سیاسی 21:02 - 28 بهمن 1403
رئیس‌جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.

تأکید پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه در پنجاه و ششمین جلسه هیئت دولت درباره پویش «نه به تصادف» که گزارش آن از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه شد، بر ضرورت اتخاذ مجموعه‌ای از تدابیر و اجرای اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تصادفات جاده‌ای، با توجه به نزدیکی تعطیلات نوروز تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات هندسی جاده‌های بین شهری اظهار داشت: یکی از اقدامات برای کاهش تصادفات، اصلاح هندسی جاده‌ها و نصب دوربین‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات در جاده‌هاست که با توجه به نزدیکی ایام نوروز و افزایش سفر‌ها لازم است توسط دستگاه‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.

پزشکیان بهبود کیفیت و ارتقای‌ایمنی خودرو‌های تولیدی داخل و بهبود سیستم‌های ایربگ و ترمز خودرو‌ها را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: وزارت صمت باید در این باره اقدامات لازم را انجام دهد تا استحکام خودرو‌ها و سیستم‌های ترمز و ایربگ آنها به خوبی ارتقا یابد تا در این زمینه با کمترین نقص خودرو‌ها مواجه باشیم.

رئیس جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید و خاطرنشان کرد: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی می‌کنند ایجاد شود و در مقابل رانندگانی که اقدامات پرخطری مانند تردد با سرعت غیرمجاز دارند، با تشدید جرائم نقره داغ شوند. راننده‌ای که پرخطر رانندگی می‌کند، اقداماتش نه تنها خودش را به خطر می‌اندازد بلکه دیگران را هم با خطر مواجه می‌کند و عملکردش به نوعی قتل غیرعمد محسوب می‌شود، لذا باید جریمه‌های سنگینی بپردازد.

پزشکیان در پایان بر لزوم برگزاری جلسه‌ای مجزا برای بسیج نیرو و امکانات در جهت کنترل رانندگی‌ها در نوروز امسال و برگزاری مناسب پویش «نه به تصادف» تأکید کرد.

همچنین در جلسه امروز هیئت دولت، آیین‌نامه اجرایی بند پ ماده ۹۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران تصویب شد که بر اساس آن، معاونت علمی و فناوری مکلف است با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ظرف یک سال از لازم الاجرا شدن این قانون، امکان اشتغال، اقامت و دریافت تسهیلات کنسولی دانش‌آموختگان بین‌المللی نخبه‌ای را که تقاضای لازم برای آنها در کشور وجود دارد، فراهم نماید.

همچنین در این جلسه وزیر کشور گزارشی در مورد حادثه تلخ پیش آمده در کوی دانشگاه ارائه داد و ضمن اظهار تاسف و تاثر از این حادثه از اقدامات مناسب و به موقع وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این زمینه تقدیر به عمل آورد.

در این جلسه تعدادی از وزرا برخی موارد مربوط به وزارتخانه‌های خود را مطرح کردند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری


12156611
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مدیری که در مسیر مخالف تصمیمات دولت است نمی‌تواند به عنوان مدیر ارشد دولت باقی بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز برای دیدار و گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی عازم پاریس شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم روز بسیج با حضور هزاران تن از بسیجیان سراسر کشور در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده ارتش به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی تاکید کرد: این نیرو دریا را از صحنه تهدید به میدان عزت و اقتدار بدل ساخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزارت امور خارجه گفت: ایران و تاجیکستان عزم خود را برای تقویت بیشتر روابط ابراز کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی هوایی ارتش درباره عبور یک فروند جنگنده از آسمان تهران توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامه‌ریزی شده از سال‌ها قبل علیه ملت ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رییسه مجلس، طرح استفساریه قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی و باغ‌ها در خصوص تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی را اعلام وصول کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به منظور تقویت نظام مالی هوش مصنوعی، صندوق ملی هوش مصنوعی کشور با سرمایه یکصد هزار میلیارد ریال تاسیس می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است