اقتصادی 20:06 - 06 اردیبهشت 1404
رئیس شورای سیاست گذاری کنفرانس فرانچایز ایران گفت:بین یک تا پنج درصد جی دی پی کشور‌های توسعه یافته از طریق فرانچایز انجام می‌شود که اجرای این طرح در ایران زمینه ساز ورود سرمایه‌های خرد به اقتصاد مولد می‌شود.

ورود سرمایه‌های خرد مردمی به اقتصاد مولد از طریق فرانچایز

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدعلی ملائی رئیس شورای سیاست گذاری ششمین کنفرانس بین المللی فرانچایز ایران، گفت: صنعت فرانچایز یا نشان سپاری تجاری، یک صنعت ۵ تریلیون دلاری در دنیا است که بین یک تا پنج درصد جی دی پی کشور‌های توسعه یافته و خیلی از کشور‌های در حال توسعه را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در صنعت فرانچایز، کسب و کار‌های کوچک با اتصال و ارتباط با برند‌های بزرگ و معتبر و شناخته شده، می‌توانند به عنوان نشان پذیر، شروع به فعالیت کنند. این روش موجب می‌شود ریسک این شرکت‌های کوچک پایین آمده و پایداری آنها بالا رفته و کسب و کار خود را رونق داده و اداره کنند.

رئیس شورای سیاست گذاری ششمین کنفرانس بین المللی فرانچایز ایران اضافه کرد: شرکت‌های بزرگ هم با صنعت فرانچایز می‌توانند کسب و کار خود را توسعه داده و شعب فعالیت بیشتری داشته باشند.

ملائی با تاکید بر اینکه فرانچایز تابلو فروشی نیست، گفت: با توجه به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر سرمایه گذاری در تولید و ورود سرمایه‌های خرد مردمی به اقتصاد مولد، یکی از بهترین روش‌های تجربه شده جهانی این موضوع، مدل و راهکار فرانچایز است.

وی اضافه کرد: صنعت فرانچایز، اشتغال پایدار ایجاد می‌کند، توسعه اقتصادی را تسریع می‌بخشد، از اینکه سرمایه‌های خرد به سمت سفته بازی بروند، پرهیز کرده، از قاچاق کالا جلوگیری می‌کند و بطور موثر در صادرات غیر نفتی اثر گذار است.

ملائی با بیان اینکه فرانچایز یک روش مهم و موثر در توسعه کسب و کار است که در ایران نیز به طور چشمگیری پیشرفت کرده است، گفت: صنعت فرانچایز در ایران به دلیل رشد قابل‌توجهی که در سراسر جهان تجربه کرده است، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس شورای سیاست گذاری ششمین کنفرانس بین المللی فرانچایز ایران تاکید کرد: رونق صنعت فرانچایز در ایران و دیگر کشور‌ها نشان می‌دهد که این صنعت به عنوان یک راهکار موثر برای گسترش کسب و کار‌ها در سطح بین‌المللی جایگاه ویژه‌ای یافته است.

گفتنی است فرانچایز یک مدل موثر و ارزشمند برای توسعه کسب و کار‌ها است. این روش، امکان انتقال نشان تجاری، اختراعات و دیگر امتیاز‌های تجاری از یک شرکت به شرکت دیگر را فراهم می‌کند و این می‌تواند باعث رشد و موفقیت بیشتر کسب و کار‌ها شود.

در ایران نیز، صنعت فرانچایز به دلیل رونق و تقاضای بالا، اهمیت زیادی پیدا کرده است و با وجود چالش‌هایی همچون پیچیدگی‌های قانونی و رقابت با برند‌های محلی، هنوز هم فرصت‌های بیشماری برای رشد و توسعه وجود دارد.

براساس این گزارش ششمین کنفرانس بین المللی فرانچایز ایران با هدف تحقق شعار سال سرمایه گذاری برای تولید، بررسی راهکار تحقق این شعار، بهره گیری از توانمندی‌های برترین مشاورین داخلی و بین المللی این حوزه، بسترسازی برای تنظیم قرار‌های ملاقات موثر رو در رو، برگزاری کارگاه‌های آموزشی جانبی، ارائه خدمات بهینه به شرکت کنندگان و فرهنگ سازی عمومی برگزار می‌شود.

در همایش بین المللی فرانچایز ایران، برند‌های معتبر داخلی و بین المللی، مدیران ارشد سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی و علاقه‌مندان به این صنعت حضور خواهند داشت.

منبع: انجمن فرانچایز ایران


12183880
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه  ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل میدکو گفت: امسال بیش از ۳۰ میلیون تن جابه‌جایی بار از طریق میدکو انجام شده که از این میزان، حدود ۱۲ میلیون تن در مسیر‌هایی قرار داشته که امکان حمل ریلی وجود داشته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: در بحث لوکوموتیو‌های بین شهری، آمار پوشش بیمه شخص ثالث به بیش از نود درصد رسیده‌اند، اما در حوزه واگن‌های مسافری و باری، این آمار هنوز رضایت‌بخش نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار شیوع بیماری تب برفکی به ۹ هزار و ۸۰۰ راس دام خسارت وارد کرد که این امر‌منجر به تلف شدن ۹۳۰ راس دام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اطلاعات تابلو‌های معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ فروش در تالار دوم به ۱۳۲ هزار و ۵۰۷ تومان و این نرخ در تالار اول ۱۲۸ هزار و ۶۴۷ تومان معامله شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اصلاح مصوبه الگوی کشت راه حلی مناسب برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تحقق خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم است که در صورت تحقق می‌تواند از خروج قابل توجه ارز از کشور جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد با اشاره به کنترل شیوع بیماری تب برفکی گفت:به‌زودی بیش از ۷۵ راس دام سبک و سنگین کشور به شکل رایگان واکسینه می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف ارز ترجیحی و واکنش بازار سهام به آن نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرگانی وزارت جهاد گفت: روند تصمیم‌گیری‌ها در خصوص ارز تخصیصی به واردات موجب شد وقفه در واردات گوشت قرمز صورت گیرد که این امر منجر به کاهش واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نرخ کنونی دام زنده، قیمت هرکیلو لاشه گوسفندی درب کشتارگاه ۶۵۰ هزارتومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است