اقتصادی 08:55 - 08 فروردین 1404
وزیر راه و شهرسازی با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی قدس تاکید کرد: عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید می‌کنیم.

وزیر راه و شهرسازی: عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی به مناسبت فرا رسیدن روز قدس پیامی صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُون

روز جهانی قدس، پژواک ندای مظلومیت ملتی است که دهه‌هاست زیر چکمه‌های ظلم و ستم رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کند؛ روزی که مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان، یکپارچه فریاد حق‌طلبی را در برابر استکبار و اشغالگری سر می‌دهند و عهدی دوباره با آرمان فلسطین می‌بندند.

در این روز، که با درایت رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان به نام روز قدس مزین گردیده، ایران اسلامی، هم‌نوا با امت بزرگ رسول‌الله (ص)، خروش عدالت‌طلبانه خود را به گوش جهانیان می‌رساند و اعلام می‌دارد که قبله گاه نخستین امت اسلام فراموش نمی‌شود و آرمان آزادی فلسطین با عزم راسخ ملت‌های آزاده، به ثمر خواهد نشست.

رژیم کودک‌کش صهیونیستی، با جنایات هولناک خود علیه زنان و کودکان بی‌گناه غزه و کرانه باختری، چهره واقعی استکبار جهانی را بیش از پیش نمایان ساخته است. اما تاریخ گواهی می‌دهد که دیوار‌های ظلم و اشغالگری، در برابر موج بیداری و اراده ملت‌ها، فرو خواهد ریخت.

اینجانب، ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، از آحاد ملت سرافراز ایران دعوت می‌کنم تا با حضور پرشکوه و دشمن‌شکن خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید کنند و بانگ رسای آزادی قدس شریف را در سراسر جهان طنین‌انداز سازند.

منبع: وزارت راه و شهرسازی


12171346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: بسیاری از مشوق‌ها و اختیارات مناطق آزاد طی سال‌های گذشته کمرنگ شده بود. اکنون فرایند اصلاح قانون با حمایت وزیر اقتصاد در حال نهایی شدن است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر گفت:موافقت‌های اولیه با طرف عراقی برای راه‌اندازی بازارچه مرزی شلمچه انجام شده و در ادامه همکاری مسئولان را می‌طلبد تا این امر مهم عملیاتی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه ژئو نشانه بلوغ مدیریتی در سطح ملی برای حل مشکلات عادی است گفت:تنها با نگاه فراگیر مبتنی بر جغرافیا و استفاده از ابزار‌های تحلیلی پیشرفته، می‌توان چشم‌انداز حکمرانی هوشمند را...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابهـامات مطروحه در رابطه با مالیــات بر ارزش افـزوده کالا‌های صـادرات برگشتی و کالا‌های هیـات امنـای صـرفه جویی ارزی» اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ابهـامات مطروحه در رابطه با مالیــات بر ارزش افـزوده کالا‌های صـادرات برگشتی و کالا‌های هیـات امنـای صـرفه جویی ارزی» اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد وضعیت عرضه نهاده‌ها بدتر شده که این امر منجر به حذف گله‌ها و آسیب صنعت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مقامات هوایی کشور امارات افزایش پرواز‌های دوجانبه، توسعه مسیر‌های بین‌المللی، بهبود همکاری‌های عملیاتی و فنی و بررسی امکان راه‌اندازی مسیر‌های جدید پروازی مطرح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نقشه برداری کشور گفت: داده‌های مکانی در جهان کنونی بستر برنامه‌ریزی و در مسیر حکمرانی داده‌محور قرار دارد و می‌تواند به افزایش دقت در تصمیم‌گیری‌های موثر و کارآمد کمک کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان صنعت دام و طیور اذعان می کنند که چالش تامین و کمبود نهاده های دامی از علل اصلی نابه سامانی در بازار محسوب می شود که استمرار این روند می تواند در تامین محصولات پروتئینی و عرضه به بازار را دچار چالش کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام وزیر اقتصاد، بانک‌های ناتراز در اولویت اصلاح قرار دارند و برای آنها بسته‌های اصلاحی ویژه‌ای تدوین شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است