بین‌الملل 08:51 - 30 دی 1403
اشغالگران عقب‌نشینی از رفح به سمت کریدور فیلادلفیا را آغاز کردند.

آغاز عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از رفح

نیرو‌های صهیونیست به منظور آماده شدن برای اجرای توافق آتش‌بس از صبح امروز-یکشنبه- عقب‌نشینی از مناطق رفح به سمت کریدور فیلادلفیا را آغاز کردند.

خبرنگار الجزیره بامداد روز یکشنبه گزارش داد که ارتش اشغالگر عقب‌نشینی خودرو‌های نظامی خود را از مرکز شهر رفح به کریدور فیلادلفیا در جنوب نوار غزه آغاز کرده است.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از آماده سازی برای آتش‌بس در نوار غزه، گذرگاه «نیتزانا» در مرز مصر را به عنوان منطقه نظامی بسته اعلام کرد.

بر اساس آنچه وبگاه کانال ۱۳ عبری منتشر کرده است، این تصمیم که به امضای فرمانده منطقه جنوب در ارتش اشغالگر، سرلشکر یارون فینکلمن رسیده، تا ۲۶ ژانویه به قوت خود باقی خواهد ماند. ارتش اشغالگر همچنین افزود که مناطق بسته نظامی در مناطق یاد مردخای و کرم ابوسالم حداقل تا ۲۴ ژانویه به قوت خود باقی خواهد ماند.

ارتش اشغالگر توضیح داد که غیرنظامیان اسرائیلی که ساکن آن مناطق نیستند یا مجوز ارتش را ندارند، اجازه ورود به این مناطق بسته نظامی را نخواهند داشت. در همین حال شهر العریش مصر شاهد «آماده‌سازی نهایی» برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه از طریق گذرگاه مرزی رفح با حضور ۲ وزیر مصری بود.

خبرگزاری رسمی مصر گزارش داد که خالد عبدالغفار وزیر بهداشت و مایا مرسی وزیر همبستگی اجتماعی صبح شنبه برای بازدید از استان سینای شمالی (شرق) وارد فرودگاه العریش شدند. هدف از این دیدار اطمینان از آمادگی بیمارستان‌ها برای پذیرش مجروحان نوار غزه و پیگیری پیشرفت مقدمات نهایی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه بود.

منبع: ایسنا


12142818
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است