سیاسی 14:03 - 05 بهمن 1403
سفیر ایران در روسیه گفت: در مذاکرات هیأت‌های بلندپایه دو کشور، طرفین درباره زمان امضای موافقت‌نامه اجرایی طرح ساخت راه‌آهن رشت-آستارا توافق کردند.

آخرین توافقات ایران و روسیه درباره خط ریلی رشت - آستارا و طرح انتقال گاز

کاظم جلالی گفت: درباره این موضوع در مذاکرات هیأت‌های بلندپایه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه که جمعه ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۳ در حضور دکتر مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور دو کشور برگزار شد، تبادل نظر صورت گرفت.

وی اظهار داشت: خانم فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در این جلسه به صورت مفصل گزارشی ارائه کرد، مذاکرات طرفین در این باره به خوبی پیش رفت.

سفیر ایران در روسیه با یادآوری اینکه موافقت‌نامه ساخت طرح ریلی رشت – آستارا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در دوره ریاست‌جمهوری شهید رئیسی به امضا رسید، اظهار داشت: برای شتاب‌بخشی به روند این طرح، طی هفته‌های گذشته وزیر راه و شهرسازی ایران و وزیر حمل و نقل روسیه به صورت هفتگی جلساتی را به صورت برخط برگزار می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به پیگیری‌ها و مذاکرات صورت گرفته، کار در این بخش به خوبی در حال انجام است و مقرر شده است که موافقت‌نامه اجرایی ساخت این خط ریلی تا پایان ماه مارس به امضا برسد و عملیات ساخت توسط روس‌ها آغاز شود.

مذاکره درباره انتقال گاز روسیه به ایران

جلالی در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو با اشاره به تبادل نظر درباره طرح انتقال گاز روسیه به ایران در نشست هیأت‌های بلندپایه دو کشور گفت: در ارتباط با این طرح، یک بخش کوچک از کار باقیمانده است؛ در این جلسه، آقایان پزشکیان و پوتین در این باره صحبت کردند؛ آقای محسن پاک‌نژاد وزیر نفت نیز توضیحاتی ارائه کرد که رئیس‌جمهور روسیه پاسخ مورد نظر را ارائه کرد.

وی گفت: به نظر می‌رسد که در مسیر حل مسائل باقیمانده کوچکی هستیم که فراروی این طرح است؛ این مسائل می‌تواند در آینده نزدیک حل و کار در این بخش نیز آغاز شود.

منبع: ایرنا 


12145503
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران درباره مسائل اقتصادی کشور تاکید کرد که نشستی خبری برگزار خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه برای بازرسی از تاسیسات هسته‌ای آسیب‌دیده دستورالعمل مدونی وجود ندارد؛ گفت: تا این موضوع تعیین نشود، فشار سیاسی برای بازرسی دوباره از تاسیسات بمباران‌شده و تکمیل عملیات دشمن پذیرفته نیست و پاسخ داده ن...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه انرژی خورشیدی، ظرفیت تولید تا دهه فجر به ۱۱ مگاوات افزایش خواهد یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری از پیگیری دولت برای اصلاح لایحه منع خشونت علیه زنان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۵۰ نماینده مجلس در بیانیه‌ای، توقیف و تعقیب نفتکش‌ها توسط آمریکا در منطقه کارائیب را محکوم کرده و تداوم اقدامات غیرقانونی از سوی ایالات متحده آمریکا را سبب بی‌ثباتی منطقه‌ای و پیامد‌های ناخواسته امنیتی و سیاسی دانستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به برخی شایعات درخصوص تغییر یا جابجایی وزرا در دولت گفت: اگر نقطه ضعفی در وزارتخانه‌ای وجود داشته باشد اصلاح می‌کنیم، اما قرار نیست وزرا تغییر کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، سقوط هواپیمای حامل فرمانده ارتش لیبی و جان‌باختن وی را به دولت و ملت این کشور تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه مجلس از اعلام وصول ۷ سوال ملی از وزرای علوم، امورخارجه، آموزش و پرورش، بهداشت، دادگستری و کشاورزی در جلسه علنی مجلس خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است