بین‌الملل 18:57 - 20 مرداد 1401

آمریکا جنگ علیه یمن را با هدف تأمین منافع تل آویو مدیریت می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی در صنعا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین به بررسی تازه‌ترین تحولات کشورش پرداخت.

عبدالسلام در ابتدا درباره سفر هیئت دولت نجات ملی یمن به مسکو و دیدار با مقام‌های روس گفت: ما در چارچوب مأموریت خود به عنوان هیئت ملی یمن، سفرها و دیدارهای رسمی و علنی و غیرعلنی زیادی انجام داده‌ایم و این نخستین سفر ما به روسیه نیست. سفر ما به مسکو در شرایط استثنایی و حساس و با هدف تأمین منافع ملت یمن در مرحله کنونی انجام شد. ما با طرف روس درباره تأثیر گسترده تحولات جهانی بر یمن به ویژه پس از تحولات اوکراین رایزنی و تأکید کردیم که ما در یمن خیلی وقت پیشتر خطر آمریکا را احساس کردیم.

وی ادامه داد: تغییرات واقعی در موضع روسیه ایجاد شده و مسکو به این نتیجه و درک رسیده است که یمن می‌تواند در عرصه منطقه‌ای و بین المللی، نقطه‌ای راهبردی باشد. تا زمانی که تجاوز و محاصره علیه یمن وجود داشته باشد، این حق ما است که با همه طرف‌های بین المللی که از سیاست‌های آمریکا خسارت دیده‌اند، همکاری و ارتباط داشته باشیم و روسیه نیز یکی از این طرف‌ها است.

محمد عبدالسلام تصریح کرد: تجاوز علیه یمن فقط سعودی- اماراتی نیست چرا که این دو کشور ابزار دست آمریکا هستند. تجاوز علیه یمن با سرکردگی آمریکا، انگلیس و غرب صورت گرفته است. در واقع این آمریکا است که پرونده تجاوز علیه یمن را با هدف تأمین منافع گسترده اسرائیل و منافع اندک عربستان و امارات مدیریت می‌کند.

سخنگوی جنبش انصارالله خاطرنشان کرد: ما شاهد تغییرات منطقه‌ای و بین المللی هستیم و خود عربستان نیز احساس کرده است که دیگر از حمایت تضمین شده آمریکا برخوردار نیست.


11651371
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هفت سرباز آمریکایی در جریان عملیات ویژه نظامی اخیر آمریکا در ونزوئلا زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ژاپن اعتراض رسمی خود را در مورد حفاری احتمالی میدان گازی به چین ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان تظاهرات ده‌ها هزار نفری حریدی‌ها در قدس اشغالی برخورد یک اتوبوس با معترضان منجر به کشته شدن یک صهیونیست و مجروحیت چندین تن دیگر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با دستور شیخ نعیم قاسم، حزب‌الله لبنان با هدف ترمیم ساختار امنیتی خود، به استراتژی فعالیت‌های پنهان دهه ۸۰ بازگشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اتریشی با انتقاد از سیاست‌های تحریمی اروپا، اعلام کرد که افزایش قیمت انرژی ناشی از این تصمیمات، اقتصاد اروپا را بیش از مسکو متضرر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق با بازگشایی گذرگاه‌های انسانی در حلب و تعیین مهلت چندساعته، به غیرنظامیان هشدار داد تا پیش از آغاز پاسخ کوبنده ارتش، از چندین منطقه خارج شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با اشاره به درس‌های ۷ اکتبر، از پایان سیاست خویشتن‌داری این رژیم و تدوین استراتژی جدید برای جنگ‌های ناگهانی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به ونزوئلا، نمایندگان پارلمان برزیل هشدار دادند که واشنگتن برای تصاحب ذخایر استراتژیک، برزیل را هدف بعدی خود قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از توافق پنهانی دمشق و تل‌آویو برای تبادل اطلاعات و استقرار دفتر ارتباطی اسرائیل در سوریه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت صنعا با خط قرمز خواندن سفر وزیر خارجه اسرائیل به سومالی لند، تاکید کرد هرگونه حضور اسرائیل در این منطقه هدف نظامی نیرو‌های مسلح خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است