بین‌الملل 13:23 - 31 فروردین 1403
وزارت خارجه سوریه وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا


12048687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت صنعت دانمارک از آغاز ساخت کارخانه تولید سوخت جامد موشک برای شرکت اوکراینی «فایر پوینت» در جنوب این کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، و جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، روز سه‌شنبه با ولادیمیر پوتین برای گفت‌و‌گو درباره راه‌حل پایان جنگ اوکراین دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه دخالت آمریکا در امور داخلی کشورها، این بار ترامپ هشدار داد در صورت تغییر نتایج انتخابات هندوراس بهای سنگینی پرداخت خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با بررسی رویکرد ترکیه در قبال ایران در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین، قفقاز، آسیای مرکزی و نیز تعاملات این کشور با آمریکا، انگلیس و اسرائیل و تبعات آن برای کشورمان باید با دقت بیشتری عمل کرده و ظرائف بیشتری را در نظر بگیریم
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اکثریت دموکرات در سنای آمریکا با هشدار نسبت به برنامه‌ریزی مخفی ترامپ برای جنگ با ونزوئلا، اعلام کرد هر اقدام نظامی بدون مجوز کنگره خطرناک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قمار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با عفو، بحران سربازی را به خطر بی‌ثباتی ملی تبدیل کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رؤسای جمهور آمریکا و فرانسه، در تماس تلفنی درباره وضعیت اوکراین و شرایط دستیابی به صلح پایدار گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع عبری‌زبان از وقوع یک عملیات زیرگیری با خودرو در نزدیکی شهرک کریات اربع در کرانه باختری خبر داده‌اند که منجر به مجروح شدن حداقل یک نظامی زن شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رؤسای جمهور آمریکا و فرانسه، در تماس تلفنی درباره وضعیت اوکراین و شرایط دستیابی به صلح پایدار گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات وزارت حمل و نقل روسیه اعلام کردند این کشور در حال حاضر قصد اعمال هیچ محدودیت پروازی علیه ونزوئلا را ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است