بین‌الملل 17:22 - 24 مرداد 1403
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از طرح جدید شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری رونمایی کرد.

رونمایی تل آویو از طرح گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری

اکنون بیش از ۷۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری مستقر هستند. با این حال، مقامات تل آویو در نظر دارند با گسترش شهرک سازی‌ها در این منطقه، شمار شهرک نشینان را به یک میلیون نفر افزایش دهند؛ طرحی که می‌تواند عملا به طرح دو دولت برای پایان بخشیدن به منازعه فلسطینیان – اسراییل پایان بخشد. 

به گزارش الجزیره، بتزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) اقدام به انتشار طرح پیشنهادی شهرک سازی‌های جدید در کرانه باختری کرد. این اقدام در پاسخ به آنچه تل آویو اقدام جهانی برای شناسایی کشور مستقل فلسطینی خوانده شده است، صورت می‌گیرد. 

اسموتریچ که خود در شهرک‌های کرانه باختری ساکن است در این باره گفت: هیچ تصمیم ضداسراییلی یا ضدصهیونیستی نمی‌تواند توسعه شهرک سازی‌ها را متوقف کند. ما به مبارزه خود با عقیده خطرناک تشکیل کشور مستقل فلسطینی ادامه خواهیم داد. این مسئله ماموریت زندگی ما است. 

قرار است براساس طرح جدید شهرک سازی ها، ۶۰ هکتار از اراضی فلسطینی در مجاورت شهرک صهیونیست نشین گوش اتزیون (Gush Etzion) ساخت و ساز شده و به بیت المقدس متصل شود. 

این تصمیم به ماه ژوئن باز می‌گردد که کابینه نتانیاهو از ایجاد ۵ ایست بازرسی جدید در کرانه باختری خبر داده و اعلام کرد اراضی فلسطینی بیشتری به منظور ساختن ۳ شهرک جدید صهیونیست نشین در غزه توقیف می‌شود. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12082958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امداد و نجات غزه از آغاز مرحله اول عملیات جست‌و‌جو و بازیابی پیکر‌های شهدای مدفون در زیر آوار‌ها از فردا شنبه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو و واشنگتن در حال حاضر درباره تمدید پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک نو (New START) گفت‌و‌گو نمی‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق نجات کودکان سازمان ملل اعلام کرد افغانستان یکی از آلوده‌ترین کشورهای جهان به مواد منفجره باقیمانده از جنگ است که خود به بزرگترین عامل آسیب و کشتار کودکان در این کشور مبدل گشته و در سال گذشته ۵۴۳ کودک کشته یا زخمی برجای گذاشته و حدود ۶...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه روز جمعه از آزادسازی چند منطقه جدید در شرق اوکراین از جمله مناطق یامپیل، استاوکی و نووسلیوکا در منطقه دونتسک خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند جنگنده هندی روز جمعه در حین اجرای نمایش هوایی در نمایشگاه هوایی دبی سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرکنسول ایران در جلال‌آباد و والی طالبان در این ولایت ضمن تأکید بر توسعه روابط اقتصادی درباره تسهیل صدور روادید برای تجار و اجرایی شدن پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک در بخش‌های کشاورزی و معدنی گفتگو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی هفته آینده در تماس تلفنی درباره طرح صلح ۲۸ ماده‌ای آمریکا برای اوکراین گفت‌و‌گو خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس امور خاورمیانه در دانشگاه تل‌آویو، هشدار داده که اظهارات ترامپ درباره اعطای وضعیت «متحد غیر ناتو» به عربستان نشان می‌دهد واشنگتن دیگر روی اسرائیل حساب نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد این اتحادیه از هر طرح صلحی برای اوکراین که منجر به صلحی پایدار و عادلانه شود و با مشارکت کی‌یف و اروپا همراه باشد، حمایت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سهام شرکت‌های تسلیحاتی اروپا در پی تلاش برای صلح اوکراین به پایین‌ترین سطح از سپتامبر سقوط کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است