ورزشی 18:11 - 27 مهر 1400
اعضای هیات رییسه فدراسیون کاراته و مربیان تیم ملی مردان و زنان ایران با وزیر ورزش و جوانان دیدار کردند.

دیدار اعضای هیات رییسه فدراسیون کاراته با وزیر ورزش و جوانان

به گزارش ایسنا، جلسه اعضای هیات رییسه فدراسیون کاراته و مربیان تیم ملی مردان و زنان ایران با دکتر حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان در ساختمان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

در این جلسه که به منظور بررسی آخرین شرایط رشته ورزشی کاراته در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ برگزار شد، سید حسن طباطبایی، رییس فدراسیون کاراته گزارشی از آخرین وضعیت این رشته ورزشی را خدمت وزیر ورزش ارایه کرد.

کاراته همواره یکی از رشته‌های مدال‌آور و موفق ایران در بازی‌های آسیایی بوده تا جایی که در آخرین دوره بازی‌های آسیایی سال ۲۰۱۸ به میزبانی جاکاراتا، کاراته ایران موفق شد در دو بخش آقایان و بانوان ۲ طلا، ۳ نقره و ۳ برنز کسب کند.

سجاد گنج‌زاده و بهمن عسگری طلایی‌های کاراته ایران در جاکاراتا بودند. در این مسابقات امیرمهدی‌زاده، رزیتا علیپور و طراوت خاکسار به مدال نقره رسیدند و ذبیح‌الله پورشیب، حمیده عباسعلی و پگاه زنگنه مدال برنز به‌دست آوردند.

انتهای پیام


11279718
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) از دریافت ۵ میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی ۲۰۲۶ تنها در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال لیورپول و چلسی در هفته شانزدهم لیگ برتر انگلیس با پیروزی برابر تیم‌های برایتون و اورتون، دوباره با برد آشتی کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه جهانی کشتی، غلامرضا فرخی را به‌عنوان برترین فرنگی‌کار جهان در سال ۲۰۲۵ انتخاب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نهایی کاندیدا‌های سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک که ۲۸ آذرماه برگزار می‌شود اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی داوران هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر اعلام شد که بر اساس آن، اکرمی و محمدی برای سرخابی‌های پایتخت قضاوت خواهند کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارم و پایانی بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵ درحال پیگیری و ملی‌پوشان ایران تاکنون ۶۱ مدال طلا، ۷۸ نقره و ۷۲ برنز کسب کرده‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرمحمد حقیقت‌شناس به عنوان قهرمانی تکواندوی پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پاراتنیس روی میز دوبل پسران، سومین طلای کشورمان در این رشته در بازی‌های پاراآسیایی جوانان را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی دختران گلبال ایران با شکست تایلند، به عنوان قهرمانی بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی گلبال پسران ایران در چارچوب بازی‌های پاراآسیایی جوانان به مدال برنز رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است