علمی فناوری 18:30 - 29 دی 1403
به گفته کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در کپسول زیستی طاووس، جدیدترین تکنولوژی در این پرتاب به کار گرفته شده است.

اعزام سلول گیاهی و جانوری توسط طاووس تا مدار ۱۵۰ کیلومتری

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - یک کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «ماموریت اصلی سازمان هوا و فضای ایران، اجرای طرح اعزام موجود زنده به فضا خواهد بود. سازمان هوا و فضا در این راستا تا سال ۹۴ هشت پرتاب داشته که در دو پرتاب کاوشگر به زیر مدار دو میمون را به فضا اعزام کرد و این موجودات زنده را سالم بازیابی کرده است. یکی از اقدامات پژوهشی پژوهشگاه سازمان هوا و فضا طراحی و ساخت کپسول زیستی کاووس است که در آذر ۱۴۰۲ با یک طرح متفاوت با ۸ کاوشگر قبلی، طراحی و اعزام شده است.»

این کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران بیان کرد: «در کپسول زیستی کاووس، جدیدترین تکنولوژی و کیت های سلول های گیاهی و جانوری در پرتاب به کار گرفته شده و بررسی های لازم در این خصوص انجام شده است. کیت های سلول های گیاهی و جانوری به صورت سالم بازیابی شده اند.»

این کارشناس سازمان هوا و فضای ایران تصریح کرد: «پژوهشگاه به فکر اعزام انسان به فضا است و این اقدام جزء اهداف بلند مدت کشورمان محسوب می شود. مدل این کپسول زیستی به گونه ای طراحی شده تا انسان در این کپسول زیستی قرار گرفته و تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری و به اصطلاح زیرمداری رسیده و سپس چتر باز شده و سالم بازیابی خواهد شد.»


12142680
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام کرد که کلاس‌های دروس نظری و جلسات جبرانی خود را در هفته آینده (۱۴ تا ۱۷ دی‌ماه) به صورت غیرحضوری برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام ششمین دوره دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محمودزاده گفت: در حال برنامه‌ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف یا مصرف بسیار کم شیر، ماست و دوغ از رژیم غذایی به بهانه طبع سرد، پشتوانه علمی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنان بارداری که واکسن کووید۱۹ دریافت می‌کنند، کمتر در معرض زایمان زودرس قرار دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علاقمندان می‌توانند روز سوم ژانویه ۲۰۲۶ خورشید را در بزرگترین حالت خود ببینید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که بین دارو‌های کلسترول و کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو تبلیغات گوشی جدید خود را آغاز کرده است که نوید می‌دهد جزء بهترین دستگاه‌های موبایل اندرویدی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزانس فضایی آمریکا مدعی است که «محل ایده‌آل» برای فرود انسان در مریخ را شناسایی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است