بین‌الملل 12:51 - 17 آذر 1402
تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که حدود 30 درصد کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.

30 درصد زیرساخت‌های نوار غزه ویران شده است+ نقشه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی صبح جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته به بیش از 400 هدف در کل غزه از طریف زمین، دریا و هوا حمله کرده است که بیشترین حملات از زمان پایان آتش بس در روز جمعه هفته گذشته محسوب می‌شود.

ارتش اسرائیل همچنین گفته که نیروهایش در نوار غزه به ادامه عملیاتها برای شناسایی و تخریب تونلهای زیرمسنی و دیگر زیرساختهای نیروهای حماس ادامه میدهند. 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در بیانیه خود از بمباران دو ساعته مناطق مختلف خان یونس در جنوب غزه خبر داده و گفته که نیروهای دریایی این رژیم مواضع دریایی حماس را در مرکز و جنوب غزه هدف قرار داده است.

رژیم صهیونیستی درحالی از حمله به اهداف حماس سخن می‌گوید که از آغاز جنگ اغلب هداف غیرنظامی، زیرساختها و مناطق مسکونی را هدف حملات خود قرار داده است که تا کنون منجر به کشته شدن بیش از 17 هزار غیرنظامی شده است.

براساس گزارش سی ان ان، تجزیه و تحلیل ماهواره‌ای توسط محققان مرکز فارغ التحصیلان CUNY و دانشگاه ایالتی اورگان نشان می‌دهد که بین 29 تا 37 درصد از تمام سازه های نوار غزه تا 4 دسامبر آسیب دیده‌اند.

این گزارش می‌گوید که در مقام مقایسه، این ارقام تا روز 5 نوامبر بین 13 تا 18 درصد بود.

 

نقشه تخریب زیرساختهای غزه از 7 اکتبر تا 4 دسامبر

 

پیش از این دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه وابسته به جنبش حماس اعلام کرده بود که، از هفتم اکتبر تاکنون ۶۱ درصد منازل و واحدهای مسکونی در غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند.

این نهاد اعلام کرد، در جریان حمله به نوار غزه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ هزار تن مواد منفجره به منازل شهروندان، بیمارستان‌ها، مدارس و موسسات مدنی انداختند.

پایان پیام/م

 


12013712
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین با ترامپ بر سر توافق صلحی که مستلزم ارائه امتیازات گسترده به روسیه است، گفتگو وهمکاری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میانه مناقشه چین و ژاپن، رئیس دولت تایوان با انتشار عکس خوردن سوشی ژاپنی حمایت خود را از توکیو اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیسف هشدار داد که تخریب گسترده زیرساخت‌های فاضلاب در غزه باعث فروپاشی خدمات بهداشتی و بروز فاجعه سلامت عمومی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین پیش‌نویس طرح جدید پایان جنگ را دریافت کرده و قرار است به‌زودی با دونالد ترامپ به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در ویتنام تاکنون ۴۱ کشته برجای گذاشته و با ویرانی سازه‌ها و خاموشی گسترده، وضعیت بحرانی در این منطقه ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آلمان تأکید کرد هرگونه مذاکره صلح درباره اوکراین باید با حضور کی‌یف، مشارکت اروپا و پس از توقف حملات صورت گیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و همچنین احترام به تمامیت ارضی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس زمستان امسال در سفری نادر به چین خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طرحی ۲۸ ماده‌ای برای پایان دادن به جنگ اوکراین منتشر شده، زلنسکی قرار است با مقامات پنتاگون دیدار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت ایران با اشاره به توقف ارسال مواد اولیه تولید داروهای مسکن از افغانستان، از اختلال در روند درمان بیماران و انجام جراحی‌ها خبر داد و بر لزوم تصویب قانون برای کشت کنترل‌شده گیاهان دارویی در داخل کشور تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است