علمی فناوری 11:34 - 02 مرداد 1403
عرضه محصولات آرایشی بهداشتی شخصی سازی شده بر اساس ژنتیک، بیماری‌ها، حساسیت‌ها و آنالیز‌های پوست و مو برای هر شخص در یک شرکت دانش‌بنیان آغاز شد.

محصولات آرایشی بهداشتی شخصی‌سازی شده؛ دستاورد دانش‌بنیان ایرانی

بیتا مهروی،مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در خصوص محصولات دانش بنیان این شرکت، گفت: فوتوکاتالیست‌های بر پایه نانوفناوری که دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی (ضد قارچ، ضد باکتری و ضد ویروس) هستند، از جمله محصولاتی است که شرکت با شیوع پاندمی کرونا، تولید کرده است.

وی ادامه داد: این محصول علاوه بر اینکه می تواند تا حدود ۱۰ هزار ساعت در مقابل نور مرئی باشد، خاصیت ضدآفتاب و خود تمیز کنندگی پوست را نیز داراست. همچنین گواهینامه نانومقیاس برای این محصول اخذ شده و مراحل نهایی اخذ مجوز غذا و دارو را می‌گذراند.

محصولات بهداشتی مراقبتی شخصی‌سازی شده

به گفته او در سال ۱۴۰۳ پس از سه سال تلاش، خط تولید محصولات بهداشتی مراقبتی در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد و تا امروز موفق به اخذ پروانه بهداشت و بهره برداری و مجوز غذا و دارو برای ۲۳ محصول شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان افزود: علاوه بر تولید محصول، برای اولین بار شخصی سازی محصولات بهداشتی مراقبتی پوست و مو، عطر و ... (personalized cosmetics)  بر اساس بیماری‌ها، حساسیت‌ها، ژنتیک و آنالیز‌های پوست و مو برای هر شخص راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسید.

مهروی درخصوص روش کار این مراقبت اظهار کرد: در این روش بعد از اسکن پوست، اطلاعاتی همچون میزان چربی، چین و چروک، میزان رطوبت و لکه‌های پوست به یک سرور ارسال و تحلیل این داده‌ها با کمک برنامه‌ای که مبتنی بر هوش مصنوعی نوشته شده، انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه داده‌های به دست آمده از فرم‌هایی که مراجعه کننده پر کرده نیز با کمک هوش مصنوعی تحلیل می‌شوند، افزود: آنالیز نهایی به صورت کمی و کیفی در اختیار پزشک متخصص قرار می‌گیرد و بر اساس نتایج این دو تحلیل یک بسته مراقبتی کامل برای فرد تجویز می‌شود که در این بسته مراقبتی علاوه بر پوست، مو، ناخن، دست، پا، صورت، عطر شخصی سازی و «رایحه درمانی» هم قرار دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان دانشگاهی ادامه داد: در واقع با کمک هوش مصنوعی می‌توان با بالاترین دقت، تشخیص داد محصولاتی که شخص استفاده می‌کند با چه موادی و با چه درصدی باید ساخته شوند و یا کدام اسانس‌ها برای فرد مناسب است که در عطر، اسانس سوز و یا در هنگام ماساژ از آنها استفاده کند.

به گفته او، هزینه انجام این آنالیز‌ها حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است و هزینه بسته‌های شخصی سازی شده هم بستگی به تعداد مواردی از کرم‌ها و عطر‌هاست که در آن بسته گنجانده می‌شود.

مهروی، ضمن تاکید بر اینکه هیچ محصولی بدون مشورت با متخصصان ساخته نمی‌شود، ادامه داد: در مورد بسته مراقبتی «خانم‌های باردار یا شیرده» نظر متخصص زنان و داروسازان گرفته شده است.

وی هدف از ارائه این خدمت را علاوه بر کارآفرینی، ارتقاء سلامت جامعه عنوان کرد.


12075659
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس استان تهران از ثبت ۲۵ هزار و ۵۵۵ مأموریت اورژانس در پایتخت طی هفته‌ای که گذشت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع خیرین کشور گفت: کار‌های خیریه در صورتی که به فعالیت‌های توسعه‌ای و عمرانی گره بخورد، علاوه بر ایجاد رفاه و خدمات عمومی، محرکی اثرگذار در اشتغال، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از فردا یکشنبه ۱۶ آذر ماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: تمامی مدارس آسیب‌دیده ناشی از فرونشست زمین در استان اصفهان شناسایی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است