بین‌الملل 19:16 - 06 خرداد 1402
رئیس جمهور مصر بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس پایدار در سودان و عدم مداخله خارجی در این کشور تأکید کرد.

تأکید السیسی بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس پایدار در سودان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر که امروز شنبه از طریق ویدئو کنفرانس در اجلاس شورای صلح و امنیت آفریقا درباره سودان سخنرانی می‌کرد، بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس فراگیر و پایدار در این کشور تأکید کرد.

السیسی حفظ نهادهای ملی سودان به عنوان ستون فقرات این کشور و جلوگیری از فروپاشی آن را ضروری خواند.

وی گفت: «نزاع در سودان موضوعی مختص برادران سودانی است و نقش ما به عنوان طرف‌های منطقه‌ای کمک به آن‌ها برای توقف این درگیری‌ها و دستیابی به توافقی برای حل آن است».

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، السیسی همچنین بر احترام کشورش به خواست ملت سودان، عدم مداخله در امور داخلی آن و عدم اجازه دخالت خارجی در بحران کنونی این کشور تأکید کرد.

رئیس جمهور مصر همچنین با اشاره به اینکه ثبات سودان و حفظ تمامیت ارضی آن به نفع ملت سودان و طرف‌های منطقه‌ای است، اهمیت هماهنگی بین کشورهای همسایه برای حل این بحران و احیای امنیت و ثبات در سودان را مورد تأکید قرار داد.

ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع در این کشور از پانزدهم ماه آوریل با یکدیگر وارد جنگ شده‌اند و درگیری شهرهای مختلف سودان به ویژه پایتخت این کشور را به هرج و مرج کشانده و باعث کشته و زخمی شدن هزاران غیرنظامی شده است.

به دنبال این جنگ بسیاری از مردم سودان به کشورهای مختلف پناهنده شده‌اند و تعداد زیادی از سازه‌ها تخریب شده‌اند.

پایان پیام/.


11901324
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌و‌گو با «ایندیا تودی» تاکید کرد که روسیه تلاش کرده هشت سال وضعیت اوکراین را مسالمت‌آمیز حل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه دسترسی به اسنپ‌چت را به‌خاطر نقش آن در سازماندهی اقدامات تروریستی مسدود کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه به‌دلیل تشدید حملات در دریای سیاه، سفیر اوکراین و کاردار موقت روسیه را احضار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو حمله هوایی اسرائیل به شهرک‌های محرونه و جباع در جنوب لبنان، باعث تخریب ساختمان‌های مسکونی و آتش‌سوزی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است