌های آفریقایی با تشویق روسیه در کنار نیرو‌های روسی می‌جنگند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با آغاز سکوت انتخاباتی از صبح فردا، کمیسیون انتخابات عراق ضمن اعلام آمادگی کامل، درباره هرگونه فعالیت تبلیغاتی تا پایان رأی‌گیری عمومی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شورای اقتصادی کاخ سفید اعلام کرد که تاثیر منفی تعطیلی طولانی‌مدت دولت بر اقتصاد آمریکا بسیار بدتر از پیش‌بینی‌ها بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ائتلاف ۱۰ کشوری JEF به ریاست انگلیس، در شمال نروژ رزمایشی را با سناریوی درگیری احتمالی با روسیه پس از آتش‌بس اوکراین انجام دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است