اقتصادی 22:49 - 30 دی 1403
مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: میزان تولید و انتقال گاز در حال حاضر به ۸۷۶ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.

ثبت رکورد تزریق ۸۷۶ میلیون مترمکعب گاز در روز به شبکه سراسری

سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی مدیریت مصرف بهینه گاز، اظهار داشت: هرچند مساله ناترازی گاز در سال‌های گذشته نیز در محافل مختلف مورد بحث قرار گرفته بود، اما امسال برای نخستین بار، توجه تمامی طرف‌های ذی‌نفع را جلب کرد و اهمیت آن به خوبی درک شد.

وی ادامه داد: امسال برای نخستین بار، شخص رییس‌جمهور با جدیت تمام، موضوع ناترازی انرژی و اهمیت مدیریت مصرف آن را در جلسات متعدد هیأت دولت پیگیری کرد؛ ضمن آن‌که این مهم، با حساسیت ویژه‌ای در جلسات سران قوا نیز مورد بررسی قرار گرفت.

معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: امسال شاهد رویدادی مثبت در زمینه ناترازی انرژی بودیم؛ رویدادی که طی آن، موضوع ناترازی گاز می‌تواند از یک تهدید جدی به فرصتی ارزشمند تبدیل شود.

توکلی با بیان این‌که به جرأت می‌توان گفت که ناترازی گاز اکنون به یک دغدغه عمومی و ملی تبدیل شده، گفت: این تحولات نشان‌دهنده عزم جدی کشور برای حل مشکلات موجود و بهبود وضعیت انرژی است. این در حالی است که این مساله باعث شد تا وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان برنامه نیز برنامه‌های خود را با سرعت بیشتری پیگیری کنند.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این‌که با وجود چالش‌های سخت پیش‌آمده و هزینه‌های معنوی زیاد آن برای شرکت ملی گاز ایران در سال جاری، خوشبختانه مدیریت خوبی در زمینه تولید و مدیریت مصرف صورت گرفته، تصریح کرد: این روند نشان‌دهنده یک تغییر مثبت در رویکرد کشور نسبت به مدیریت منابع انرژی است و امید می‌رود که با ادامه این تلاش‌ها، شاهد بهبود وضعیت انرژی در کشور باشیم.

توکلی از برنامه‌های جدید در حوزه انرژی و افزایش تولید گاز خبر داد و تصریح کرد: امسال شاهد یک برنامه ویژه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده‌ایم که هدف آن، استفاده از سکوی اطلاعاتی برای بهبود بهره‌برداری کاربران از منابع انرژی است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین به رکورد‌های جدید تولید گاز اشاره کرد و گفت: میزان تولید و انتقال گاز در حال حاضر به ۸۷۶ میلیون مترمکعب در روز رسیده و با توجه به پذیرش ریسک مهندسی در تعمیرات اساسی، تلاش‌های صورت گرفته موجب شد تا ظرفیت انتقال گاز به‌طور قابل توجهی افزایش یابد.

به گفته توکلی، اتفاقات مثبت در زمینه انتقال گاز در کشور که با افزایش تولید رخ داد، انتقال گاز را به رکورد‌های بی‌سابقه‌ای در روز رساند و به‌رغم بروز پدیده‌ای به نام توده هوای سرد اسکاندیناوی در ابتدای آبان ماه که تأثیر آن بر ۱۱ استان شمالی کشور بود، شرایط به گونه‌ای پیش رفت که مشکلات کمتری ایجاد شد؛ این موفقیت‌ها نشان‌دهنده همکاری و تلاش‌های مستمر در زمینه مدیریت منابع انرژی کشور است.

وی در ادامه، به انجام اقدامات مختلفی در زمینه مدیریت مصرف انرژی اشاره کرد و توضیح داد: برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ملی همیار گاز در کشور، پویش دو درجه کمتر، پویش صرفه‌جویی ۱۰ درصدی به کمک صنایع بزرگ کشور، تولید و پخش برنامه‌های متنوع آموزشی با همکاری صدا و سیما، تبلیغات محیطی، همراهی ائمه جمعه و جماعات، دستورالعمل ایجاد شرکت‌های کارور انرژی، تقویت بورس انرژی و نیز، همراهی مردم عزیز به‌رغم چالش‌های موجود، توانست وضعیت فعلی شبکه گازرسانی را نسبت به سال گذشته پایدارتر سازد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در پایان، ضمن قدردانی از تلاش‌های تمامی همکاران، بر اهمیت همکاری و تبادل نظر در راستای بهبود خدمات و مدیریت انرژی تأکید کرد و خواستار مشارکت فعال تمامی همکاران در ارائه پیشنهادات و نظرات خود شد.

منبع: شرکت ملی گاز


12143282
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس مصوبه هئیت دولت ۵۰ دستگاه از خودروهای خارجی با عمر حداکثر پنج سال که در اختیار نمایندگی‌های کشور در خارج هستند، می‌تواند به نام وزارت امور خارجه منتقل شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به افزایش هزینه ها، آینده روشنی پیش روی تولید تخم مرغ نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت:صورت‌حساب الکترونیک، با ایجاد ثبات در محاسبه مالیات، شفافیت در زنجیره معاملات و جلوگیری از رد اعتبار مالیات بر ارزش افزوده فاکتور‌های مودیان، نقش مهمی در کاهش نااطمینانی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طبق هدف گذاری صورت گرفته در دهه فجر حدود ۴۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید به بهره برداری خواهد رسید‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت:تنها ۱۸ درصد بارهای معدنی تحت پوشش بارنامه قرار دارند و ۲۲ درصد از معدن کشور تحت پوشش بارنامه هستند که به دنبال پوشش ۱۰۰ درصدی آنها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان مدیریت آبیاری باغات و مزارع را در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: گرچه منکر کمبود نهاده نیستیم، اما عوامل توزیع هم در صدد برهم زدن جو بازار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره امور صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس بیان کرد: صندوق‌های سرمایه گذاری بخشی در حال حاضر ارزشی بالغ بر ۷۰ همت دارند که با استقبال سرمایه گذاران رو‌به‌رو شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: کاهش هزینه‌های ساخت مسکن از طریق اجرای ماده ۵۰ فراهم می‌شود که اگر این قانون حذف شود زمینه ساز افزایش هزینه‌ها خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور در خصوص بحث چاه‌های آب شهرداری گفت: در توافق اخیری که انجام شد آقای شهردار دستور تحویل چا‌ه‌ها را دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است