اقتصادی 08:54 - 26 شهریور 1403
مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: مهلت بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث ۳۱ شهریور به اتمام خواهد رسید و دیگر تمدید نخواهد شد.

مهلت بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث تمدید نخواهد شد

مهدی قمصریان مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کمتر از یک هفته دیگر از مهلت بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم بیمه‌نامه شخص ثالت باقی‌مانده است و مهلت این بخشودگی ۳۱ شهریور ماه به اتمام می‌رسد.



این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: این بخشودگی به مناسبت هفته دولت و اعیاد ربیع آغاز شده بود و ۳۱ شهریور به اتمام خواهد رسید و مهلت آن تمدید نخواهد شد بنابراین از تمام افراد دارای وسایل نقلیه که فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث هستند می‌خواهیم حتما اقدام به خرید بیمه‌نامه شخص ثالث کنند.



او افزود: باتوجه به نرخ دیه امسال که در ماه عادی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در ماه‌های حرام یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین شده بنابر شرط عقل خرید بیمه‌نامه است عزیزانی که به دلایل مختلف ممکن است در دوره‌های گذشته اقدام به خرید بیمه‌نامه نکرده باشند، اما اکنون با این بخشودگی یکی از موانع آنها یعنی جرائم نداشتن بیمه‌نامه شخص ثالت آنها با خرید بیمه‌نامه یکساله بخشوده خواهد شد.


12093099
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران هم‌اکنون در کمترین میزان ۶۰ سال اخیر قرار دارد که تاکنون چنین وضعیتی را تجربه نکرده بودیم و هم‌اکنون وضعیت منابع سطحی، قرمز و بسیار شکننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هیات وزیران با تصویب دستورالعمل اجرایی خرید و فروش طلا و نقره به‌صورت برخط (آنلاین)، چارچوب تازه‌ای برای فعالیت پلتفرم‌های معاملات طلا تعیین و مرکز اطلاعات مالی را به عنوان یکی از اعضای کارگروه هماهنگی و نظارت بر اجرای این مصوبه انتخاب کرد....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خسروی، معاون بهره‌برداری آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در شرایط عادی باید ۴۰ میلی‌متر بارندگی داشته باشیم که تاکنون اتفاق نیفتاده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران گفت: نرخ بیکاری استان با وجود نوسانات جزیی، در سطح قابل‌قبول ۶.۴ درصد تثبیت شده و ساختار اشتغال پایتخت از پایداری نسبی برخوردار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از جوی آرام برای اغلب مناطق کشور طی چند روز آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:در پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با کاهش تعرفه واردات خودرو موافقت کرد؛ ابهامات آیین‌نامه ۱۴۰۴ رسماً برطرف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با کاهش تعرفه واردات خودرو موافقت کرد؛ ابهامات آیین‌نامه ۱۴۰۴ رسماً برطرف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پیشرفت چشمگیر در اصلاح نقاط حادثه‌خیز کشور و برنامه‌ریزی برای شناسایی هزار نقطه جدید خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پازل ابزار‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر طلا در بازار سرمایه با صدور موافقت اصولی سازمان بورس برای تأسیس صندوق «صدوری و ابطالی طلا»، کامل شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است