علمی فناوری 18:30 - 29 دی 1403
به گفته کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در کپسول زیستی طاووس، جدیدترین تکنولوژی در این پرتاب به کار گرفته شده است.

اعزام سلول گیاهی و جانوری توسط طاووس تا مدار ۱۵۰ کیلومتری

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - یک کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «ماموریت اصلی سازمان هوا و فضای ایران، اجرای طرح اعزام موجود زنده به فضا خواهد بود. سازمان هوا و فضا در این راستا تا سال ۹۴ هشت پرتاب داشته که در دو پرتاب کاوشگر به زیر مدار دو میمون را به فضا اعزام کرد و این موجودات زنده را سالم بازیابی کرده است. یکی از اقدامات پژوهشی پژوهشگاه سازمان هوا و فضا طراحی و ساخت کپسول زیستی کاووس است که در آذر ۱۴۰۲ با یک طرح متفاوت با ۸ کاوشگر قبلی، طراحی و اعزام شده است.»

این کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران بیان کرد: «در کپسول زیستی کاووس، جدیدترین تکنولوژی و کیت های سلول های گیاهی و جانوری در پرتاب به کار گرفته شده و بررسی های لازم در این خصوص انجام شده است. کیت های سلول های گیاهی و جانوری به صورت سالم بازیابی شده اند.»

این کارشناس سازمان هوا و فضای ایران تصریح کرد: «پژوهشگاه به فکر اعزام انسان به فضا است و این اقدام جزء اهداف بلند مدت کشورمان محسوب می شود. مدل این کپسول زیستی به گونه ای طراحی شده تا انسان در این کپسول زیستی قرار گرفته و تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری و به اصطلاح زیرمداری رسیده و سپس چتر باز شده و سالم بازیابی خواهد شد.»


12142680
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داوطلبان جامانده از فرایند ثبت‌نام چند برابر ظرفیت جذب و پذیرش دانشجومعلم متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ می‌توانند از روز ۲۰ تیرماه نسبت به ثبت‌نام، تکمیل و ارسال پرونده الکترونیکی خود اقدام کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس گفت: موارد جنایات جنگی رژیم صهیونی را مستندسازی و گزارش‌های مربوطه را به سازمان بهداشت جهانی و دیگر مجامع بین‌المللی ارسال کردیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتشار کارنامه امتحانات نهایی پایه دوازدهم رشته انسانی آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص قلب و عروق و فوق‌تخصص آنژیوپلاستی، توصیه‌هایی را برای محافظت از سلامت بیماران قلبی در شرایط بحرانی مطرح کرد و انجام آنها را بسیار ضروری و حیاتی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن علمی پیوند کلیه ایران گفت: در طول مدت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، کادر درمان به‌صورت تمام‌وقت در مراکز درمانی حضور داشتند و خدمات‌رسانی به بیماران دیالیزی و پیوندی بدون وقفه ادامه یافت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن علمی پیوند کلیه گفت: در طول مدت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، کادر درمان به‌صورت تمام‌وقت در مراکز درمانی حضور داشتند و خدمات‌رسانی به بیماران دیالیزی و پیوندی بدون وقفه ادامه یافت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فصل تابستان افراد ممکن است دچار گرمازدگی شوند و برای مقابله با آن راهکار‌هایی وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افراد با اهدای خون در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در این کار خیر با هدف رفع نیاز بیماران مشارکت می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دریافته‌اند که مصرف بیش از حد لبنیات ممکن است باعث ایجاد اختلال در خواب و کابوس شبانه شود؛ زیرا نفخ یا درد معده در طول شب بر خواب‌های افراد تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: تعدادی از دانش‌آموزان در خرداد ماه موفق به کسب نمره قبولی نشده‌اند، در نتیجه بعد از اعلام نتیجه شهریور برای آنها فرم هدایت تحصیلی صادر می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است