بین‌الملل 00:08 - 07 خرداد 1402
وزارت خارجه لبنان از آزادی ۱۰ تبعه این کشور در امارات که به اتهام ارتباط با جنبش حزب‌الله بازداشت شده بودند، خبر داد.

آزادی ۱۰ تبعه لبنانی در امارات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه لبنان به نقل از «فؤاد شهاب دندن» سفیر این کشور در امارات از آزادی ۱۰ تبعه لبنانی خبر داد.

این ۱۰ تبعه لبنانی از حدود دو ماه پیش در امارات بازداشت شده بودند.

به نقل از شبکه المنار، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان نیز ضمن قدردانی از «عبدالله بن زاید آل نهیان» همتای اماراتی خود و تمامی مسئولان این کشور به دلیل همکاری در این پرونده، بر علاقه‌مندی بیروت برای حفظ روابط برادرانه دو کشور تأکید کرد.

روزنامه «رأی الیوم» نیز نوشت که این ۱۰ تبعه لبنانی به اتهام همکاری و ارتباط با حزب‌الله بازداشت شده بودند و اکنون آزاد شده اما همچنان در امارات هستند.

این روزنامه به نقل از «عفیف شومان» نزدیکان بازداشت‌شدگان نوشت که یکی از بازداشت‌شدگان به نام «غازی عزالدین» در بازداشتگاه جان باخت که انتقاد و محکومیت گروه‌های حقوقی از جمله سازمان عفو بین‌الملل را به دنبال داشت.

شومان افزود که امارات نُه بازداشتی دیگر را تحت فشارهای رسانه‌ای و انتقاد پس از فوت غازی عزالدین، به ناچار آزاد کرد.

پایان پیام/م


11901451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل خواستار بازگشایی کامل گذرگاه رفح برای کمک‌های بشردوستانه و جابجایی غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد گفتگوی نمایندگان ویژه ترامپ با پوتین «عمیق و سازنده» بوده و ترامپ در جریان جزئیات آن قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد هند رجب شکایتی را در کانادا ثبت کرده و خواستار دستگیری ایهود اولمرت و تزیپی لیونی که در حال بازدید از این کشور هستند، شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه ترامپ مردم سومالی را زباله خطاب کرد، نخست وزیر این کشور صرفا خواستار نادیده گرفتن اظهارات نژادپرستانه او شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خانواده ماهیگیر کلمبیایی که در حملات اخیر آمریکا کشته شده، با رد اتهام قاچاق، علیه دولت آمریکا به کمیسیون حقوق بشر شکایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های محلی می‌گویند نیرو‌های ارتش اسرائیل به ۲ روستا در حومه جنوبی قنیطره حمله کرده و ایست بازرسی ایجاد کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های اسرائیل بازجویی از نخست‌وزیر این رژیم را در دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو در مورد اتهامات فساد علیه او از سر گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مجارستان گفت که اروپا به اوکراین «اجازه» نمی‌دهد با روسیه به توافق صلح برسد زیرا خواهان درگیری نظامی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا افراد و نهاد‌های مرتبط با یک سازمان ونزوئلایی را تحت تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ان‌ان با استناد به تحقیقات خود گزارش داد که نظامیان اسرائیلی با استفاده از بولدوزر اجساد ساکنان غزه را که به دنبال غذا بودند در گور‌های بی‌نشان دفن می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است