بین‌الملل 08:42 - 23 مرداد 1405
منابع ادعا می‌کنند جرد کوشنر به سرزمین‌های اشغالی می‌رود تا نظر نتانیاهو درباره رد طرح صلح ۱۵ ماده‌ای غزه را تغییر دهد.

داماد ترامپ به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - جرد کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا قرار است هفته آینده به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده و با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کند.

نشریه تایمز اسرائیل به نقل از منابع خود ادعا می‌کند هدف کوشنر این است که نتانیاهو را تحت فشار بگذارد تا اجازه دهد طرح ۱۵ ماده‌ای هیئت صلح غزه پیش برود.

به گفته این منبع، نیکولای ملادنوف، نماینده هیئت صلح در امور غزه نیز کوشنر را در این سفر همراهی خواهد کرد. 

تایمز اسرائیل ادعا کرد که کوشنر و ملادنوف قصد دارند نتانیاهو را تحت فشار بگذارند تا حملات علیه غزه را متوقف کند و همچنین به مجموعه‌ای از تعهداتی که قبلا پذیرفته بود، عمل کند.

به گفته منابع، هیئت صلح معتقد است پس از اجرای این تعهدات، می‌تواند با حماس وارد مذاکره شود و از این گروه بخواهد روند تحویل سلاح‌هایش را آغاز کند.

یک دیپلمات عرب معتقد است این طرح تا زمانی که نتانیاهو علناً از مخالفت خود با توافق دست برندارد، پیش نخواهد رفت. این در حالی است که با نزدیک شدن انتخابات در سرزمین‌های اشغالی، چنین اقدامی از سوی نتانیاهو بعید به نظر می‌رسد.

نتانیاهو اخیرا اعلام کرده که طرح ۱۵ ماده‌ای هیئت صلح غزه را نمی‌پذیرد. او اوایل این هفته گفت که هیچ گونه عقب‌نشینی از این باریکه پیش از خلع سلاح واقعی و کامل حماس صورت نخواهد گرفت. وی همچنین گفت که تا زمانی که او در قدرت است، هیچ کشور مستقلی برای فلسطینیان، چه در غزه و چه در کرانه باختری، تشکیل نخواهد شد.

منبع: تایمز اسرائیل


12299531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) گزارش‌های منتشرشده درباره مرگ هفت ملوان در ناو هواپیمابر یواساس آبراهام لینکلن را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی اعمال تحریم‌های اقتصادی «بی‌سابقه» علیه ایران در هفته آینده همراه با تشدید محاصره دریایی تنگه هرمز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنتکام از تشکیل گروه ضربت چندملیتی پهپاد‌های تهاجمی فالکون استرایک با مشارکت نیرو‌های آمریکایی و کشور‌های منطقه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید الحوثی با محکومیت اهانت‌های مکرر به قرآن کریم، آتش‌زدن این کتاب مقدس را اقدامی خصمانه برای ضربه زدن به قداست قرآن و دور کردن مسلمانان از آن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ونس در اظهاراتی که نشان از تغییر اولویت‌های واشنگتن در جنگ با ایران دارد، گفت که هدف اصلی آمریکا از این درگیری، «پایین نگه داشتن قیمت نفت و گاز برای آمریکایی‌ها» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید که به زودی از این سمت کنار می‌رود، با رویکرد تهاجمی در دفاع از ترامپ و درگیر کردن رسانه‌ها، به «سپر رسانه‌ای» او تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیوز فاش کرد که ایران با ارسال هشدار‌هایی به دمشق و شماری از کشور‌های منطقه، سناریوی حمله تروریست‌های تحت کنترل الجولانی به حزب‌الله را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن‌پست به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد از آغاز جنگ با ایران، ارتش آمریکا دست‌کم ۴۵ پهپاد‌ام کیو-۹ ریپر را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند جرد کوشنر به سرزمین‌های اشغالی می‌رود تا نظر نتانیاهو درباره رد طرح صلح ۱۵ ماده‌ای غزه را تغییر دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک وزیر صهیونیستی با توصیف سوریه به‌عنوان «غزه بعدی»، مدعی شد تهدید ناشی از سوریه پیچیده‌تر از جنگ غزه است و جنگ با آن اجتناب‌ناپذیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است