سیاسی 07:00 - 21 شهریور 1403
عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: زورگویی و تبهکاری آمریکا در اقتصاد جهانی باعث شده است که کشور‌ها تصمیم بگیرند تا به سلطه دلار پایان بدهند.

زورگویی آمریکا به سلطه دلار در جهان پایان داد/ ایران قطب قدرت منطقه است

کاظم انبارلویی عضو حزب مؤتلفه اسلامی در  گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به پایان سلطه دلار در جهان اظهار کرد: زورگویی و تبهکاری آمریکا در اقتصاد جهانی باعث شده است که کشورها تصمیم بگیرند تا به سلطه دلار پایان بدهند و روسیه و چین پیشتاز این مسئله هستند و پیمان‌های اوراسیا و شانگهای نیز بر کاهش استفاده از دلار در مبادلات تجاری تاکید دارد. 

وی افزود: اکنون دولت و خزانه‌داری آمریکا به این جمع‌بندی رسیده‌اند که تحریم کشورها کارایی خود را از دست داده است و اکنون در حال طراحی استراتژی‌هایی هستند که بتوانند از طریق آنها به سلطه دلار بازگردند و مصاحبه اخیر دونالد ترامپ نیز به خوبی بیان می‌کند که دیگر تحریم‌ها اثری ندارد و آمریکا نمی‌تواند از این طریق به کشورهای جهان زور بگوید.

انبار لویی با اشاره به لزوم پیشبرد دیپلماسی عزتمندانه توسط ایران تاکید کرد: سیاست خارجی کشور در شورای عالی امنیت ملی مشخص توسط وزارت امور خارجه عملیاتی می‌شود لذا خصومت‌های ایالات متحده علیه مردم ایران همواره مسلم بوده و تبهکاری رژیم صهیونیستی نیز در منطقه غرب آسیا مورد رصد ما قرار دارد.

وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی به مرور شاهد یک افول در هژمونی و قدرت آمریکا بوده‌ و هستیم و اکنون قدم به قدم رژیم صهیونیستی را در منطقه محاصره کرده‌ایم به عبارتی دیگر می‌توان گفت که اکنون ما یک قطب قدرت در منطقه غرب آسیا هستیم و تمامی استراتژیست‌های جهان به این امر اذعان دارند.

خبرنگار: فاطمه سیدی


12091509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول مجلس می‌گوید اگر می‌خواهند مذاکره‌ای داشته باشند باید در چارچوب مباحث هسته‌ای باشد و از این نوع مذاکره، هم مجلس و هم مردم حمایت می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بقائی درباره روند هماهنگی برای انجام مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت: برنامه‌ریزی برای انجام مذاکرات طی چند روز آینده صورت گرفته است و مشورت‌ها برای تعیین محل انجام گفت‌و‌گو‌ها نیز در جریان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر اینکه اعتبارات مرتبط با سلامت مردم نباید در حوزه‌های دیگر هزینه شود، گفت: در تخصیص منابع ممکن است بتوان برخی نیاز‌های درجه دوم جامعه را مدیریت کرد، اما در مورد نیاز به درمان و دارو هیچ‌گونه تعللی قابل قبول نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از تکمیل و اصلاح فهرست اولیه اسامی جانباختگان ناآرامی‌های اخیر خبر داد و گفت: سامانه‌ای به آدرس hamdard.dolat.Ir به منظور بررسی ابهامات در اختیار همه شهروندان قرار گرفته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتای قطری خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح جایگزین شهید سپهبد باقری در هیئت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی نظام شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کویت به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تامین اقلام معیشتی و مایحتاج مردم در شرایط فعلی باید در راس برنامه‌ها و تدابیر دولت و سایر قوا باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دولت مصوبه صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان با آموزش عملی و نظارت پلیس را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تبریک فرارسیدن میلاد فرخنده حضرت بقیه‌اللّه‌الاعظم (عج) سربازان گمنام امام زمان (عج) را که با ایفای نقشی تعیین‌کننده در خط مقدم صیانت اطلاعاتی و امنیتی، بی‌آنکه نامی از آنان در عرصه عمومی بر زبان ج...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است