بین‌الملل 22:27 - 12 مهر 1403
نخست‌وزیر سابق انگلیس فاش کرد که نتانیاهو در سال ۲۰۱۷ دستگاه شنودی را در حمام شخصی او نصب کرده است.

جانسون: نتانیاهو دستگاه شنود را در حمام من نصب کرد

بوریس جانسون، نخست‌وزیر سابق انگلیس فاش کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل در زمان دیدارش با او در انگلیس زمانی که جانسون در سال ۲۰۱۷ وزیر امور خارجه بود، دستگاه شنود را در حمام شخصی‌اش نصب کرده است.

براساس گزارش اسپوتنیک، جانسون در کتاب خود «Unleashed» مدعی شد که تیم امنیتی او دستگاه‌های شنود نتانیاهو را در حمام پیدا کردند. جانسون در ادامه به رسانه‌های غربی توضیح داد: هر چیزی که باید در مورد این موضوع بدانید در کتاب موجود است.

شایان ذکر است که رژیم تروریستی اسرائیل در همان بازه زمانی متهم به جاسازی وسایل شنود در کاخ سفید بود و هنوز مشخص نیست که آیا این رژیم در مورد حادثه جانسون مورد بازجویی یا توبیخ قرار گرفته است یا نه؟

به گفته مقامات آمریکایی، واشنگتن به این نتیجه رسیده است که اسرائیل احتمالاً پشت قرار دادن دستگاه‌های نظارتی تلفن همراه کشف شده در نزدیکی کاخ سفید و سایر مکان‌های حساس در اطراف پایتخت بوده است.

پیش از این نیز مقامات مختلف از کشور‌های جهان اعلام کردند که مورد جاسوسی بد افزار پگاسوس رژیم صهیونیستی قرار گرفتند. یک روزنامه صهیونیستی در گزارشی از هک تلفن همراه بیش از ۳۰ روزنامه نگار شبکه الجزیره خبر داد. بر اساس گزارش روزنامه هآارتص، تنها در سال ۲۰۲۰ بدافزار جاسوسی پگاسوس موفق شده تلفن همراه ۳۴ مجری، خبرنگار و تهیه کننده شبکه الجزیره را هک کند.

گفته می‌شود که حدود ۵۰ هزار شماره تلفن در معرض جاسوسی پگاسوس قرار داشته‌اند که صاحبان دو مورد از آنها از نزدیکان جمال خاشقچی، روزنامه نگار مقتول سعودی هستند.

مترجم: مینا عظیمی


12100246
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای آلمانی خود بر آمادگی مجدد آنکارا برای میزبانی مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت برق عراق اعلام کرد که به دلیل انجام عملیات تعمیر و نگهداری توسط ایران بر روی خطوط لوله، پمپاژ گاز طبیعی ایران به طور کامل متوقف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان تجدید نظر دادگاه کیفری بین‌المللی درخواست‌های وکلا برای آزادی موقت رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور سابق فیلیپین را رد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع رومانی، در پی گزارش‌های رسانه‌ها درباره تردید در مورد اصالت مدرک دانشگاهی‌اش از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین ادعا کرد پالایشگاه نفت ساراتوف روسیه را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، گزارش‌های اخیر درباره «نارضایتی» کرملین از عملکرد سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور را رد کرد و آنها را بی‌اساس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان با انتشار بیانیه‌ای، حادثه کشته شدن سه شهروند چینی در منطقه مرزی تاجیکستان با افغانستان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی در افغانستان، هشدار داد رقبای جهانی در حال پیشدستی برای تصاحب این بازار هستند و تعلل ایران به معنای از دست دادن فرصت تاریخی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، در بازدید از پایانه مرزی میلک، بر ضرورت رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌های این گذرگاه برای توسعه مبادلات با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در نشست مسکو با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود برای مشارکت در تلاش‌های جهانی جهت تأمین صلح و توسعه افغانستان را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است