علمی فناوری 18:30 - 29 دی 1403
به گفته کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در کپسول زیستی طاووس، جدیدترین تکنولوژی در این پرتاب به کار گرفته شده است.

اعزام سلول گیاهی و جانوری توسط طاووس تا مدار ۱۵۰ کیلومتری

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - یک کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «ماموریت اصلی سازمان هوا و فضای ایران، اجرای طرح اعزام موجود زنده به فضا خواهد بود. سازمان هوا و فضا در این راستا تا سال ۹۴ هشت پرتاب داشته که در دو پرتاب کاوشگر به زیر مدار دو میمون را به فضا اعزام کرد و این موجودات زنده را سالم بازیابی کرده است. یکی از اقدامات پژوهشی پژوهشگاه سازمان هوا و فضا طراحی و ساخت کپسول زیستی کاووس است که در آذر ۱۴۰۲ با یک طرح متفاوت با ۸ کاوشگر قبلی، طراحی و اعزام شده است.»

این کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران بیان کرد: «در کپسول زیستی کاووس، جدیدترین تکنولوژی و کیت های سلول های گیاهی و جانوری در پرتاب به کار گرفته شده و بررسی های لازم در این خصوص انجام شده است. کیت های سلول های گیاهی و جانوری به صورت سالم بازیابی شده اند.»

این کارشناس سازمان هوا و فضای ایران تصریح کرد: «پژوهشگاه به فکر اعزام انسان به فضا است و این اقدام جزء اهداف بلند مدت کشورمان محسوب می شود. مدل این کپسول زیستی به گونه ای طراحی شده تا انسان در این کپسول زیستی قرار گرفته و تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری و به اصطلاح زیرمداری رسیده و سپس چتر باز شده و سالم بازیابی خواهد شد.»


12142680
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با اشاره به جزئیاتی از حمله سایبری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور، درباره علت کندی اینترنت نیز توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موش‌های چینی پس از بازگشت از ایستگاه فضایی، فرزندان سالمی به دنیا آوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است