بین‌الملل 00:03 - 13 مهر 1403
منابع لبنان از دو حمله به ضاحیه بیروت توسط جنگنده‌های رژیم تروریستی اسرائیل خبر دادند.

جنگنده‌های صهیونیستی به بیروت حمله کردند

دقایقی پیش جنگنده‌های ارتش رژیم تروریستی اسرائیل به مناطقی از ضاحیه جنوبی بیروت حمله کردند.

براساس گزارش المیادین، نیروهای مقاومت لبنان نیز اعلام کردند پایگاه البغدادی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار دادند. 

حملات هوایی رژیم تروریستی اسرائیل در حالی ادامه دارد که حسن فضل الله، نماینده جنبش حزب الله ساعتی پیش در پارلمان لبنان در گفتگو با الجزیره گفت تاکید کرد که جنگیدن از هوا با جنگ روی زمین متفاوت است و دشمن صهیونیستی درحال دست و پا زدن در مرز است.

حزب‌الله لبنان (پنج‌شنبه) در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه و در دفاع از لبنان و پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور ۲۵ عملیات را علیه پایگاه‌ها، شهرک‌ها و نظامیان  انجام داده‌اند.

مترجم: مینا عظیمی


12100258
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است