سیاسی 11:02 - 03 اردیبهشت 1404
نمایندگان مجلس طرح اصلاح جزء ۳ بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم درخصوص اختصاص فوق‌العاده خاص به کارگران شهرداری‌ها را تصویب کردند.

تصویب اختصاص فوق‌العاده خاص به کارگران شهرداری‌ها در مجلس

باشگاه خبرنگاران جوان - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت) تقاضای دوفوریت در مورد طرح اصلاح جزء ۳ بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در خصوص اختصاص فوق‌العاده خاص به کارگران شهرداری‌ها را تصویب کردند.

رحمت‌الله نوروزی نایب‌رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس به‌عنوان نماینده درخواست‌کنندگان فوریت سخن می‌گفت، اظهار کرد: در شرایط تورمی جاری در کشور فراکسیون کارگری و مجلس شورای اسلامی در تلاش بود تا بتواند برای افزایش حقوق بر اساس تورم قدمی بردارد که در سال جاری با همکاری مجلس اقدامات خوبی انجام شد، اما دولت در لایحه بودجه همکاری نکرد، اما حالا در این طرح پیشنهادی به منظور جلوگیری از کاهش حقوق و دستمزد پرسنل و کارگران شهرداری‌ها که ۹۰ درصد آن‌ها را کارگران تشکیل می‌دهند طرحی را تصویب کردند.

این نماینده مجلس بیان کرد: در این چارچوب جلسات متعددی را با رؤسای فراکسیون‌ها و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه تشکیل دادیم و با توجه به اینکه در ماده ۱۰۶ دولت مجاز است به منظور عدالت در پرداخت، افزایش بهره وری در دستگاه‌های اجرایی، تقویت امور حاکمیتی و نظارتی از جمله دستگاه‌هایی که بر فعالیت شرکت‌ها نظارت دارند نسبت به وضع فوق‌العاده خاص اقدام قانونی به‌عمل آورد پیشنهادی آماده کردیم و همان‌طور که مطلع هستید فرمانداران، بخشداران و کارکنان وزارت کشور و وزارت جهاد و دیگر وزارتخانه‌ها مشمول می‌شوند بحث ما این است که به شهرداری‌ها نیز فوق العاده خاص تعلق گیرد و پیشنهاد ما این است عبارت شهرداری‌ها به جز ۳ و بعد از دستگاه‌های اجرایی اضافه شود.


12182411
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رئیس‌جمهور نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند و به پیشنهاد معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی، رضا استادرحیمی را به سمت «مدیر کل پژوهش و اسناد» ریاست جمهوری منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بیست و نهمین جلسه هیات مرکزی رسیدگی به شکایات قانون برگزاری مناقصات، به میزبانی امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه کشور و با حضور معاون حقوقی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید کمال خرازی در چهارمین نشست گفت‌و‌گو‌های ایرانی-عربی در دوحه با عنوان «روابط مستحکم و منافع متقابل»، بر ضرورت همبستگی منطقه‌ای برای مقابله با چالش‌های مشترک تأکید و تصریح کرد: امنیت جمعی امری وارداتی نیست؛ بلکه باید از درون و بدون دخالت ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی ایران در سازمان ملل ادعای خبرگزاری رویترز درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه را به غایت مضحک دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران درباره گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اظهار داشت: رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است، اما اگر هدف محروم کردن ایران از حقوق هسته‌ای خود و دیگر درخواست‌های غیرواقعی و غیرمنطقی باشد، باید به صراحت بگویم که جمهوری اسلامی ا...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته نوش آبادی مذاکرات دور چهارم در زمان مقعر برگزار می‌شود و حرفی از توقف مذاکرات نیست و حرف‌های پراکنده آمریکایی نیز مهم نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر انقلاب در واکنش به خبر‌ها درباره برنامه آمریکا به‌منظور تغییر نام خلیج فارس تاکید کرد: ترامپ بداند خلیج فارس، خلیج مکزیک نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد برگزاری بزرگداشت شهدای خدمت گفت مراسم بزرگداشت شهدای خدمت باید بستری برای وفاق و همدلی ملت باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با استقبال از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان، بر اهمیت اهتمام دو کشور برای استفاده از این فرصت جهت اطمینان از کاهش تنش و پایداری آرامش در منطقه تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه از منظر ایران، تصمیمات سوئد نه قابل درک است و نه قابل توجیه گفت: از لفاظی‌های فرسوده عبور کنیم و فصلی تازه در روابط ایران و سوئد رقم بزنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است