بین‌الملل 11:31 - 30 شهریور 1403
معاون وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی سیاست تحریم و تهدید آمریکا را نتیجه یک سیستم تجزیه شده خواند.

ریابکوف: تنها تحریم‌ها و تهدید‌ها در زرادخانه سیاست خارجی آمریکا باقی مانده است

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در حاشیه مجمع زنان اوراسیا به ریانووستی در مورد برنامه‌های آمریکا برای تشدید تحریم‌ها بر عرضه نفت روسیه اظهار نظر کرد.

به گفته ریابکوف، اقدامات واشنگتن عنصر دیگری از فشار سیاسی و روانی بر تجارت روسیه است.

ریانووستی به نقل از او گفت: در زرادخانه سیاست خارجی آمریکا چیزی به جز تحریم، تهدید، فشار باقی نمانده است. این بازتاب یک سیستم کاملاً تجزیه شده است که در نهایت فرو خواهد ریخت.

ریابکوف خاطرنشان کرد که بخش‌های کلیدی بخش انرژی روسیه مدت‌هاست که تحت تحریم‌ها قرار دارند، اما این محدودیت‌ها نامشروع هستند.

پیشتر کاخ سفید اعلام کرده بود که واشنگتن قصد دارد تحریم‌ها علیه نفت روسیه را تشدید کند.

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه گفت که واشنگتن باید به هشدار‌های مسکو در مورد خطرات ادامه تشدید تنش در اوکراین توجه بیشتری داشته باشد.

این مقام روسی در پاسخ به سوالی درباره چشم انداز مذاکره با اوکراین پس از پایان انتخابات ایالات متحده در نوامبر، اظهار داشت که «تقویم سیاسی داخلی اهمیتی ندارد»، زیرا ایالات متحده باید «رفتار خود را تغییر دهد [و]به طور واقع بینانه آنچه را که در حال رخ دادن است ارزیابی کند.»

در همین حال، ریابکوف در پاسخ به این سوال که آیا سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه قصد دارد با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار کند، خاطرنشان کرد که چنین دیداری برنامه ریزی نشده است.

مترجم: پورکند


12094552
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که کاخ سفید خواستار مذاکره شده و کشور‌های منطقه در حال ترتیب دادن مقدمات یک دیدار هستند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که امیدوار است واشنگتن بتواند با تهران به توافق برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با بازگشایی گذرگاه رفح، مصر و اردن در بیانیه مشترکی مخالفت خود را با هرگونه تلاش برای آوارگی فلسطینیان تکرار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشت کشور مسلمان در بیانیه‌ای مشترک به نقض گسترده آتش‌بس غزه در روز شنبه واکنش نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رویترز مدعی شده که ایران از ابتدا برنامه‌ای برای برگزاری رزمایش نظامی در تنگه هرمز نداشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله شورشیان ایالت بلوچستان به مردم عادی و زیرساخت‌ها، نیروهای امنیتی پاکستان روند سرکوب آنان را آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که بازگشایی گذرگاه رفح در مرز با مصر «حقی» بود که فلسطینیان آن را به دست آوردند و نسبت به نقض آن هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید مذاکرات سه‌جانبه جدید برای ۴ و ۵ فوریه در ابوظبی برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین از برگزاری دور جدید مذاکرات سه‌جانبه با حمایت آمریکا و مشارکت روسیه در ابوظبی خبر داد، در حالی که سیستم انرژی اوکراین پس از ماه‌ها حملات روسیه در سرمای شدید زمستان با اختلال گسترده مواجه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به زودی در جنگ اوکراین به پیروزی نظامی خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است