ورزشی 20:57 - 27 مهر 1400
مربی مس رفسنجان گفت: اشتباهات بدی در بازی مقابل سپاهان داشتیم و تحت تاثیر مصدومیت انصاری بودیم.

ربیعی: اشتباهات بدی داشتیم/ تحت تاثیر مصدومیت انصاری بودیم

به گزارش ایسنا، محمد ربیعی سه‌شنبه شب پس شکست دو بر صفر تیمش مقابل سپاهان در نشست خبری اظهار کرد: بازی اول بود و فراز و نشیب‌های زیادی داشتیم. بازی برای من دو بخش داشت. قبل و بعد از مصدومیت انصاری روند تیم تغییر کرد. پارسال هم با مصدومیت یکی از بازیکنانم همین اتفاق رخ داد. تا دقیقه ۴۲ و قبل از مصدومیت انصاری شرایط یکسان بود اما متاسفانه گل بدی خوردیم. در نیمه دوم اشتباهات بدی داشتیم اما در سی دقیقه دوم پر ریسک بازی کردیم و می‌دانستیم که موقعیت به دست می‌آوریم یا این که ضد حمله می‌کنیم. وقتی که انصاری را از دست دادیم و وقتی بازیکنانی مثل کعبی را نداشتیم، به مشکل خوردیم.

او ادامه داد: سپاهان در این بازی بهتر بود و ما هم از امروز باید بیش‌تر کار کنیم. هفته اول است اما انتظارم این است که اگر نظم را رعایت کنیم نتایج بهتری می‌گیریم.

سرمربی مس درباره مصدومیت انصاری گفت: هنوز مشخص نشده اما متاسفانه فکر می‌کنم رباط پاره کرده است. بسیار بازیکن خوبی است اما تحت تاثیر مصدومیت او در این بازی بودیم. متاسفانه سال گذشته هم این اتفاق برای محمود قائدرحمتی  افتاد.

او درباره عملکرد دروازه‌بان عمانی مس گفت: زمان می‌برد تا خارجی‌ها هماهنگ شوند و دو گلی هم که خورد مقصر نبود. من از او راضی هستم و شرایطش را می‌بینم. از وقتی که او را جذب کردیم نقدهایی هم وجود داشت اما باتوجه به ظرفیت مالی‌مان او را آوریم و امیدوارم در طول فصل به ما کمک کند.

ربیعی در پایان اضافه کرد: سال گذشته هفته اول هم به استقلال باختیم اما رفته رفته بهتر شدیم و در این فصل هم امیدواریم همین اتفاق بیفتد.

انتهای پیام


11279907
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته دهم لیگ برتر والیبال مردان امروز (چهارشنبه دهم دی‌ماه) با هفت دیدار پیگیری شد و تیم فولاد سیرجان تعداد برد‌های خود را دو رقمی کرد و در صدر جدول باقی ماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فیفا از ادغام مراسم The Best با جوایز گلوب ساکر از سال ۲۰۲۶ به بعد خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش با حضور در سالن جودوی آکادمی ملی المپیک در جریان روند آماده‌سازی تیم ملی MMA اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سپاهان پیش از دیدار مقابل استقلال گفت: باید باهوش بازی کنیم، ضمن داشتن کیفیت خوب باید خوب بازی کنیم و تمرکز بالایی داشته باشیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید با ۳۹ گل در صدر برترین گلزنان پنج لیگ معتبر اروپایی در سال ۲۰۲۵ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی پرسپولیس قصد دارد سیدجلال حسینی را به کادرفنی خود اضافه کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته فوتسال از برگزاری ۲ دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال کشورمان مقابل عراق خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر پزشکی رئال مادرید از پیچ خوردگی زانوی چپ کیلیان امباپه خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سپاهان و استقلال فردا در حالی به مصاف هم می‌روند که هر ۲ تیم بیشترین شکست در تاریخ فوتبال کشور را مقابل یکدیگر داشته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روبرتو کارلوس ستاره سابق تیم ملی فوتبال و باشگاه رئال مادرید دچار عوارض قلبی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است