اقتصادی 22:49 - 30 دی 1403
مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: میزان تولید و انتقال گاز در حال حاضر به ۸۷۶ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.

ثبت رکورد تزریق ۸۷۶ میلیون مترمکعب گاز در روز به شبکه سراسری

سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی مدیریت مصرف بهینه گاز، اظهار داشت: هرچند مساله ناترازی گاز در سال‌های گذشته نیز در محافل مختلف مورد بحث قرار گرفته بود، اما امسال برای نخستین بار، توجه تمامی طرف‌های ذی‌نفع را جلب کرد و اهمیت آن به خوبی درک شد.

وی ادامه داد: امسال برای نخستین بار، شخص رییس‌جمهور با جدیت تمام، موضوع ناترازی انرژی و اهمیت مدیریت مصرف آن را در جلسات متعدد هیأت دولت پیگیری کرد؛ ضمن آن‌که این مهم، با حساسیت ویژه‌ای در جلسات سران قوا نیز مورد بررسی قرار گرفت.

معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: امسال شاهد رویدادی مثبت در زمینه ناترازی انرژی بودیم؛ رویدادی که طی آن، موضوع ناترازی گاز می‌تواند از یک تهدید جدی به فرصتی ارزشمند تبدیل شود.

توکلی با بیان این‌که به جرأت می‌توان گفت که ناترازی گاز اکنون به یک دغدغه عمومی و ملی تبدیل شده، گفت: این تحولات نشان‌دهنده عزم جدی کشور برای حل مشکلات موجود و بهبود وضعیت انرژی است. این در حالی است که این مساله باعث شد تا وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان برنامه نیز برنامه‌های خود را با سرعت بیشتری پیگیری کنند.

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان این‌که با وجود چالش‌های سخت پیش‌آمده و هزینه‌های معنوی زیاد آن برای شرکت ملی گاز ایران در سال جاری، خوشبختانه مدیریت خوبی در زمینه تولید و مدیریت مصرف صورت گرفته، تصریح کرد: این روند نشان‌دهنده یک تغییر مثبت در رویکرد کشور نسبت به مدیریت منابع انرژی است و امید می‌رود که با ادامه این تلاش‌ها، شاهد بهبود وضعیت انرژی در کشور باشیم.

توکلی از برنامه‌های جدید در حوزه انرژی و افزایش تولید گاز خبر داد و تصریح کرد: امسال شاهد یک برنامه ویژه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده‌ایم که هدف آن، استفاده از سکوی اطلاعاتی برای بهبود بهره‌برداری کاربران از منابع انرژی است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین به رکورد‌های جدید تولید گاز اشاره کرد و گفت: میزان تولید و انتقال گاز در حال حاضر به ۸۷۶ میلیون مترمکعب در روز رسیده و با توجه به پذیرش ریسک مهندسی در تعمیرات اساسی، تلاش‌های صورت گرفته موجب شد تا ظرفیت انتقال گاز به‌طور قابل توجهی افزایش یابد.

به گفته توکلی، اتفاقات مثبت در زمینه انتقال گاز در کشور که با افزایش تولید رخ داد، انتقال گاز را به رکورد‌های بی‌سابقه‌ای در روز رساند و به‌رغم بروز پدیده‌ای به نام توده هوای سرد اسکاندیناوی در ابتدای آبان ماه که تأثیر آن بر ۱۱ استان شمالی کشور بود، شرایط به گونه‌ای پیش رفت که مشکلات کمتری ایجاد شد؛ این موفقیت‌ها نشان‌دهنده همکاری و تلاش‌های مستمر در زمینه مدیریت منابع انرژی کشور است.

وی در ادامه، به انجام اقدامات مختلفی در زمینه مدیریت مصرف انرژی اشاره کرد و توضیح داد: برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ملی همیار گاز در کشور، پویش دو درجه کمتر، پویش صرفه‌جویی ۱۰ درصدی به کمک صنایع بزرگ کشور، تولید و پخش برنامه‌های متنوع آموزشی با همکاری صدا و سیما، تبلیغات محیطی، همراهی ائمه جمعه و جماعات، دستورالعمل ایجاد شرکت‌های کارور انرژی، تقویت بورس انرژی و نیز، همراهی مردم عزیز به‌رغم چالش‌های موجود، توانست وضعیت فعلی شبکه گازرسانی را نسبت به سال گذشته پایدارتر سازد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در پایان، ضمن قدردانی از تلاش‌های تمامی همکاران، بر اهمیت همکاری و تبادل نظر در راستای بهبود خدمات و مدیریت انرژی تأکید کرد و خواستار مشارکت فعال تمامی همکاران در ارائه پیشنهادات و نظرات خود شد.

منبع: شرکت ملی گاز


12143282
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از خرید حمایتی ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد مرغداران در راستای حمایت از تولید داخل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شکوهیان گفت: تمامی حوادث گاز خانگی ریشه در عوامل داخلی و فنی داشته و هیچ‌گونه شواهدی از اقدامات خرابکارانه یا تروریستی در آنها مشاهده نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های پنجشنبه تا شنبه پدیده بارشی در کشور نخواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: سامانه‌های سرمایشی اصلی‌ترین عامل ناترازی برق در فصل گرما محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، بررسی و دریافت اولیه اطلاعات از مودیان دارای تراکنش‏‌های بانکی با مبالغ بالا از طریق سامانه رستا انجام می‏‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۱۵ میلیون هکتار از عرصه‌های بیابانی، فوق بحرانی و جزء کانون‌های گرد و غبار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: در ۲ روز طرح بیمه سهام، ۵۴ هزار و ۹۹۸ نفر سبد دارایی خود را بیمه کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن قطعه‌سازان کشورگفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای تولید سه میلیون خودرو تا سال ۱۴۰۴، نیاز به سرمایه‌گذاری‌های کلان و اساسی داریم، که متأسفانه تا کنون محقق نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: از املاکی‌ها درخواست قرارداد ۳ برگی سابق نکنید؛ خودتان به مشکل مالیات می‌خورید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸۶ هکتار به محدوده شهر پردیس الحاق شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است