بین‌الملل 20:31 - 27 مهر 1400

عزم دولت بایدن برای کاهش تحریم ها

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه آمریکایی وال‌استریت ژورنال با انتشار مطلبی از عزم دولت «بایدن» برای کاهش تعداد تحریم‌های وضع شده در دوران ترامپ، به عنوان یکی از اهرم‌های فشار در سیاست خارجی خبر داد.

بر اساس این گزارش، وزرات خزانه داری آمریکا امروز اعلام کرد که تحریم‌ها همچنان بخشی از ابزار مورد استفاده این کشور برای فشار بر مخالفین واشنگتن خواهد بود، اما لازم است که تغییراتی در چارچوب آنها داده شود.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شده که در بازبینی اثربخشی تحریم‌ها، می‌بایست فشار تبعات اقتصادی ناشی از آن بر گروه‌های آسیب پذیر در نظر گرفته شود.

وال‌استریت ژورنال همچنین با انعکاس نظر مقامات جدید وزارت خزانه داری آمریکا در خصوص تحریم‌ها، نوشته است که تعداد تحریم‌های اعمال شده علیه دولت‌ها و شخصیت‌های حقیقی و حقوقی طی دو دهه گذشته، رشدی ۱۰ درصدی داشته و در دوران ترامپ نیز افزایش تحریم‌ها با شیبی فزاینده روبرو بوده است.

به گفته بسیاری از منتقدان آ آمریکایی تحریم‌های اعمال شده در دوران ترامپ در قالب طرح‌هایی چون فشار حداکثری علیه ایران، تلاش برای ساقط کردن دولت ونزوئلا و توقف برنامه موشکی بالستیک کره شمالی را بی اثر دانسته و معتقدند این تحریم‌ها تأثیر محسوسی در اهداف تعیین شده آمریکا نداشته‌اند.


11279891
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع انگلیس از برنامه دولت برای ساخت ۱۳ کارخانه پیشرفته تولید سلاح و مواد منفجره و دو کارخانه پهپاد را رونمایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد که از زمان اجرای آتش‌بس، اسرائیل ۳۹۳ مورد نقض را مرتکب شده که در نتیجه ۲۷۹ نفر شهید و ۶۵۲ نفر زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار برنامه‌ریزی‌شده فرستاده آمریکا با رهبر حماس در ترکیه، باعث خشم شدید اسرائیل شده، چراکه می‌تواند حماس در مذاکرات غزه را به رسمیت بشناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه تحرکات جدید دیپلماتیک طالبان،سرپرست وزارت صنعت و تجارت این گروه برای گفت‌وگو درباره توسعه همکاری‌های اقتصادی و یافتن مسیرهای تجاری جایگزین، عازم دهلی نو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سفر رسمی سفیر طالبان در روسیه به کازان،دو طرف بر گسترش همکاری‌های اقتصادی تأکید کردند و ایجاد مرکز تجاری مشترک برای تسهیل صادرات محصولات افغانستان به روسیه مورد بحث قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سانحه رانندگی محور سراوان-خاش،بر اثر برخورد خودروی حامل اتباع غیرمجاز خارجی با یک کامیون، ۹ نفر جان باختند و ۷ نفر دیگر مصدوم و راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ارزیابی پیشرفت اجرای تفاهم‌نامه مشترک اقتصادی بین خراسان رضوی و ولایت هرات، با محوریت بررسی عملکرد شش کمیته تخصصی و در آستانه سفر استاندار خراسان رضوی به افغانستان برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری میان مقامات وزارت معادن طالبان و هیئتی از اتاق بازرگانی ایران،نمایندگان ایرانی از آمادگی بخش خصوصی کشورشان برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های معدنی افغانستان، به ویژه در حوزه‌های مس، طلا و آهن خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اقلیم کردستان و چهره‌ای شناخته‌شده در بغداد به عنوان «میانجی کرد»، حالا به عنوان گزینه‌ای بالقوه برای ریاست جمهوری مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده دولت آمریکا برای بررسی وضعیت آتش‌بس در استانبول با یکی از رهبران حماس دیدار خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است