بین‌الملل 00:08 - 07 خرداد 1402
وزارت خارجه لبنان از آزادی ۱۰ تبعه این کشور در امارات که به اتهام ارتباط با جنبش حزب‌الله بازداشت شده بودند، خبر داد.

آزادی ۱۰ تبعه لبنانی در امارات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه لبنان به نقل از «فؤاد شهاب دندن» سفیر این کشور در امارات از آزادی ۱۰ تبعه لبنانی خبر داد.

این ۱۰ تبعه لبنانی از حدود دو ماه پیش در امارات بازداشت شده بودند.

به نقل از شبکه المنار، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان نیز ضمن قدردانی از «عبدالله بن زاید آل نهیان» همتای اماراتی خود و تمامی مسئولان این کشور به دلیل همکاری در این پرونده، بر علاقه‌مندی بیروت برای حفظ روابط برادرانه دو کشور تأکید کرد.

روزنامه «رأی الیوم» نیز نوشت که این ۱۰ تبعه لبنانی به اتهام همکاری و ارتباط با حزب‌الله بازداشت شده بودند و اکنون آزاد شده اما همچنان در امارات هستند.

این روزنامه به نقل از «عفیف شومان» نزدیکان بازداشت‌شدگان نوشت که یکی از بازداشت‌شدگان به نام «غازی عزالدین» در بازداشتگاه جان باخت که انتقاد و محکومیت گروه‌های حقوقی از جمله سازمان عفو بین‌الملل را به دنبال داشت.

شومان افزود که امارات نُه بازداشتی دیگر را تحت فشارهای رسانه‌ای و انتقاد پس از فوت غازی عزالدین، به ناچار آزاد کرد.

پایان پیام/م


11901451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش سهند ۲۰۲۵ فراتر از یک تمرین نظامی، ابزاری برای تقویت جایگاه ایران در بلوک اوراسیایی است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دیدار فرستادگان آمریکایی با ولادیمیر پوتین، کارشناسان هشدار می‌دهند هیچ نشانه‌ای از تمایل روسیه یا اوکراین به عقب‌نشینی از مواضع کلیدی وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه باکو علی کریملی و محمد ابراهیم را به اتهام تلاش برای تغییر حکومت با زور بازداشت کر. د
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دودِ آتشِ میدان نفتی کورمور، نه برای کور کردن چشمِ دشمنان، بلکه برای تاریِ دیدِ تصمیم‌گیران در بغداد به هوا برخاسته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت صنعت دانمارک از آغاز ساخت کارخانه تولید سوخت جامد موشک برای شرکت اوکراینی «فایر پوینت» در جنوب این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، و جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، روز سه‌شنبه با ولادیمیر پوتین برای گفت‌و‌گو درباره راه‌حل پایان جنگ اوکراین دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه دخالت آمریکا در امور داخلی کشورها، این بار ترامپ هشدار داد در صورت تغییر نتایج انتخابات هندوراس بهای سنگینی پرداخت خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با بررسی رویکرد ترکیه در قبال ایران در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین، قفقاز، آسیای مرکزی و نیز تعاملات این کشور با آمریکا، انگلیس و اسرائیل و تبعات آن برای کشورمان باید با دقت بیشتری عمل کرده و ظرائف بیشتری را در نظر بگیریم
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اکثریت دموکرات در سنای آمریکا با هشدار نسبت به برنامه‌ریزی مخفی ترامپ برای جنگ با ونزوئلا، اعلام کرد هر اقدام نظامی بدون مجوز کنگره خطرناک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قمار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با عفو، بحران سربازی را به خطر بی‌ثباتی ملی تبدیل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است