اجتماعی 12:08 - 24 مرداد 1403
اولین کنگره ملی تجلیل از آزادگان محیط زیست کشور صبح امروز و در تهران برگزار شد.

کنگره ملی تجلیل از آزادگان محیط زیست کشور برگزار شد

داوود میرشکار مدیر کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در اولین کنگره ملی تجلیل از آزادگان محیط زیست کشور گفت: سازمان محیط زیست اقداماتی در حوزه فرهنگی در خصوص موضوع اربعین انجام داده است. نظیر راه اندازی موکب ها در مرز چذابه، ارائه آموزش‌های لازم به زائران اربعین پیرامون مسائل زیست محیطی، پاکسازی موکب ها در مسیر اربعین، اقدامات فرهنگی و اعزام کاروان زیارتی سفیران محیط زیست به کربلا و نجف و هماهنگی اجرای طرح پسماندها.

سردار رضا بنی اسدی فر فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا نیز در این مراسم گفت: در این روزها شاهد راهپیمایی اربعین حسینی از اقصی نقاط کشورهای منطقه و شاهد حضور ۴۰ هزار آزاده‌ای که با افتخار به کشور بازگشتند هستیم و این نتیجه مقاومت هوشمندانه جمهوری ایران اسلامی بود.

سردار بنی اسدی فر افزود: آزادگان کشور شایسته بهترین ها و افتخار ملی ما هستند. این رزمندگان دلاور با استحکام در مواضع انقلابی خود امید و یاور انقلاب شدند و جامعه متاثر از جانفشانی آن هاست، نظام جمهوری اسلامی هر کاری انجام دهد، گوشه ای از حق این عزیزان را ادا نخواهد کرد.

 


12082827
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای فرهنگی و فرهنگ سازمانی شستا در نخستین جلسه این شورا بر استفاده از الگو‌های موفق در ساختار سازمانی شستا برای اعتلای فرهنگ تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با عالی‌رتبه‌ترین مقام قضایی ازبکستان در حاشیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای دیدار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضائیه گفت: در دیدار با مقامات قضایی کشور‌های منطقه خواستیم مشکلات حقوقی ایرانیان در این کشور‌ها را تسهیل کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مادر نقش چشمگیری در مواجهه فرزندان با پدر خانواده را دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر از مشارکت مردم در اجرای طرح‌های نوروزی این جمعیت خبر داد و اعلام کرد: در قالب «طرح ملی هلال رحمت»، حدود ۳ میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت طی یادداشتی به مناسبت دستگیری سارقین زورگیر خیابان صابونیان، غیرت، هوشمندی و اشراف اطلاعاتی را عامل اصلی توفیق پلیس در دستگیر مجرمان برشمرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات با اعلام هشدار وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور از آماده باش امدادگران هلال‌احمر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات با اعلام هشدار وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌ غرب کشور از آماده‌باش امدادگران هلال‌احمر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان محیط زیست گفت: این سازمان در حال تهیه بسته‌ای برای سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کار‌های سبز و استفاده از فناوری‌ها برای ایجاد اشتغال سبز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختلالات گفتاری طیف وسیعی از جامعه را شامل می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است