وبگردی 09:30 - 13 آذر 1403
کانال تلگرام حجت الاسلام شیخ حامد کاشانی محتوایی درباره شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به اشتراک گذاشت.

روضه هجوم به بیت حضرت زهرا سلام الله علیها + فیلم

 برای تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) نقل قول‌های متفاوتی وجود دارد که با توجه به آنها زمان فاطمیه متفاوت است. اما در این میان علمای شیعه، دو زمان را از زمان‌های دیگر بیشتر قبول دارند.

روایت اول را ۷۵ روز پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) می‌دانند، که بنا بر این تاریخ ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاول را ما با نام ایام فاطمیه اول می‌شناسیم. اما در روایتی دیگر گفته می‌شود که ایشان ۹۵ روز بعد از رحلت حضرت رسول اکرم (ص) به شهادت رسیدند، بنابراین این تاریخ را "ایام فاطمیه دوم می‌دانیم که از ۳ تا ۵ جمادی‌الثانی ادامه دارد.

در همین راستا حجت  الاسلام حامد کاشانی به مناسبت ایام فاطمیه ویدیویی در کانال تلگرام خود منتشر کرد.


12123016
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پرومتئوس قدیمی‌ترین درخت شناخته‌شده جهان بود که هزاران سال در سکوت کوه‌های نوادا دوام آورده بود تا اینکه سرنوشتی شوم به زندگی‌اش پایان داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در تاریخ اندیشه دینیِ ایران، روایت‌هایی هست که نه برای قضاوت شتاب‌زده، بلکه برای فهم «اخلاق اختلاف» اهمیت دارند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک مدرس دانشگاه و روان‌درمانگر گفت: بسیاری از مادران به‌دلیل فشارهای زندگی دچار احساس ناکافی‌بودن می‌شوند؛ در حالی‌که مادر بودن معیار ثابت و ایده‌آل ندارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تفاوت فلفل دلمه‌ای نر و ماده، از طعم و میزان تخم گرفته تا کاربرد در آشپزی و سالاد، نکته‌ای مهم برای خرید هوشمندانه است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» عقب‌نشینی تدریجی انسان از روابط واقعی در مسیر مشورت و رشد فردی عواقب جبران ناپذیری دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان می‌دهد گروه خونی افراد می‌تواند ریسک سکته مغزی زودرس را تغییر دهد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشی تازه نشان می‌دهد انتشار اطلاعات نادرست فقط یک ایراد انسانی نیست بلکه یک واقعیت بنیادی در سیستم‌های زیستی است که از باکتری‌ها تا انسان‌ها را در بر می‌گیرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» هرچند میزان تماشای مجموعه‌های پلتفرمی آنچنان نیست که بتوان آن را مؤید گرته‌برداری و نمونه‌خوانی اجتماع دانست؛ ولی به‌اندازه‌ای هست که برای گروه‌هایی قابل سنجش و قرینه‌سازی باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» لباس‌هایمان نمادی از سبک و سلیقه و محافظی در برابر سرما، گرما و آلودگی برای ما میباشند، اما کیفیت و دوام این لباس‌ها به رفتارهای ما در زمان شستشو بستگی دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش‌های جدید در حوزه روان‌شناسی محیطی و علوم طراحی نشان می‌دهد خانه می‌تواند یا منبعی از استرس باشد یا به «پناهگاه روانی» تبدیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است