بین‌الملل 13:23 - 31 فروردین 1403
وزارت خارجه سوریه وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا


12048687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارگران در غزه مرمت کاخ تاریخی «پاشا» را که قدمت آن به قرن سیزدهم بازمی‌گردد و در جنگ آسیب دیده است، آغاز کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عضو کنست اسرائیل، در اظهاراتی بی‌سابقه گفت که آمریکایی‌ها مدیران واقعی اسرائیل هستند و تاکید کرد که بدون وتوی واشنگتن اسرائیل تحت تحریم قرار داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل اعلام کرد که ارزیابی او از ابومحمد الجولانی به تحولات میدانی مشروط است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که ترامپ در تماس با بن سلمان از او خواسته پس از پایان جنگ غزه، روند عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را آغاز کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل هشدار داد که کمبود شدید بودجه، توان سازمان‌های امدادی برای کمک به ده‌ها هزار آواره فراری از الفاشر سودان را فلج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون انتخابات عراق امروز پنجشنبه اعلام کرد که نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ممکن است هفته آینده و پس از تکمیل رسیدگی به شکایات اعلام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خودروی صلیب سرخ برای دریافت اسیر اسرائیلی که جسد او امروز در نوار غزه پیدا شده، راهی جنوب این باریکه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که جنگ اسرائیل معامله‌ای عظیم برای شرکت‌های آمریکایی بود و آنها میلیارد‌ها دلار از فروش تسلیحات سود برده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هنرمندان در سراسر جهان از شرکت‌های پخش موسیقی خود می‌خواهند دسترسی به ترانه‌هایشان را در سرزمین‌های اشغالی ممنوع کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسر اقتصادی اروپا پس از نشست وزرای دارایی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که بودجه چندساله کنونی اتحادیه برای تامین مالی نیاز‌های اوکراین کافی نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است