بین‌الملل 20:32 - 08 اسفند 1402
عضو دفتر سیاسی انصارالله گفت: یمن در نبردی آشکار با آمریکا و انگلیس است، زیرا آن‌ها حاکمیت این کشور را نقض کرده اند.

یمن در نبرد آشکار با آمریکا و انگلیس است

علی القحوم، عضو دفتر سیاسی انصارالله امروز سه شنبه به المیادین گفت: یمن در نبردی آشکار با آمریکا و انگلیس است، زیرا آن‌ها حاکمیت این کشور را نقض کرده اند و هر گونه تجاوز را علیه آن و مردم آن انجام داده اند.

تجاوز به یمن نباید از سوی متجاوزان ساده گرفته شود و از این رو باید از آن‌ها انتقام گرفته شود و بهای گزافی بپردازند؛ حاکمیت و استقلال خطوط قرمز ما است و ما نمی‌توانیم هر چیزی را که از این خطوط قرمز عبور کند تحمل کنیم. 

القحوم با توجه به تلاش‌های غرب برای جلوگیری از حمایت یمن از مردم فلسطین که از طریق عملیات علیه «اسرائیل» و منافع این رژیم صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: همه این تلاش‌ها بیهوده است و صنعا را از حمایت از فلسطین منصرف نخواهد کرد.

وی با اشاره به تظاهرات گسترده‌ای که در حمایت از غزه برگزار می‌شود، گفت: فلسطین مردم یمن را متحد می‌کند.

القحوم با اشاره به تلاش‌های خارجی برای ایجاد اختلاف و تفرقه بین ملت‌ها و کشور‌های عربی و اسلامی هشدار داد که «توطئه بزرگی علیه همه ملت‌های عربی و اسلامی وجود دارد و یمن از دامنه این توطئه آگاه است.»

مذاکرات صلح پیشرفت مثبتی دارد

این مقام ارشد انصارالله در پاسخ به سوالی درباره پیشرفت مذاکرات با عربستان سعودی، شرط صنعا را برای دستیابی به توافق صلح پایدار تکرار کرد و خاطرنشان کرد که گفتگو‌ها به طور مثبت پیش می‌رود.

او گفت: [مذاکرات]برای دستیابی به صلح، آتش بس، رفع محاصره یمن، حل مسائل بشردوستانه، تامین امنیت خروج نیرو‌های خارجی، رسیدگی به شرایط اقتصادی و بازسازی یمن با سرعتی سریع ادامه دارد.

القحوم با تاکید مجدد بر موضع صنعا گفت که «در‌های صلح باز است و دست ما برای صلح دراز است و برای آن آماده است و اولویت، رسیدگی به پیامد‌های جنگ به طور کامل است.»

القحوم با تاکید بر برخی مسائلی که در حال حاضر مانع روند صلح است، تصریح کرد: «صلح با عربستان سعودی تا حدودی به تعویق افتاده است، زیرا فشار‌های آشکار آمریکا بر ریاض وجود دارد، زیرا [آمریکا]نمی‌خواهد به صلح برسد.» 

او به سعودی‌ها توصیه کرد «فرصت را غنیمت شمارید و به صلح دست یابید، زیرا واشنگتن می‌خواهد پادشاهی را به جنگی طولانی در یمن بکشاند.»

وی در انتها تاکید کرد: گفتگو باید برای تحقق وحدت ملی صورت گیرد تا مردم یمن بتوانند با چالش‌های پیش روی کشورشان به ویژه توطئه‌های استعماری مقابله کنند.


12034271
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که کاخ سفید خواستار مذاکره شده و کشور‌های منطقه در حال ترتیب دادن مقدمات یک دیدار هستند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که امیدوار است واشنگتن بتواند با تهران به توافق برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با بازگشایی گذرگاه رفح، مصر و اردن در بیانیه مشترکی مخالفت خود را با هرگونه تلاش برای آوارگی فلسطینیان تکرار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشت کشور مسلمان در بیانیه‌ای مشترک به نقض گسترده آتش‌بس غزه در روز شنبه واکنش نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رویترز مدعی شده که ایران از ابتدا برنامه‌ای برای برگزاری رزمایش نظامی در تنگه هرمز نداشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله شورشیان ایالت بلوچستان به مردم عادی و زیرساخت‌ها، نیروهای امنیتی پاکستان روند سرکوب آنان را آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که بازگشایی گذرگاه رفح در مرز با مصر «حقی» بود که فلسطینیان آن را به دست آوردند و نسبت به نقض آن هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید مذاکرات سه‌جانبه جدید برای ۴ و ۵ فوریه در ابوظبی برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین از برگزاری دور جدید مذاکرات سه‌جانبه با حمایت آمریکا و مشارکت روسیه در ابوظبی خبر داد، در حالی که سیستم انرژی اوکراین پس از ماه‌ها حملات روسیه در سرمای شدید زمستان با اختلال گسترده مواجه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به زودی در جنگ اوکراین به پیروزی نظامی خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است