بین‌الملل 12:51 - 17 آذر 1402
تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که حدود 30 درصد کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.

30 درصد زیرساخت‌های نوار غزه ویران شده است+ نقشه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی صبح جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته به بیش از 400 هدف در کل غزه از طریف زمین، دریا و هوا حمله کرده است که بیشترین حملات از زمان پایان آتش بس در روز جمعه هفته گذشته محسوب می‌شود.

ارتش اسرائیل همچنین گفته که نیروهایش در نوار غزه به ادامه عملیاتها برای شناسایی و تخریب تونلهای زیرمسنی و دیگر زیرساختهای نیروهای حماس ادامه میدهند. 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در بیانیه خود از بمباران دو ساعته مناطق مختلف خان یونس در جنوب غزه خبر داده و گفته که نیروهای دریایی این رژیم مواضع دریایی حماس را در مرکز و جنوب غزه هدف قرار داده است.

رژیم صهیونیستی درحالی از حمله به اهداف حماس سخن می‌گوید که از آغاز جنگ اغلب هداف غیرنظامی، زیرساختها و مناطق مسکونی را هدف حملات خود قرار داده است که تا کنون منجر به کشته شدن بیش از 17 هزار غیرنظامی شده است.

براساس گزارش سی ان ان، تجزیه و تحلیل ماهواره‌ای توسط محققان مرکز فارغ التحصیلان CUNY و دانشگاه ایالتی اورگان نشان می‌دهد که بین 29 تا 37 درصد از تمام سازه های نوار غزه تا 4 دسامبر آسیب دیده‌اند.

این گزارش می‌گوید که در مقام مقایسه، این ارقام تا روز 5 نوامبر بین 13 تا 18 درصد بود.

 

نقشه تخریب زیرساختهای غزه از 7 اکتبر تا 4 دسامبر

 

پیش از این دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه وابسته به جنبش حماس اعلام کرده بود که، از هفتم اکتبر تاکنون ۶۱ درصد منازل و واحدهای مسکونی در غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند.

این نهاد اعلام کرد، در جریان حمله به نوار غزه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ هزار تن مواد منفجره به منازل شهروندان، بیمارستان‌ها، مدارس و موسسات مدنی انداختند.

پایان پیام/م

 


12013712
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل افزایش سطح خطر برای افسران ارتش این رژیم و نگرانی‌ها از عملیات‌های ایران و همپیمانانش، تعداد بیشتری از این افسران، از حفاظت امنیتی برخوردار می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد هاوانا آماده گفت‌وگوی «معنادار» با ایالات متحده است، اما درباره تغییر حکومت خود مذاکره نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مؤسسه حقوق بشری «الضمیر» با انتقاد شدید از سازوکار فعلی گذرگاه رفح، آن را «عقیم و خطرناک» دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که در عملیات مشترک با مسئولان ونزوئلا «الکس ساب» متحد نزدیک نیکولاس مادورو رئیس جمهور سابق این کشور را دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های سوری اعلام کردند که حمله افراد ناشناس به منطقه در حومه غربی حمص در مرکز سوریه ۹ زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد عربستان چهارشنبه شب در کاخ الیمامه در ریاض با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از ابتدای اجرای توافق آتش‌بس (۱۰ اکتبر ۲۰۲۵) تا روز چهارشنبه چهارم فوریه ۲۰۲۶، مرتکب یک هزار و ۵۲۰ مورد نقض توافق شده است که در نتیجه آن ۵۵۶ فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع پزشکی «الشفا» پیکر ده‌ها شهید و صندوق‌های متعددی حاوی اعضا و بقایای پیکر انسان‌ها را که توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده بودند، تحویل گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که با انقضای پیمان استارت نو (معاهده کاهش تسلیحات هسته‌ای راهبردی)، امضاکنندگان آن دیگر ملزم به رعایت تعهدات آن نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است