اقتصادی 08:54 - 26 شهریور 1403
مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: مهلت بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث ۳۱ شهریور به اتمام خواهد رسید و دیگر تمدید نخواهد شد.

مهلت بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث تمدید نخواهد شد

مهدی قمصریان مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کمتر از یک هفته دیگر از مهلت بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم بیمه‌نامه شخص ثالت باقی‌مانده است و مهلت این بخشودگی ۳۱ شهریور ماه به اتمام می‌رسد.



این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: این بخشودگی به مناسبت هفته دولت و اعیاد ربیع آغاز شده بود و ۳۱ شهریور به اتمام خواهد رسید و مهلت آن تمدید نخواهد شد بنابراین از تمام افراد دارای وسایل نقلیه که فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث هستند می‌خواهیم حتما اقدام به خرید بیمه‌نامه شخص ثالث کنند.



او افزود: باتوجه به نرخ دیه امسال که در ماه عادی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در ماه‌های حرام یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین شده بنابر شرط عقل خرید بیمه‌نامه است عزیزانی که به دلایل مختلف ممکن است در دوره‌های گذشته اقدام به خرید بیمه‌نامه نکرده باشند، اما اکنون با این بخشودگی یکی از موانع آنها یعنی جرائم نداشتن بیمه‌نامه شخص ثالت آنها با خرید بیمه‌نامه یکساله بخشوده خواهد شد.


12093099
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت از صادرات کالاهای ایرانی به ۱۴۲ کشور جهان در ۸ ماهه امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز سه‌شنبه ۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اجرای گسترده عملیات راهداری زمستانی در ۱۷ استان کشور هم‌زمان با بارش برف و وقوع کولاک خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: در اروپا ۶۰ درصد اراضی کشاورزی با فناوری نوین است و در ایران ۴۰ درصد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: به دلیل تداوم خشکسالی و کم‌بارشی، سد‌های تهران همچنان وضعیت شکننده‌ای دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» باتوجه به فعال بودن شعب کشیک بانک‌ها فردا بورس فعال است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فاضلاب تهران با احداث نیروگاه خورشیدی بر روی کانال‌های خروجی پساب تصفیه‌خانه، گامی نوآورانه در مسیر تولید انرژی پاک و مدیریت بهینه منابع آب برداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۳۹ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فردا چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه حراج انواع سکه‌های ضرب ۱۴۰۴ در مرکز مبادله برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هفته گذشته ستاد تنظیم بازار در اقدامی ضربتی و دستوری، نرخ جدید شیر خام را ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و پیوست این مصوبه، قیمت ۴ قلم محصول لبنی مشمول قیمت گذاری را تعیین کرد که بررسی ها نشان می دهد خبری از اجرای این مصوبه نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است