بین‌الملل 19:29 - 19 بهمن 1403
رئیس کمیسیون اروپا درحالی که برای شرکت در یک نشست به لهستان سفر کرده است توسط مردم این کشور هو شد.

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی -به گزارش ریانووستی، کشاورزان لهستانی اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا را در گدانسک هو کردند. این اتفاق درحالی رخ داد که فون در لاین در نشست خارجی کمیسیون اروپا که به مناسبت ریاست ورشو در مرکز استان پومرانیا لهستان برگزار شد، شرکت می‌کرد.

هنگامی که تظاهرکنندگان خودرو‌های حامل هیات را در نزدیکی مرکز همبستگی اروپا دیدند، شروع به هو کردن، زدن بر طبل و بوق زدن کردند و شعار می‌دادند: اورسولا برو!

بزرگترین اتحادیه کارگری Solidarnosk (همبستگی) لهستان در حال سازماندهی اعتراضی بزرگ در گدانسک است، جایی که کشاورزان در اعتراض به « مسیر سبز» اتحادیه اروپا، که شامل تشدید قوانین زیست محیطی در کشاورزی است که منجر به افزایش هزینه‌های تولید می‌شود، اعتراض می‌کنند.

پیوتر دودا، رئیس اتحادیه Solidarnosk تاکید کرد که سیاست‌های محدود کننده آب و هوا دلیل بسته شدن بسیاری از کارخانه‌ها و از دست دادن شغل در لهستان است. این امر به ویژه در بخش‌هایی مانند معدن، انرژی، خودروسازی، کشاورزی و صنایع فلزی رخ داده است.

کشاورزان لهستانی در ۹ فوریه سال گذشته نیز تظاهرات سراسری را آغاز کردند و راه‌ها و ورودی‌های ایست بازرسی در مرز با اوکراین را مسدود کردند و خواستار توقف واردات محصولات کشاورزی از اوکراین و همچنین ورود محصولات کشاورزی به بازار‌های اروپایی از هلدینگ‌های کشاورزی بین المللی در اوکراین شدند.

منبع: آر تی


12152614
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که طرح فعلی او گفت‌و‌گو با تهران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیرو‌های روسی دو روستا را در شرق اوکراین تصرف کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته چارچوب هماهنگی عراق تأکید کرد که همچنان به نامزدی نوری المالکی برای نخست وزیری پایبند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفته است که مذاکرات در مورد حل بحران اوکراین با کریل دیمیتریف در میامی فلوریدا سازنده بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه مصر از همه طرف‌ها خواست پیش از بازگشایی گذرگاه رفح خویشتن‌داری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اروپایی طرحی را برای مقابله با تهدید‌ها و فشار‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تهیه کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر حملات گسترده رژیم صهیونیستی را که امروز صورت گرفت، تضعیف‌کننده تلاش‌های بین‌المللی برای صلح دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی به مناطقی در حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه حمله کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز عالی ارتباطات استراتژیک ناتو اعلام کرد که اروپای شمالی و کشور‌های بالتیک باید در صورت بروز درگیری، کار بر روی اقدامات اطلاعاتی تهاجمی هماهنگ را آغاز کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد منتشر شده نشان میدهد ایلان ماسک روابط گسترده‌تری نسبت به آنچه گفته شده بود، با اپستین داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است