بین‌الملل 12:58 - 21 مرداد 1401

سفر دوره ای نماینده آمریکا در امور یمن به کشورهای منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، آمریکا اعلام کرد که «تیموتی لیندرکینگ» نماینده این کشور در امور یمن، به منظور بررسی مسائل مربوط به آتش بس یمن، به امارات، عمان و عربستان سفر خواهد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که سفر لیندرکینگ، جهت فراهم کردن شرایط برای آتش بس پایدار و یافتن راه حل فراگیر و با ثبات برای توقف درگیری در یمن تلاش خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه لیندرکینگ در این سفر خواستار افزایش کمک های بین المللی به یمن خواهد شد، افزود: واشنگتن از کشورهای کمک کننده می خواهد فورا به تعهدات قبلی خود در قبال ملت یمن، عمل کنند.

ادعاهای آمریکا درباره آتش بس یمن در حالی مطرح می شود که محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن تاکید کرده است که آمریکا با هدف تامین منافع رژیم صهیونیستی جنگ علیه یمن را مدیریت می کند.

وی تاکید کرد: تجاوز علیه یمن فقط سعودی- اماراتی نیست چرا که این دو کشور ابزار دست آمریکا هستند. تجاوز علیه یمن با سرکردگی آمریکا، انگلیس و غرب صورت گرفته است. در واقع این آمریکا است که پرونده تجاوز علیه یمن را با هدف تأمین منافع گسترده اسرائیل و منافع اندک عربستان و امارات مدیریت می‌کند.

گفتنی است، پیش از این هانس گروندبرگ فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن از تمدید دو ماهه آتش بس در یمن خبر داد.


11651778
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران معترض ضد فساد مالی برای دومین روز به خیابان‌های پایتخت فیلیپین آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی دریایی کره جنوبی در رزمایش ضد زیردریایی با ایالات متحده شرکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه ژاپن به چین سفر می‌کند تا نگرانی‌ها درباره اظهارات نخست‌وزیر ژاپن در خصوص تایوان را توضیح دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی کامبوج نسبت به حملات احتمالی جدید توسط نیرو‌های تایلندی در منطقه مرزی هشدار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» السودانی به اربیل خواهد رفت تا با مسرور بارزانی و مقامات اقلیم کردستان دیدار کند و درباره برنامه دولت جدید، همکاری‌های فدرال و اقلیم گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستکم شش نفر در مرکز ویتنام در اثر رانش زمین همزمان با بارش شدید باران در این منطقه کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی انتخاب زهران ممدانی به‌عنوان اولین شهردار مسلمان نیویورک، ترامپ علی‌رغم مواضع قبلی، اعلام کرد که برای دیدار با او در کاخ سفید آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هدایای لوکس و طلایی سوئیس به ترامپ باعث شد تعرفه‌های آن برای این کشور از ۳۹ درصد به ۱۵ درصد کاهش یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ می‌گوید پیش‌نویس لایحه جمهوری‌خواهان برای تحریم کشور‌هایی که با روسیه تجارت می‌کنند، تهیه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه تأکید کرد: اولین موشکی که آمریکا و اسرائیل شلیک کردند، مستقیما به میز مذاکره ایران و آمریکا اصابت کرد. یک قاعده اساسی وجود دارد: چیزی که در میدان جنگ به دست نیاورده‌ای، نمی‌توانی روی میز مذاکره به آن برسی و خواسته‌هایت را تح...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است