اقتصادی 08:55 - 08 فروردین 1404
وزیر راه و شهرسازی با صدور پیامی به مناسبت روز جهانی قدس تاکید کرد: عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید می‌کنیم.

وزیر راه و شهرسازی: عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی به مناسبت فرا رسیدن روز قدس پیامی صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُون

روز جهانی قدس، پژواک ندای مظلومیت ملتی است که دهه‌هاست زیر چکمه‌های ظلم و ستم رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کند؛ روزی که مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان، یکپارچه فریاد حق‌طلبی را در برابر استکبار و اشغالگری سر می‌دهند و عهدی دوباره با آرمان فلسطین می‌بندند.

در این روز، که با درایت رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان به نام روز قدس مزین گردیده، ایران اسلامی، هم‌نوا با امت بزرگ رسول‌الله (ص)، خروش عدالت‌طلبانه خود را به گوش جهانیان می‌رساند و اعلام می‌دارد که قبله گاه نخستین امت اسلام فراموش نمی‌شود و آرمان آزادی فلسطین با عزم راسخ ملت‌های آزاده، به ثمر خواهد نشست.

رژیم کودک‌کش صهیونیستی، با جنایات هولناک خود علیه زنان و کودکان بی‌گناه غزه و کرانه باختری، چهره واقعی استکبار جهانی را بیش از پیش نمایان ساخته است. اما تاریخ گواهی می‌دهد که دیوار‌های ظلم و اشغالگری، در برابر موج بیداری و اراده ملت‌ها، فرو خواهد ریخت.

اینجانب، ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، از آحاد ملت سرافراز ایران دعوت می‌کنم تا با حضور پرشکوه و دشمن‌شکن خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید کنند و بانگ رسای آزادی قدس شریف را در سراسر جهان طنین‌انداز سازند.

منبع: وزارت راه و شهرسازی


12171346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال روزانه حدود ۱۸۰ میلیون لیتر فرآورده و حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از نصب و راه‌اندازی بالاترین ظرفیت نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی بر روی ۱۰۰۰ نقطه شامل ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و عمومی در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با توجه به نزدیکی این فرودگاه به فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه‌های تهران، سرمایه‌گذاری موازی در این حوزه توجیه‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مقاوم سازی مسکن روستایی در کشور زمینه ساز کاهش خسارت در بلایای طبیعی شده که همین امر باعث استقبال بیشتر متقاضیان در روند نوسازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است