بین‌الملل 18:25 - 27 اسفند 1403
شورای پناهندگان دانمارک اعلام کرد که انتظار می‌رود حدود ۶.۷ میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده در سراسر جهان آواره شوند.

آوارگی جهانی تا پایان سال آینده ۶.۷ میلیون نفر دیگر افزایش می‌یابد 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند  - شورای پناهندگان دانمارک اعلام کرد که انتظار می‌رود حدود ۶.۷ میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده در سراسر جهان آواره شوند. این در حالی است که کمک‌های مالی از سوی اهداکنندگان کلیدی مانند ایالات متحده در حال کاهش است. 

آژانس پناهندگان سازمان ملل سال گذشته اعلام کرد که تعداد آوارگان اجباری در سراسر جهان به بیش از ۱۱۷ میلیون نفر رسیده است و هشدار داد که این عدد ممکن است افزایش یابد. 

شارلوت اسلنت، دبیرکل شورای پناهندگان دانمارک در بیانیه‌ای گفت: «این‌ها خانواده‌هایی هستند که مجبور به فرار از خانه‌های خود شده‌اندY با کمترین امکانات و در جستجوی آب، غذا و سرپناه.» 

۲۷ کشور تقریباً تمام آوارگان جهانی را تشکیل می‌دهند. این پیش‌بینی بر اساس یک مدل هوش مصنوعی است که روند آوارگی را با تحلیل بیش از ۱۰۰ شاخص از جمله عوامل امنیتی، سیاسی و اقتصادی در این کشور‌ها پیش‌بینی می‌کند. 

این مدل پیش‌بینی می‌کند که نزدیک به یک سوم آوارگان جدید از سودان خواهند بود که پس از نزدیک به دو سال جنگ، بدترین بحران پناهندگی جهان را تجربه می‌کند. این گزارش همچنین پیش‌بینی می‌کند که ۱.۴ میلیون نفر دیگر از میانمار به اجبار آواره خواهند شد. 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در راستای کاهش هزینه‌های دولت، میلیارد‌ها دلار از برنامه‌های کمک خارجی در سراسر جهان را کاهش داده است. شورای پناهندگان دانمارک یکی از گروه‌های امدادی است که تحت تأثیر قرار گرفته و بیش از ۲۰ قرارداد آن لغو شده است. 

کاهش کمک‌های واشنگتن و سایر اهداکنندگان کلیدی در حال حاضر بر پناهندگان تأثیر گذاشته است. آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که کمبود بودجه باعث تعطیلی برنامه‌هایی برای محافظت از کودک همسری دختران در سودان جنوبی و خانه امن برای زنان آواره در اتیوپی شده است. 

اسلنت گفت: «میلیون‌ها نفر با گرسنگی و آوارگی مواجه هستند و درست زمانی که بیشتر به ما نیاز دارند، کشور‌های ثروتمند کمک‌ها را کاهش می‌دهند. این خیانت به آسیب‌پذیرترین افراد است.» 

منبع: رویترز


12168103
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ماه‌های اخیر اندیشکده‌های آمریکایی چندین بار به شیوه‌های مختلف ایده پیوستن ارمنستان به جهان ترک را مطرح کرده‌اند، ایده‌ای که برای نابودی هویت و تمدن مستقل این کشور به طور جدی پیگیری می‌شود این تلاش‌ها برای قانع کردن ارمنستان و تاجیکستان ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه قطر روز گذشته برای بحث درباره «کاهش تنش‌ها» در منطقه به ایران سفر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش مؤسسه بیمه داخلیاسرائیل، ۲۱ درصد از جمعیت این کشور در سال ۲۰۲۵ زیر خط فقر بوده‌اند که نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارک ساویا پس از ناکامی در مأموریت خود و شکست در جلوگیری از نخست‌وزیری نوری المالکی دیگر در این سمت فعالیت نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع ارشد سعودی تأکید کرد که ریاض همچنان خواستار حل مسالمت‌آمیز اختلافات آمریکا و ایران است و هرگونه استفاده از حریم هوایی یا خاک خود برای اقدام نظامی علیه ایران را به طور قاطع رد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات ارشد ارتش اسرائیل برآورد می‌کنند دونالد ترامپ در نهایت به سمت حمله نظامی به ایران حرکت خواهد کرد، اما واشنگتن هنوز در مرحله استقرار نیرو است و برای اقدام نیاز به زمان بیشتری دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ده‌ها هزار نفر از شهروندان عرب و یهودی اسرائیل در میدان حبیما تل‌آویو گرد هم آمدند تا خشونت فزاینده علیه جامعه عرب و بی‌عملی کابینه در قبال این بحران امنیتی را محکوم کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر پس از اظهارات توهین آمیز ترامپ درباره حضور ناتو در افغانستان به راهپیمایی سکوت کهنه سربازان دانمارکی پیوستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز به نقل از منابع اطلاعاتی غربی گزارش داده است که هیچ نشانه‌ای از غنی‌سازی اورانیوم در «غنای تولید بمب» در ایران مشاهده نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیراندازی در مراسمی در لوئیزیانای آمریکا شش نفر از جمله یک کودک را زخمی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است