بین‌الملل 12:58 - 21 مرداد 1401

سفر دوره ای نماینده آمریکا در امور یمن به کشورهای منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، آمریکا اعلام کرد که «تیموتی لیندرکینگ» نماینده این کشور در امور یمن، به منظور بررسی مسائل مربوط به آتش بس یمن، به امارات، عمان و عربستان سفر خواهد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که سفر لیندرکینگ، جهت فراهم کردن شرایط برای آتش بس پایدار و یافتن راه حل فراگیر و با ثبات برای توقف درگیری در یمن تلاش خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه لیندرکینگ در این سفر خواستار افزایش کمک های بین المللی به یمن خواهد شد، افزود: واشنگتن از کشورهای کمک کننده می خواهد فورا به تعهدات قبلی خود در قبال ملت یمن، عمل کنند.

ادعاهای آمریکا درباره آتش بس یمن در حالی مطرح می شود که محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن تاکید کرده است که آمریکا با هدف تامین منافع رژیم صهیونیستی جنگ علیه یمن را مدیریت می کند.

وی تاکید کرد: تجاوز علیه یمن فقط سعودی- اماراتی نیست چرا که این دو کشور ابزار دست آمریکا هستند. تجاوز علیه یمن با سرکردگی آمریکا، انگلیس و غرب صورت گرفته است. در واقع این آمریکا است که پرونده تجاوز علیه یمن را با هدف تأمین منافع گسترده اسرائیل و منافع اندک عربستان و امارات مدیریت می‌کند.

گفتنی است، پیش از این هانس گروندبرگ فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن از تمدید دو ماهه آتش بس در یمن خبر داد.


11651778
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم ونزوئلا در تظاهراتی خواستار بازگشت رئیس جمهور کشورشان شدند که توسط آمریکا ربوده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است