اقتصادی 17:36 - 24 مهر 1403
سخنگوی مرکز مبادله گفت: پنجاه و نهمین جلسه حراج شمش طلا  امروز سه‌شنبه ۲۴ مهر در مرکز مبادله ایران برگزار شد.

۱۳۷ کیلوگرم شمش طلا در حراج حضوری مرکز مبادله فروخته شد

اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پنجاه و نهمین جلسه حراج شمش طلا  امروز سه‌شنبه ۲۴ مهر در مرکز مبادله ایران برگزار شد و از مجموع ۱۶۲ کیلوگرم شمش طلای استاندارد عرضه شده در حراج‌های عمده و خرد تالار معاملات طلای این مرکز ۱۳۷ کیلوگرم با میانگین قیمت پنج میلیارد و ۴۰۳ میلیون تومان به ازای هر شمش طلای استاندارد معامله شد.



این مقام مسئول می‌گوید: در ۵۹ حراج حضوری شمش طلای مرکز مبادله ایران ۱۱ هزار و ۱۵ کیلوگرم شمش مورد معامله قرار گرفت که در نتیجه آن بیش از ۴۹ هزار میلیارد تومان ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور وارد شد.



او گفت: جلسه بعدی حراج حضوری شمش طلا یکشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.


12104878
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۱.۳ درصد به ۱،۰۷۴،۰۶۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جهت ساماندهی واردات و تعهدات واردکنندگان خودرو سهمیه خدمات پس از فروش خودرو فعال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به استفاده از ضدیخ در رادیاتور و ماشین آلات کشاورزی اقدام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۲۱ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مجموع تجارت خارجی ایران در این مدت به ۱۴۸ میلیون و ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۵ میلیارد و ۳۹۴ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به شرایط جوی برآورد می شود که ملخ صحرایی اواخر زمستان و اوایل بهار وارد کشور شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی رساندن مستقیم حقوق و یارانه‌های بیت‌المال به مردم، در کنار تضمین پایدار امنیت غذایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران گفت: در حال حاضر هیچ یک از محور‌های شریانی و اصلی مسدود نیست و ۳هزار و۱۵۰ نیروی راهدار آماده باش هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ذاکری مدیرعامل راه آهن با معاون اقتصادی رئیس الوزرای افغانستان و وزیر معادن و پترولیوم برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است