اجتماعی 09:12 - 11 شهریور 1404
صفایی مزید از ورود صندوق کارآفرینی امید برای رفع ناترازی انرژی و حمایت از توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خبرداد.

اختصاص ۴ هزار میلیارد تومان برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - جعفر صفایی مزید مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اقدامات این صندوق برای رفع ناترازی انرژی و حمایت از توسعه نیروگاه‌های خورشیدی گفت : در این زمینه قراردادی سه‌هزار میلیارد تومانی با وزارت نیرو و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) به منظور تأمین مالی نیروگاه‌های خورشیدی تا ظرفیت یک مگاوات منعقد شده است.

صفایی مزید افزود: از محل این تفاهم تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان قرارداد بسته شده و ۳۴۰ میلیارد تومان نیز برای ۳۷ نیروگاه تأمین مالی شده که بیشتر آنها به بهره‌برداری رسیده‌اند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه ساتبا حدود هزار میلیارد تومان دیگر از محل تبصره، قرارداد و تفاهم‌نامه در اختیار دارد، ابراز امیدواری کرد که این منابع نیز به زودی اجرایی شوند. در مجموع، عملکرد صندوق در این حوزه به حدود چهار هزار میلیارد تومان رسیده است.

صفایی مزید در خصوص تکالیف قانونی دستگاه‌ها، گفت: تأمین ۲۰ درصد برق مصرفی از انرژی‌های تجدیدپذیر الزامی است و صندوق نیز مکلف به تأمین بیش از ۵۰۰ کیلووات برق شده است که در این راستا اولین نیروگاه ۴۰ کیلوواتی صندوق در ستاد مرکزی راه‌اندازی شده است.

وی افزود: با مجموع چهار هزار میلیارد تومان قرارداد منعقده، حدود ۱۱۰ مگاوات برق از طریق تفاهم‌نامه‌ها پیش‌بینی شده که با مشارکت صندوق کارآفرینی امید تأمین خواهد شد. این میزان برق معادل مصرف حدود ۱۱ هزار خانوار است.

صفایی مزید اظهار کرد: علاوه بر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، تأمین انرژی واحد‌های تولیدی و کارآفرینی مورد حمایت صندوق است.

وی ادامه داد: طرح «شمس» در صندوق فعال است که به متقاضیان تأسیس نیروگاه این امکان را می‌دهد تا با سپرده‌گذاری و بهره‌مندی از تسهیلات مناسب، تأمین مالی پروژه‌های خود را انجام دهند. این طرح بیشتر در حوزه‌های تولید، صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات متمرکز شده است.


12222129
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زاکانی گفت: برنامه ریزی شده که در تمام محلات تهران فضای ورزشی ایجاد شود تا قهرمان شهر در محلات استمرار داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم پایانی سومین دوره مسابقات ورزشی قهرمان شهر در برج میلاد تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: لازم است واحد‌های تولیدی به‌ویژه در صنعت سیمان با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری مناسب به منظور تامین انرژی پایدار به سمت استفاده از پنل‌های خورشیدی حرکت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی استان تهران، افتتاح خط تولید جدید کارخانه روغن نباتی در شهرک صنعتی پیشوا را نماد پویایی و رشد بخش صنعت دانست و گفت: با حمایت مستمر از واحد‌های تولیدی و رفع موانع پیش‌روی کارآفرینان، شاهد رونق و اف...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی ازآغازعملیات عمره ۱۴۰۴ در اول شهریور ماه تاکنون به بیش از ۵ هزار نفر رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به فعالیت ۶۸ مرکز توانمندسازی گفت: سال گذشته ۷۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان به‌ویژه افرادی که در مسیر ترک اعتیاد قرار داشتند، ایجاد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: نظارت بر پرونده‌های با موضوع دیه جراحات و نقص عضو در برنامه‌های عملیاتی ۱۴۰۴ به صورت جدی دنبال شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تعاونی‌ها را کلید تحقق عدالت اجتماعی و رشد اقتصادی ۸ درصدی دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی وقوع زمین‌لرزه شدید در شرق افغانستان، جمعیت هلال‌احمر ایران در راستای وظایف انسانی و بشردوستانه خود، ارسال کمک‌های فوری و ضروری به مناطق آسیب‌دیده را آغاز کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، با اشاره به نام‌گذاری سال ۲۰۲۵ از سوی سازمان ملل به‌عنوان «سال تعاون» و شعار «تعاونی‌ها جهان بهتری می‌سازند» گفت: راه رهایی بشر از جنگ، فقر و مصائب در پذیرش روح تعاون و هم‌افزایی جمعی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است