سیاسی 11:15 - 25 فروردین 1400

تکذیب از کار افتادن هزاران سانتریفیوژ/ دزد ناشی به کاهدان زد

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی که به همراه تعدادی از نمایندگان مجلس از سایت هسته‌ای نطنز بازدید کرده بود، ظهر چهارشنبه به خبرنگاران، گفت: طبق مشاهدات از سایت نطنز؛ هم اکنون بخش اعظمی از سانتریفیوژهای IR1 در نطنز کار می‌کنند و تنها به حجم بسیار کمی از کابل‌های برق آسیب وارد شده که در حال نوسازی است.

او با اشاره به بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی از سایت نطنز تصریح کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون امنیت ملی و برمبنای وظایف و مسئولیت‌های نظارتی مجلس؛ تعدادی از اعضای کمیسیون و افراد متخصص این حوزه برای بررسی ابعاد حادثه از تأسیسات هسته‌ای نطنز بازدید کردند.

رئیس کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: طبق مشاهدات ما؛ اخلالی در یکی از واحدهای نطنز ایجاد شده بود که اقدامی کور بوده و تنها خسارتی سطحی به بخشی از واحدهای نیرورسانی این تأسیسات وارد کرده است.

عزیزی با بیان اینکه «دزد ناشی به کاهدان زده است»، گفت: این حادثه اخلالی را در روند نیرو رسانی ایجاد و تنها به بخشی از واحدهای انتقال برق سایت نطنز آسیب وارد کرده است؛ حادثه آن چنان مهمی رخ نداده است و متخصصین با قدرت و جدیت در حال بررسی و رفع مشکلات هستند.

رئیس کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان مبنی بر از مدار خارج شدن هزاران سانتریفیوژ در نطنز تصریح کرد: آقایان لابد طبق شنیده‌ها اظهار نظر می‌کنند اما ما طبق نظارت میدانی گزارش می‌دهیم؛ نقطه به نقطه این تأسیسات را بازدید و بررسی کردیم، تنها به بخشی از کابل‌های مسیر تأمین برق این تأسیسات خسارت وارد شده است.

او افزود: کارشناسان و متخصصان سایت نطنز در حال بررسی و چک کردن تمامی سانتریفیوژهای این تأسیسات هستند لذا بر اساس آنچه مشاهده کردیم؛ هم اکنون بخش اعظمی از سانتریفیوژهای IR1 در نطنز کار می‌کنند و بخشی از این سانتریفیوژها هم نیازمند بررسی برای ترمیم و یا تعمیر هستند.

عزیزی گفت: به طور طبیعی ایجاد نوسان برق منجر به بازنگری مجدد سانتریفیوژها خواهد شد که هم اکنون از این منظر سانتریفیوژها در حال بررسی هستند اما اینکه گفته می‌شود هزاران سانتریفیوژ از کار افتاده‌اند طبق بررسی‌های ما؛ کاملاً تکذیب می‌شود.

نماینده شیراز و زرقان با بیان اینکه در پی این حادثه هیچ گونه نشتی در نطنز اتفاق نیفتاده است، افزود: دشمن به اهدافش نرسیده و نتوانسته خسارات موردنظر را وارد کند و تنها به حجم بسیار کمی از کابل‌های برق آسیب وارد کرده که در حال نوسازی است.

او در عین حال با تقدیر از تلاش دانشمندان هسته‌ای کشور افزود: صنعت هسته‌ای کشور رو به پیشرفت است و پس از اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها تمام تلاش متخصصان داخلی کشور نیز تحقق اهداف بلند این قانون و افق‌های پیش بینی شده در صنعت هسته‌ای است.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس خاطر نشان کرد: دشمنان نظام اسلامی چشم دیدن این موفقیت‌ها و رشد و شکوفایی صنعت هسته‌ای ایران را ندارند لذا تلاش می‌کنند تا با استفاده از برخی عوامل وابسته و واداده به این صنعت آسیب زنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: اراده برادران ما در صنعت هسته‌ای و مسئولین کشور بر این قرار گرفته است که هر تهدیدی را تبدیل به فرصت کنند لذا سانتریفیوژهای آسیب دیده با نسل‌های پیشرفته‌تر و با کیفیت تر جایگزین خواهند شد.


11025485
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجواد حاج علی اکبری» و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کامیابی با بیان این که در حد فاصل سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدود ۴۰ هزار نفر از تسهیلات مرتبط با مهارت آموزی استفاده کرده‌اند گفت: ۲هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ارائه به سربازان ماهر در سال جاری پیش بینی شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور یکی از لوازم ضروری ارتقای بهره‌وری را توجه به بالا بردن مهارت‌های نیروی انسانی عنوان و سازمان اداری و استخدامی کشور را موظف کرد که با کمک کارشناسان، محتوای آموزشی متناسب را برای ارتقای مهارت‌ها در مشاغل و مسئولیت‌های مختلف، تهیه ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی از طولانی شدن روند بررسی لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» انتقاد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور به دعوت همتای قزاقستانی خود و به منظور انجام سفر رسمی دوجانبه، دقایقی پیش، با بدرقه رسمی معاون اول رئیس جمهور، معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و تعدادی از اعضای دولت، عازم آستانه پایتخت این کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران نوشت: نگاهی به تاریخ معاصر نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران در تمامی لحظات سرنوشت‌ساز، شریکی مطمئن و تکیه‌گاهی استوار برای برادران خود در شمال ارس بوده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید قانون اساسی و شرع پاسدار حقوق مردم است و دارای دستاورد‌هایی بی‌سابقه در تاریخ کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: اقدام دولت آمریکا در اعزام ناوگان جنگی به کارائیب و سواحل ونزوئلا، به بهانه‌های واهی، اقدامی کاملاً غیرقانونی، ناقض قواعد بین‌المللی و بدعتی خطرناک در تهدید صلح و امنیت جهانی است و جمهوری اسلامی ایران آن را قاطعانه محکوم می‌...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه قابل تصور نیست برای زنان جایگاه و ارزشی کمتر از مردان در نظر بگیریم، گفت: زنان ستون جامعه و سازندگان کشور و آینده هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه نزدیک به نیمی از سرمایه انسانی ارتش کارکنان وظیفه‌ای هستند که به صورت دوره‌ای جذب ارتش می‌شوند و دوره‌ خدمت وظیفه‌ عمومی خود را انجام می‌دهند، گفت: کارکنان وظیفه اساس کار انجام مأموریت ارتش هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است