بین‌الملل 12:58 - 21 مرداد 1401

سفر دوره ای نماینده آمریکا در امور یمن به کشورهای منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، آمریکا اعلام کرد که «تیموتی لیندرکینگ» نماینده این کشور در امور یمن، به منظور بررسی مسائل مربوط به آتش بس یمن، به امارات، عمان و عربستان سفر خواهد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد که سفر لیندرکینگ، جهت فراهم کردن شرایط برای آتش بس پایدار و یافتن راه حل فراگیر و با ثبات برای توقف درگیری در یمن تلاش خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه لیندرکینگ در این سفر خواستار افزایش کمک های بین المللی به یمن خواهد شد، افزود: واشنگتن از کشورهای کمک کننده می خواهد فورا به تعهدات قبلی خود در قبال ملت یمن، عمل کنند.

ادعاهای آمریکا درباره آتش بس یمن در حالی مطرح می شود که محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن تاکید کرده است که آمریکا با هدف تامین منافع رژیم صهیونیستی جنگ علیه یمن را مدیریت می کند.

وی تاکید کرد: تجاوز علیه یمن فقط سعودی- اماراتی نیست چرا که این دو کشور ابزار دست آمریکا هستند. تجاوز علیه یمن با سرکردگی آمریکا، انگلیس و غرب صورت گرفته است. در واقع این آمریکا است که پرونده تجاوز علیه یمن را با هدف تأمین منافع گسترده اسرائیل و منافع اندک عربستان و امارات مدیریت می‌کند.

گفتنی است، پیش از این هانس گروندبرگ فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن از تمدید دو ماهه آتش بس در یمن خبر داد.


11651778
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توقیف نفتکش توسط آمریکا بیش از ۳۰ کشتی تحریم‌شده در ونزوئلا در معرض توقیف قرار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرا به لغو کامل و بی قید و شرط تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه تحت «قانون سزار» رأی مثبت داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، معاون ارشد وزارت امور خارجه تایوان اخیراً سفری محرمانه و غیرعلنی به اسرائیل داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شد دلیل توقیف تانکر نفتی بزرگ در سواحل ونزوئلا به دلیل نقش داشتن در قاچاق نفت برای ایران و حزب‌الله لبنان تحریم شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اتریش امروز پنجشنبه قانونی را به رأی می‌گذارد که پوشش حجاب اسلامی را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله هوایی ارتش میانمار به یک بیمارستان عمومی در ایالت راخین در غرب این کشور، دستکم ۳۱ نفر کشته و ۶۸ نفر زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ با ایجاد یک منطقه نظامی‌شده جدید در مرز کالیفرنیا با مکزیک، اختیارات نیرو‌های نظامی آمریکا را برای دستگیری مهاجران غیرمجاز و اجرای قوانین مهاجرتی گسترش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عفو نتانیاهو نه نشانه قدرت اسرائیل، بلکه پرده‌برداری از فرسودگی و پوسیدگی عمیق ساختاری آن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اوکراینی اعلام کردند که طرح به‌روز شده‌ای برای خاتمه جنگ با روسیه را به واشنگتن ارسال کرده‌اند، طرحی که بر اساس آن دیدگاه‌های کی‌یف در نظر گرفته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ونزوئلا با محکوم کردن توقیف یک نفتکش توسط نیرو‌های آمریکایی در سواحل خود، این اقدام را «دزدی دریایی بین‌المللی» و بخشی از برنامه عمدی واشنگتن برای غارت منابع انرژی این کشور عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است