علمی فناوری 20:54 - 23 خرداد 1403
هوش مصنوعی به سکوی پرتاب اپل در بازار سهام تبدیل شد و ناکامی‌های مالی این شرکت را تا حدی جبران کرد.

اپل با عبور از مایکروسافت، بار دیگر باارزش‌ترین شرکت دنیا شد

رویداد WWDC ۲۰۲۴، علاوه‌بر نمایش توانایی‌های اپل در‌زمینه‌ی هوش مصنوعی، پس‌لرزه‌های مثبتی را برای این شرکت به‌دنبال داشت و علاوه‌بر رشد نزدیک به ۶ درصدی ارزش سهام AAPL، اپل را باردیگر به باارزش‌ترین شرکت دنیا تبدیل کرد.

روز گذشته، ۱۱ ژوئن (۲۲ خرداد)، سهام اپل با قیمت ۲۰۵ دلار معامله شد و امروز نیز، افزایش حدود ۴٫۵ درصدی را تجربه کرد و به ۲۱۶ دلار رسید. این افزایش سهام که یکی از پیامد‌های معرفی هوش اپل است، توانست این غول فناوری را از سد مایکروسافت عبور دهد.

ارزش اپل در بازار امروز، به حدود ۳٫۳۲ تریلیون دلار رسید و این شرکت توانست باردیگر جایگاه باارزش‌ترین شرکت دنیا را ازآنِ خود کند تا مایکروسافت با یک پله سقوط و با ارزشِ ۳٫۲۵ تریلیون دلاری در رتبه‌ی دوم شرکت‌های باارزش دنیا قرار گیرد.

صعود اپل به جایگاه نخست ارزشمندترین شرکت‌های دنیا، اتفاقی است که برای اولین‌بار در پنج ماه اخیر رخ می‌دهد و شاید کمی بتواند اوضاع نابه‌سامان مالی این غول فناوری آمریکایی را بهبود دهد.

هوش مصنوعی برگ برنده‌ی اپل برای صعود در بازار سهام است؛ اما رقابت سنگین و البته نزدیک اپل با سایر شرکت‌های فعال در حوزه‌ی هوش مصنوعی، باقی‌ماندن طولانی‌مدت اپل در همین جایگاه را کمی با تردید روبه‌رو می‌کند.

هوش مصنوعی Apple Intelligence با ارائه‌ی قابلیت‌های متنوعی به کاربران مانند اصلاح و خلاصه‌نویسی متن‌ها، ایجاد تصاویر سفارشی و ایموجی‌های دلخواه و...، قابلیت‌های زیادی برای پیشرفت دارد.

هوش اپل درکنار همکاری این شرکت با OpenAI و حضور ChatGPT در گوشی آیفون، شاید بتوانند به منابع درآمدی مناسبی برای اپل تبدیل شوند و توجه سرمایه‌گذاران را بیش از قبل به خود جلب کنند؛ اتفاقی که ممکن است باعث افزایش مدت ماندگاری اپل در جایگاه نخست شرکت‌های ارزشمند دنیا شود.

با وجود توانایی‌های چشمگیر هوش اپل، محدودیت سازگاری آن با گوشی‌های آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس و آیپد مجهز به پردازنده‌ی M۱ یا جدیدتر، طیف کاربرانی که می‌توانند از این هوش مصنوعی استفاده کنند، تا حدی کاهش می‌دهد.

منبع: زومیت


12062776
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد که کلاس‌های دروس نظری و جلسات جبرانی خود را در هفته آینده (۱۴ تا ۱۷ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محمودزاده گفت: در حال برنامه‌ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، پشتوانه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک برنامه ورزشی ساده روزانه ۱۰ دقیقه‌ای می‌تواند روند سرطان روده را کند کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است