ورزشی 20:38 - 28 فروردین 1404
هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال ایران با سه دیدار در شهر‌های مختلف ادامه پیدا کرد که در مهم‌ترین دیدار نساجی برابر خیبر در خرم‌آباد شکست خورد.

نساجی یک قدم دیگر به سقوط نزدیک شد/ ۳ امتیاز برای ذوب‌ آهن با درخشش مجدد قاضی‌پور

باشگاه خبرنگاران جوان - پنجشنبه‌ شب در ادامه هفته بیست‌وهفتم فوتبال ایران سه دیدار در شهر‌های خرم‌آباد، اراک و اصفهان برگزار شدند که در مهم‌ترین بازی، تیم فوتبال نساجی مازندران مهمان خیبر خرم‌آباد بود و با تک گل محمدجواد محمدی از روی نقطه پنالتی شکست خورد تا یک قدم دیگر به سقوط به دسته یک فوتبال ایران نزدیک‌تر شود. خیبر هم با این برد خیالش را از ماندن در لیگ برتر آسوده کرد و در این رقابت‌ها ماندگار شد.

نساجی با این شکست ۲۱ امتیازی و در رده پانزدهم باقی ماند و فاصله‌اش با مس رفسنجان رده‌ چهاردهمی به شش امتیاز رسید.

تیم فوتبال ذوب‌آهن توانست در خانه با تک گل پدرام قاضی‌پور استقلال خوزستان را شکست دهد و به رده هفتم برسد.

همچنین دیدار دو تیم آلومینیوم اراک و چادرملو برنده‌ای نداشت و دو تیم در اراک به تساوی بدون گل رضایت دادند.

منبع: ایسنا


12179707
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم تنیس روی میز مردان ایران به مدال نقره بازی‌های کشور‌های اسلامی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی از پرداخت پاداش ١٠٠ میلیونی به مدال آوران طلا شنا در بازی‌های اسلامی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش دسته ۸۸ کیلوگرم وزنه‌برداری ایران به مدال طلای حرکت یک‌ضرب بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمدمهدی غلامی شناگر ۱۵ ساله کشورمان موفق به کسب مدال برنز در بازی‌های کشور‌های اسلامی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال ایران به یک شرط امشب راهی العین می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش وزنه برداری بانوان کشورمان در حرکت دو ضرب موفق به کسب مدال برنز و مجموع شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال ایران موفق شد در بازی‌های کشور‌های اسلامی تیم ملی چاد را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی مردان تنیس روی میز ایران در مرحله نیمه نهایی بازی‌های همبستگی اسلامی با پیروزی مقابل الجزایر به فینال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد مهلت برای انتخاب مدیرعامل برای این باشگاه وجود ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران پس از کسب عنوان سومی و شکست برابر تیم ترکیه گفت: تیم ما در رقابتی نزدیک و پایاپای نتیجه را به رقیب خود واگذار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است