بین‌الملل 22:27 - 12 مهر 1403
نخست‌وزیر سابق انگلیس فاش کرد که نتانیاهو در سال ۲۰۱۷ دستگاه شنودی را در حمام شخصی او نصب کرده است.

جانسون: نتانیاهو دستگاه شنود را در حمام من نصب کرد

بوریس جانسون، نخست‌وزیر سابق انگلیس فاش کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل در زمان دیدارش با او در انگلیس زمانی که جانسون در سال ۲۰۱۷ وزیر امور خارجه بود، دستگاه شنود را در حمام شخصی‌اش نصب کرده است.

براساس گزارش اسپوتنیک، جانسون در کتاب خود «Unleashed» مدعی شد که تیم امنیتی او دستگاه‌های شنود نتانیاهو را در حمام پیدا کردند. جانسون در ادامه به رسانه‌های غربی توضیح داد: هر چیزی که باید در مورد این موضوع بدانید در کتاب موجود است.

شایان ذکر است که رژیم تروریستی اسرائیل در همان بازه زمانی متهم به جاسازی وسایل شنود در کاخ سفید بود و هنوز مشخص نیست که آیا این رژیم در مورد حادثه جانسون مورد بازجویی یا توبیخ قرار گرفته است یا نه؟

به گفته مقامات آمریکایی، واشنگتن به این نتیجه رسیده است که اسرائیل احتمالاً پشت قرار دادن دستگاه‌های نظارتی تلفن همراه کشف شده در نزدیکی کاخ سفید و سایر مکان‌های حساس در اطراف پایتخت بوده است.

پیش از این نیز مقامات مختلف از کشور‌های جهان اعلام کردند که مورد جاسوسی بد افزار پگاسوس رژیم صهیونیستی قرار گرفتند. یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی از هک تلفن همراه بیش از ۳۰ روزنامه نگار شبکه الجزیره خبر داد. بر اساس گزارش روزنامه هآارتص، تنها در سال ۲۰۲۰ بدافزار جاسوسی پگاسوس موفق شده تلفن همراه ۳۴ مجری، خبرنگار و تهیه کننده شبکه الجزیره را هک کند.

گفته می‌شود که حدود ۵۰ هزار شماره تلفن در معرض جاسوسی پگاسوس قرار داشته‌اند که صاحبان دو مورد از آنها از نزدیکان جمال خاشقچی، روزنامه نگار مقتول سعودی هستند.

مترجم: مینا عظیمی


12100246
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است