اقتصادی 17:11 - 08 اسفند 1402
با توجه به اعلام رئیس سازمان هواپیمایی مبنی بر افزایش تعداد ناوگان هوایی، ۸ فروند هواپیما توسط شرکت‌های هواپیمایی تا پایان سال وارد خط هوایی کشور می‌شود.

ورود ۸ فروند هواپیما برای پروازهای نوروزی تا پایان سال

در حالی که محمدی بخش  رئیس سازمان هواپیمایی کشوری پیش از این اعلام کرده بود که برای ایام نوروز تعداد ناوگان هوایی کشور به حدود ۲۰۰ فروند می رسد امروز اعلام شد تا پایان سال ۸ فروند هواپیما از سوی شرکت های هواپیمایی ، وارد ناوگان هوایی کشور خواهد شد. 

در همین رابطه  قاسمی عضو انجمن شرکت های هواپیمایی و مدیرعامل یک شرکت هواپیمایی گفت: باوجود تحریم‌هایی که علیه هواپیمایی جمهوری اسلامی وجود دارد اما جایگاه خود را در حوزه هوایی پیدا کرده است و هم اکنون ۷ هواپیمای سر خط داریم. هشتمین فروند هواپیما نیز تا آخر اسفند ماه وارد این خط هوایی خواهد شد‌.

وی ادامه داد: ما مدارک بین‌المللی مدرک ISR را داریم که هر دو سه سال یک بار شرکت‌های هواپیمایی ممیزی می‌شوند و این مدرک برای آنها صادر می‌شود. داشتن این مدرک می‌توانند جزو افتخارات هر شرکت هواپیمایی باشد.

عضو انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: اخیرا هم‌اندیشی بین رؤسای ایستگاه‌های استان‌ها انجام شده و آمادگی برای پروازهای نوروزی داریم که امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری را برای مردم کشورمان داشته باشیم. ما برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مسافران در نوروز در حال آماده‌سازی هواپیماها هستیم تا بتوانیم با مدیریت پروازها و کم کردن تاخیرات، پروازهای خوبی را برای مسافران در ایام نوروز داشته باشیم.

وی درباره استرداد بلیت توضیح داد: طبق قانون و شیوه‌نامه هواپیمایی کشوری ما موظف هستیم که در صورت تاخیر یا لغو پرواز، استرداد بلیت داشته باشیم و جریمه‌ای که بابت تاخیرات است را به مردم برگردانیم.

قاسمی درباره تخلف برخی شرکت‌های هواپیمایی در فروش بلیت توضیح داد: ما در صنعت حمل و نقل هوایی گران‌فروشی نداریم و اگر آژانسی تخلف کرده است باید تخلف آژانس بررسی شود اما شرکت‌های هواپیمایی در کف و سقفی که برای آنها تعیین شده است، قیمت‌ها را رعایت کرده‌اند.

براساس این گزارش پیش از این هم وزیر راه وشهرسازی تاکید کرده بود که برای ایام نوروز تمامی شرکت های هواپیمایی باید ناوگان خود را پای خط بیاورند و با خدمت رسانی بیشتر به مسافران زمینه را برای بهبود وضعیت پروازهای نوروزی فراهم کنند.


12034221
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به کمبود مواد اولیه، عرضه روغن صنف و صنعت با چالش‌هایی روبروست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی تهران، راهکار‌های کنترل تورم را در دو محور اصلی، حمایت جدی و رفع موانع صادراتی برای تأمین درآمد ارزی کشور و مقابله فعالانه با افزایش بی‌رویه نقدینگی عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با توجه به اقدامات بهداشتی سازمان دامپزشکی و برنامه واکسیناسیون، بیماری تب برفکی در حال کنترل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۷ دی‌ماه یکصد و سی‌و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۰ هزارتن رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ورود به دنیای ارز‌های دیجیتال، می‌تواند فرصت‌های سودآوری بی‌نظیری ایجاد کند؛ اما بدون دانش و مسیر آموزشی صحیح، خطر زیان‌های بزرگ همیشه وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: به طور متوسط روزانه حدود ۸۸۰ دستگاه خودرو در کشور از رده خارج می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:با توجه به قیمت گواهی اسقاط که برای موتورسیکلت‌های معمولی ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و برای موتورسیکلت‌های برقی ۲۶ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده، استقبال اولیه کمی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می‌دهد که روش‌های گذشته دیگر قادر به مدیریت این حجم عظیم از خودرو‌های سبک و موتورسیکلت نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است