بین‌الملل 13:23 - 31 فروردین 1403
وزارت خارجه سوریه وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا


12048687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می گوید که این اتحادیه علیرغم انتقادات در استراتژی امنیت ملی، ایالات متحده را متحد خود می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان مدیریت بحران اندونزی اعلام کرد که سیل‌های ویرانگر و رانش زمین بیش از ۹۰۰ نفر را در جزیره سوماترا کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه چندین پهپاد مشکوک بر فراز یک پایگاه به شدت محافظت‌شده که محل نگهداری زیردریایی‌های بالستیک هسته‌ای است، پرواز می‌کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سودان، نیرو‌های پشتیبانی سریع (RSF) را به کشتن ۷۹ غیرنظامی در حمله پهپادی به کردفان غربی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در سخنرانی خود در مجمع دوحه گفت که مذاکرات در مورد اجرای آتش بس در غزه در مرحله حساسی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه با نزدیک شدن به اولین سالگرد دستگیری دکتر حسام ابوصفیه پرونده او را به جامعه بین‌المللی یادآوری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلومبرگ اعلام کرد که جلسات بین هیئت‌های آمریکا و اوکراین در فلوریدا هیچ پیشرفت جدی در روند حل و فصل ایجاد نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید بیش از ۵۷۰۰۰ خانوار در غزه که اکنون توسط زنان سرپرستی می‌شوند، با مشکلات شدیدی رو‌به‌رو هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ویکتور اوربان اعلام کرد که اتحادیه اروپا در فساد غرق شده است و تحقیقات در مورد کلاهبرداری مشکوک با بودجه اتحادیه اروپا ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است