علمی فناوری 11:50 - 29 بهمن 1403
سیمایی از انجام اقدامات میدانی و پیگیری نهاد‌های مربوط برای برقراری امنیت دانشجویان به منظور جلوگیری از بروز حوادث مشابه اخیر دانشگاه تهران خبر داد.

اقدامات لازم را برای جلوگیری از وقوع حوادث تلخ دانشجویی انجام می‌دهیم

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره جزئیات جلسه دیروز مجلس اظهار کرد: جلسه خوب و همدلانه برگزار شد و در آن گزارشی از حادثه تلخ قتل دانشجوی دانشگاه تهران ارائه دادیم و اقدامات خود را برای پیشگیری از تکرار حادثه به سمع و نظر نمایندگان رساندیم.

وی افزود: واکنش نمایندگان مجلس در واقعه رخ داده همدلی و هم‌زبانی با آموزش عالی بوده است و در مجموع از اقدامات انجام شده ابراز رضایت کردند.

سیمایی صراف در پاسخ به سوال برنامه خود برای بازدید از سایر دانشگاه‌ها جهت تامین امنیت لازم در راستای رفت و آمد دانشجویان گفت: همه دانشگاه‌های کشور برای وزارت علوم مهم هستند و بدون آن نمی‌توان تحصیل کرد. برای تامین امنیت همیشه دانشگاه‌ها با نهاد‌های ذی‌ربط در ارتباط بوده‌اند و دانشگاهی وجود ندارد که با مراجع ذی‌ربط مکاتبه نداشته باشد. منتهی، برای اینکه اهمیت موضوع را نشان دهم و بگویم اگر دستگاهی در تامین امنیت قصور داشته باشد، آموزش عالی به سهم خود مسئولیت آن نهاد را بر عهده می‌گیرد، روز گذشته از محل خوابگاه‌ها و دانشکده‌های دانشگاه‌های امیرکبیر و شریف بازدید کردم و نواقص را مورد بررسی قرار دادم و امروز هم از محیط دو دانشگاه بازدید خواهم کرد. 

دیپلماسی علمی بدون محدودیت‌های سیاسی با کشور‌های جهان باید گسترش یابد

وزیر علوم در خصوص اجلاس دانشگاه‌های ایران و روسیه تاکید کرد: پیام اجلاس دانشگاه‌های ایران و روسیه این است که علم مرز ندارد و نمی‌توان در یک جغرافیا و سرزمین محدود کرد؛ بنابراین نیازمند همکاری‌های بین‌المللی گسترده هستیم.

وی با بیان اینکه همکاری‌های علمی و پژوهشی سال‌هاست که میان روسیه و ایران برقرار است، تاکید کرد: اجلاس امروز گام موثرتر برای تقویت روابط علمی دو کشور است.

وزیر علوم درباره تاثیر دیپلماسی علمی بر حل چالش‌های جهان، گفت: ممکن است بین کشور‌ها روابط سیاسی قطع شود؛ اما روابط علمی ادامه داشته باشد. وجود روابط علمی زمینه ساز ایحاد تفاهم و تعامل بین کشور‌ها خواهد بود؛ بنابراین دیپلماسی علمی بدون محدودیت‌های سیاسی با کشور‌های جهان باید گسترش یابد. همچنین، پیگیر فعال کردن دیپلماسی علمی بین ایران با کشور‌های منطقه و جهان اسلام، خاورمیانه و حاشیه خلیج فارس هستیم.

سیمایی درباره موضوعات تفاهم‌نامه‌های اجرایی بین ایران و روسیه گفت: محور‌های تفاهم‌نامه درباره تبادل استاد و دانشجو، پروژه‌های فنی و قرارداد‌های علمی و فناوری در حوزه‌های صنعت، انرژی و محیط است و خواهان گسترش آن هستیم و این به معنای اجرا نشدن هیچ کدام از آنها نیست.

وی در خصوص اهمیت برقراری روابط بین ایران و روسیه در حوزه هوش مصنوعی گفت: در زمینه هوش مصنوعی رشته‌ها واحد‌های مشترک را تعریف کرده‌ایم و تحقیقات در این راستا آغار شده است.

منبع: ایسنا


12156808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شورای سنجش و پذیرش دانشجو جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی متقاضیان ورود به آموزش عالی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را در ۵ گروه آزمایشی تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی مرکز ملی ترجمه و گسترش اندیشه انقلاب اسلامی در جهان گفت: آمادگی داریم تا با همکاری با نهاد‌های مرتبط، زمینه گسترش فرهنگ اسلامی و زبان فارسی را فراهم کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی گفت: مصوبه ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان در مدارس غیر دولتی باید اجرایی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پنجاه‌ودومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی با رقابت بیش از ۱۴ هزار داوطلب، به‌صورت همزمان در ۲۹ حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از ساخت ۱۱۰ مدرسه با حمایت شهرداری تهران در نقاط محروم پایتخت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از روند برگزاری پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی بازدید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان نمونه شهرستان‌های استان تهران سفیران نهضت مدرسه سازی ایران می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در سالن فناوری‌های نشر سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ۴ نشست تخصصی برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه‌های اپل برای افزودن گزینه‌های جست‌وجوی مبتنی بر هوش مصنوعی، ضربه بزرگی به گوگل است که کسب و کار پرسود تبلیغاتش، اتکای قابل توجهی به استفاده کاربران از موتور جست‌وجوی این شرکت در آیفون دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مدیران ارشد اپل این ایده را مطرح می‌کند که تا ۱۰ سال دیگر، آیفون ممکن است دیگر وجود نداشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است