بین‌الملل 13:23 - 31 فروردین 1403
وزارت خارجه سوریه وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد.

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا


12048687
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین و آخرین روز اعتصاب سراسری در بلژیک اکثر پرواز‌ها در فرودگاه بروکسل را زمین‌گیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح اوکراین پس از اعتراضات اروپا از ۲۸ به ۱۹ ماده کاهش یافت و محدودیت ارتش اوکراین حذف شد اما تکلیف واگذاری اراضی هنوز نامشخص است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدای تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری گینه بیسائو در غرب آفریقا شنیده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواوی یکی از بهترین گوشی‌های تاشو را عرضه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور لبنان و وزیر امور خارجه مصر مذاکراتی را برای بررسی حملات مداوم اسرائیل در جنوب لبنان برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی انفجار یک انبار اسلحه در شمال غربی سوریه، دست‌کم ۵ نفر کشته شدند و تیم‌های امداد همچنان در حال جست‌وجوی قربانیان زیر آوار هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی عظیمی در چند برج ۳۲ طبقه در هنگ‌کنگ دست‌کم ۱۴ کشته و ده‌ها زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کلمبیا می‌گوید که کمپین فشار آمریکا با هدف دسترسی به ذخایر عظیم نفتی ونزوئلاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا از اتحادیه اروپا خواست تا حداقل سن برای دسترسی کودکان به رسانه‌های اجتماعی را تعیین کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه ضمن تاکید بر اینکه زمان گفت‌و‌گو‌های علنی درباره آتش‌بس اوکراین نرسیده، اعلام کرد که در صورت توافق از خواسته‌های اصلی خود دست نمی‌کشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است