اقتصادی 16:05 - 09 فروردین 1402

رشد ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز هفته

به گزارش خبرگزاری مهر، شاخص هم‌وزن با ۱۲ هزار و ۵۲۸ واحد افزایش به ۶۲۲ هزار و ۵۲۶ واحد و شاخص قیمت با هفت هزار و ۳۹۹ واحد رشد به ۳۶۷ هزار و ۶۶۷ واحد رسید.

امروز در معاملات بورس تهران، بیش از ۱۶ میلیارد و ۹۴۱ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۱۰ هزار و ۸۸۶ میلیارد ریال معامله شد.

همچنین صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با هفت هزار و ۸۰۳ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تأمین (تاپیکو) با ۲ هزار و ۲۴۸ واحد، شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) با ۲ هزار و ۷۷ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با یک هزار و ۷۶۱ واحد، پتروشیمی نوری (نوری) با یک هزار و ۳۷۱ واحد و پتروشیمی بوعلی سینا (بوعلی) ۹۶۹ واحد تأثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند.

در مقابل، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۲۰۸ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۱۷۸ واحد، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با ۱۵۵ واحد و فولاد خوزستان (فخوز) با ۱۳۳ واحد تأثیر منفی بر شاخص بورس همراه شد.

بر پایه این گزارش، امروز نماد شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، ایران خودرو (خودرو)، سایپا (خساپا)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر) و ملی صنایع مس ایران (فملی) در نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.

گروه خودرو هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۲ میلیارد و ۸۶۹ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۱ هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال دادوستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۳۵۶ واحد افزایش داشت و به ۲۵ هزار و ۳۵۷ واحد رسید.

در این بازار بیش از هفت میلیارد و ۱۸۰ میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۴۶۳ هزار و ۵۶۳ نوبت بود.

پلیمر آریاساسول (آریا)، بیمه پاسارگاد (بپاس)، شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین (صبا)، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، پالایش نفت لاوان (شاوان) و پالایش نفت شیراز (شراز) تأثیر مثبت بر شاخص فرابورس داشتند.

همچنین فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، گروه انتخاب الکترونیک آرمان (انتخاب) و پخش البرز (پخش) با تأثیر منفی بر این شاخص همراه بودند.


11851005
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی مطالبات و چالش‌های اصناف و اتحادیه‌ها پرداخت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ضیائیان گفت: روز پنجشنبه بعد از کاهش دمای مخصوصی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف گفت: رئیس‌جمهور قول داده است ستادی تحت عنوان «ستاد رفع موانع بازار» را با حضور پنج وزیر تشکیل دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نحوه فعالیت شعب بانک‌های تهران در روز‌های پنج شنبه تا اطلاع ثانوی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، گفت: این صنعت نقش مهمی در تأمین ارز، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تدابیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و همکاری شرکتهای صاحب صلاحیت و جایگاههای متقاضی با شورای سیاستگذاری سوختهای ویژه، دومین استان عرضه کننده بنزین سوپر شهر اصفهان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش پیشران صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور گفت: یکی از راهکار‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، مشارکت خود این صنایع در سرمایه‌گذاری توسعه میادین گازی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام امروز نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است