علمی فناوری 11:55 - 22 شهریور 1404
رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اجرایی شدن طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان، بر نقش و اجرای زیرساختی این طرح در ارتقای کیفیت سرمایه انسانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.

طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان اجرایی شد

باشگاه خبرنگاران جوان - علی باقرزاده رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش به ابعاد و تأثیرات گسترده تصویب طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان در فرایند‌های مربوط به نیروی انسانی و اجرای برنامه درسی اشاره کرد و گفت: فرایند‌های جذب، تربیت و به‌کارگیری معلم و طراحی برنامه درسی، باید در ارتباط منسجم با یکدیگر باشد تا بتوانند اجرای برنامه درسی در کلاس درس را تضمین کند.

وی افزود: طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌تواند این انسجام را برقرار کند، در این طرح از سویی شایستگی‌ها و رشته‌های تحصیلی معلمان متناسب برنامه درسی تعیین شده و از سویی جذب، استخدام، تربیت و به‌کارگیری معلم باید منطبق بر شایستگی‌ها و شرایط مندرج در این طرح صورت گیرد.

باقرزاده یکی از رویکرد‌های تحولی در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان را بازنگری و به‌روزرسانی رشته‌های تحصیلی معلمان دانست که با هدف همسوسازی رشته‌ها با نیاز‌های روز نظام آموزشی و ایجاد فرصت‌های متنوع‌تر برای ادامه تحصیل معلمان صورت گرفته است.

مشاور وزیر و رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی، ابراز امیدواری کرد که این بازنگری بتواند زمینه ارتباط بیشتر مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی و دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی را فراهم آورد.

منبع: وزارت آموزش و پرورش


12225422
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهم‌نامه میان مؤسسه خیریه محک و دبیرخانه جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران، پروژه‌ای نوین برای به‌کارگیری فناوری AI در تحلیل و تشخیص دقیق‌تر ناهنجاری‌های سی‌تی‌اسکن کودکان مبتلا به سرطان آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سنگ‌های فضایی همیشه در طول تاریخ انسان‌ها را مجذوب خود کرده‌اند و اسطوره‌ها و نماد‌های فرهنگی را در اطراف آنها بافته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر تصمیم به ترک رسانه‌های اجتماعی دارید، با انجام چند گام و با خیال راحت می‌توانید همه حساب‌های خود را ببندید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که باکتری‌هایی که به طور طبیعی در دهان وجود دارند، ممکن است نقش مستقیمی در ایجاد حملات قلبی داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دریافته‌اند که شراره‌های خورشیدی شش برابر داغ‌تر از آن چیزی هستند که قبلاً تصور می‌شد!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی یکی از بهترین گوشی‌های هوشمند خود را برای علاقه‌مندان به عکاسی عرضه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: در سه سال گذشته جمعیت دانش آموزان ۴ دهک اول که دانش آموز سمپاد هستند از ۷ به ۲۱ درصد افزایش یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: در سه سال گذشته جمعیت دانش آموزان ۴ دهک اول که دانش آموز سمپاد هستند از ۷ به ۲۱ درصد افزایش یافته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اجرایی شدن طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان، بر نقش و اجرای زیرساختی این طرح در ارتقای کیفیت سرمایه انسانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری (به جز رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) تا جمعه ۲۸ شهریور تمدید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است