بین‌الملل 17:22 - 24 مرداد 1403
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از طرح جدید شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری رونمایی کرد.

رونمایی تل آویو از طرح گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری

اکنون بیش از ۷۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری مستقر هستند. با این حال، مقامات تل آویو در نظر دارند با گسترش شهرک سازی‌ها در این منطقه، شمار شهرک نشینان را به یک میلیون نفر افزایش دهند؛ طرحی که می‌تواند عملا به طرح دو دولت برای پایان بخشیدن به منازعه فلسطینیان – اسراییل پایان بخشد. 

به گزارش الجزیره، بتزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) اقدام به انتشار طرح پیشنهادی شهرک سازی‌های جدید در کرانه باختری کرد. این اقدام در پاسخ به آنچه تل آویو اقدام جهانی برای شناسایی کشور مستقل فلسطینی خوانده شده است، صورت می‌گیرد. 

اسموتریچ که خود در شهرک‌های کرانه باختری ساکن است در این باره گفت: هیچ تصمیم ضداسراییلی یا ضدصهیونیستی نمی‌تواند توسعه شهرک سازی‌ها را متوقف کند. ما به مبارزه خود با عقیده خطرناک تشکیل کشور مستقل فلسطینی ادامه خواهیم داد. این مسئله ماموریت زندگی ما است. 

قرار است براساس طرح جدید شهرک سازی ها، ۶۰ هکتار از اراضی فلسطینی در مجاورت شهرک صهیونیست نشین گوش اتزیون (Gush Etzion) ساخت و ساز شده و به بیت المقدس متصل شود. 

این تصمیم به ماه ژوئن باز می‌گردد که کابینه نتانیاهو از ایجاد ۵ ایست بازرسی جدید در کرانه باختری خبر داده و اعلام کرد اراضی فلسطینی بیشتری به منظور ساختن ۳ شهرک جدید صهیونیست نشین در غزه توقیف می‌شود. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12082958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری تسنیم» ارتش اشغالگر اسرائیل با هدف قرار دادن دو خانه مسکونی یکی در شمال و دیگری در جنوب غزه بار دیگر دست به جنایت زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین، نماینده آمریکا را به دلیل اظهاراتی درباره حل احتمالی بحران اوکراین و وضعیت مناطق مورد مناقشه، به ترویج روایت روسیه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در جدیدترین ادعا‌های خود می‌گوید گزینه نظامی علیه ایران همچنان در نظرش است، اما عجله‌ای برای آن ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری امشب از سلسله حملات هوایی آمریکا به چند منطقه از یمن خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «رم میزبان دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خواهد بود.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حدود ۳۰۰ خلبان برای فشار به کابینه رژیم تروریستی اسرائیل با امضای دادخواستی، خواستار توقف جنگ غزه به منظور بازگرداندن اسرا شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه و قطر یک توافقنامه مهم برای ایجاد یک پلتفرم سرمایه گذاری مشترک به ارزش ۲ میلیارد دلار پس از دیدار پوتین و امیر قطر در مسکو امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هراس فزاینده آمریکا از واکنش نظامی کوبنده ایران، دونالد ترامپ را وادار به عقب‌نشینی از طرح حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای کشور کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن تاکید کرد که حملات آمریکا به این کشور بی تاثیر بوده و یمن همچنان به پشتیبانی از فلسطین و مردم غزه ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام کرد با کمبود شدید غذاهای درمانی نجات‌بخش مواجه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است