سیاسی 16:19 - 29 دی 1400
از سوی معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد
معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی ماده (۱۱) قانون مالیات بر ارزش افزوده درخصوص استرداد مالیات و عوارض کالاهای همراه مسافران و بلیت پروازهای خارجی گردشگران خارجی خریداری شده از شرکت های هواپیمایی ایرانی را ابلاغ کرد.

آیین نامه استرداد مالیات و عوارض کالاهای همراه مسافران و بلیت پروازهای خارجی گردشگران خارجی

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، هیئت وزیران در جلسه مورخ ۲۶ دی ۱۴۰۰، در اجرای حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون مالیات بر ارزش افزوده و با هدف تسهیل و تسریع در فرآنید استرداد مالیات کالاهای همراه مسافر و فراهم سازی زمینه لازم برای جذب گردشگر و نیز پیش بینی تمهیدات لازم برای استرداد برخط مالیات از سوی سازمان امور مالیاتی، آیین نامه اجرایی این ماده از قانون مذکور به تصویب رسید.

بر اساس آیین نامه فوق، برای استرداد مالیات و عوارض پرداختی بابت کالاهای همراه مسافران و بلیت پروازهای خارجی گردشگران خارجی باید خرید کالا توسط مسافران و یا خرید بلیت پرواز خارجی توسط گردشگران خارجی از شرکت های هواپیمایی ایرانی انجام شده باشد و از تاریخ خرید کالا (مندرج در صورتحساب) تا تاریخ خروج از کشور بیش از دو ماه نگذشته باشد. همچنین مشخصات خریدار مندرج در صورتحساب و یا بلیت باید منطبق با مشخصات مسافر و یا گردشگر خارجی باشد.

مدارک مورد نیاز برای استرداد مالیات و عوارض پرداختی عبارتند از:

صورتحساب و فرم شمس صادره موضوع استاندارد کارکردی پایانه‌های فروشگاهی و یا بلیط پرواز خارجی از شرکت هواپیمای ایرانی حسب مورد

تکمیل فرم درخواست استرداد

اصل گذرنامه معتبر، روادید (ویزا)، بلیت و سایر مستندات خروج از کشور حسب مورد

چنانچه ارزش مجموع کالاهای همراه مسافر بیش از مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال باشد، متولیان ذی ربط موظف به رؤیت و تطبیق کالای مزبور با صورتحساب مربوط هستند.

مالیات پرداختی در شرایط ذیل مشمول مقررات استرداد نخواهد بود:

مالیات پرداختی بابت دریافت انواع خدمات به استثنای مالیات و عوارض پرداختی گردشگران خارجی بابت خرید بلیط پرواز خارجی از شرکت‌های هواپیمایی ایرانی

صورتحساب های مسافر که به موجب ماده (۱۸) قانون پایانه­ های فروشگاهی و سامانه مؤدیان مورد تشویق واقع شده است.

اضافه پرداختی مالیات بیش از نرخ قانونی یا ناشی از اشتباه محاسبه

عدم تکمیل مشخصات صورتحساب ارایه شده مطابق با فرم صورتحساب

عدم انطباق مشخصات مسافر/گردشگر مندرج در صورتحساب و یا بلیط با مشخصات مسافران/گردشگران خارجی

کالاهای ممنوعه طبق فهرست اعلامی مراجع ذی­صلاح قانونی

عدم انطباق مشخصات کالای مندرج در صورتحساب که مجموع آن بیش از مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال با کالایی که خارج می شود.

انتهای پیام


11417693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با همتای ونزوئلایی خود با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه کارائیب و آمریکای لاتین، این امر را خطری بزرگ برای صلح و ثبات و آرامش آن منطقه خواند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مقاومت بسیج قوه مقننه به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید کالابرگ برای سه دهک اول، از هفتهٔ آینده عملی شود و هر چقدر افزایش قیمت وجود داشته باشد، وزارت رفاه آن را روی کالابرگ جبران می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس می‌گوید در طول ۴۶ سال گذشته با فرهنگ بسیجی در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و همه پشتیبانان آنها ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرکز بسیج قوه مقننه از آغاز‌به‌کار پایگاه مقاومت بسیح نمایندگان مجلس با عنوان پایگاه شهید مدرس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به مسائلی نظیر چند نرخی شدن بنزین پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس از ورود جدی این کمیسیون به عدم اجرای قانون هوای پاک برای نخستین‌بار و تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ درخصوص استنکاف از قانون خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جبهه مقاومت، آماده و مهیاست و هر زمان که اقتضا کند این اندیشه‌های ناب در میدان عمل خودش را به ظهور و بروز می‌رساند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما و سازمان برنامه و بودجه توافق کردیم تا پروژه‌های نیمه‌تمام سریع‌تر به پایان برسد و لذا پروژه‌ها باید اولویت‌بندی شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است