علمی فناوری 13:41 - 27 مهر 1400

علی بابا برای سرورهای مراکز داده پردازنده می‌سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این تحول نشانگر اولویت‌های تازه دولت چین نیز هست که به دنبال تقویت تولید انواع تراشه و نیمه هادی در داخل این کشور است. از سوی دیگر علی بابا با تولید پردازنده‌های مختلف می‌تواند به بازیگر قدرتمندتری در حوزه‌هایی همچون خدمات کلود مبدل شود.

پردازنده یادشده که Yitian ۷۱۰ نام دارد، توسط واحد تولید نیمه هادی شرکت علی بابا موسوم به تی – هید تولید شده و مبتنی بر معماری تراشه‌های شرکت انگلیسی‌ای آر ام است. قرار نیست این تراشه‌ها برای استفاده تجاری در خارج از شرکت علی بابا عرضه شوند.

بررسی‌های مؤسسه تحقیقاتی گارتنر نشان می‌دهد، علی بابا بزرگترین ارائه دهنده خدمات کلود در چین است و در جهان نیز رتبه سوم را دارد. برخی رقبای علی بابا نیز در این زمینه فعال شده‌اند که از جمله آنها می‌توان به هواوی و آمازون اشاره کرد که به ترتیب تراشه‌های کنپنگ و گراویتون را تولید کرده‌اند. علی بابا تولید سرورهای اختصاصی خود به نام پانجیو را نیز آغاز کرده است.


11279152
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه و اعلام اسامی افراد مجاز به انتخاب رشته در آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش از ابلاغ شهریه اکثر مدارس غیردولتی خبر داد و تأکید کرد: هزینه‌های جانبی (لباس، تغذیه، اردو) باید جداگانه و شفاف اعلام شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس دستورالعمل اجرایی، مابه التفاوت قیمت دارو ناشی از حذف تدریجی ارز ترجیحی به منابع دارویار اضافه خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه بقیه الله گفت: در جریان بحران‌های اخیر، بیش از ۴۰ بیمارستان مورد تعرض قرار گرفت، اما جامعه سلامت و کادر درمان با نجات بیماران و اطفال، صحنه‌های کم‌نظیری از ایثار را به نمایش گذاشتند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری گفت: ایران باید آنقدر قدرتمند باشد که هیچ‌کس نتواند گزینه‌ای را به آن تحمیل کند و در عین حال، آنقدر برای همکاری ارزش ایجاد کند که هیچ‌کس به آسانی گزینه همکاری با ایران را کنار نگذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه رویان گفت: دستاورد‌های سه دهه گذشته نشان داده است که ایران توانسته در عرصه‌های پزشکی تولیدمثل، سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به جایگاهی قابل توجه در سطح بین‌المللی دست یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظهور یک هوش مصنوعی قدرتمند و رایگان جدید، مدل‌های پیشرو جهانی را به چالش کشیده و جنجال‌هایی را در مورد هویت توسعه‌دهنده آن به پا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سند توسعه و ساماندهی تبلیغات تجاری در فضای مجازی از مجموعه اسناد راهبردی جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی، توسط کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای فضای مجازی کشور، تصویب شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون بیش از ۴۲ هزار نفر نسبت به ثبت علاقه‌مندی به شرکت در آزمون عملی رشته علوم ورزشی و برخی رشته‌های گروه آزمایشی هنر در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ اقدام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش از آغاز اردو‌های انتخابی تیم‌های ورزشی دانش‌آموزی در ۱۰ رشته ورزشی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است