اقتصادی 13:47 - 22 اردیبهشت 1404
مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به شرایط خشکسالی، امسال نیاز به واردات جو افزایش می‌یابد.

سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن نیاز به واردات جو داریم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: قیمت کنونی هرکیلو دام سبک پروار ۲۹۰ تا ۳۱۰ هزارتومان بسته به فروش نقدی و مدت دار است.

به گفته وی،   بنابر آمار سال گذشته ۲ میلیون و ۵۷۱ هزارتن، سال ۱۴۰۲ حدود ۲ میلیون و ۱۸۲ هزارتن و سال ۱۴۰۱ رقمی بالغ بر ۲ میلیون و ۳۷۷ هزارتن جو وارد شده است که براین اساس به طور متوسط سالانه بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن جو نیاز داریم.

صدردادرس با بیان اینکه به طور متوسط در شرایط عادی ۳ میلیون تن جو در داخل تولید می‌شود، افزود: در شرایط خشکسالی بدلیل آنکه تولید در دیمزار‌ها انجام می‌شود، بشدت افت می‌کند. امسال با توجه به اینکه دیمزار‌ها محصولی ندارند، عملکرد مزارع آبی پایین است، نیاز بیشتری به واردات جو داریم.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک ادامه داد: با توجه به شرایط خشکسالی در نیمه اول سال نیاز است که دامداران از طریق خوراک دستی تغذیه کنند، از این رو ضروری است که امسال نهاده جو تامین و بدست دامداران برسد.

وی با تاکید بر تامین نهاده مدت دار برای دامداران گفت: پشتیبانی امور دام برای دامداران عشایر و غیرعشایر باید هر چه سریع‌تر نهاده مدت دار تامین کند چراکه شرایط مراتع تعریفی ندارد.


12188575
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی راهبردی شرکت فرودگاه‌ها از رضایتمندی ۷۶.۲ درصدی کیفیت ارائه خدمات و امکانات در فرودگاه های کشور در فروردین ماه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو میزان مصرف برق به صورت انشعاب غیرمجاز را بیش از سه هزار مگاوات برآورد کرد و گفت: امسال به دلیل گرمای بی‌سابقه هوا و کاهش ۴۰ درصدی ذخایر آب سدها، محدودیت‌های برق زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو میزان مصرف برق به صورت انشعاب غیرمجاز را ۳ هزار مگاوات برآورد کرد و گفت: امسال به دلیل گرمای بی‌سابقه هوا و کاهش ۴۰ درصدی ذخایر آب سدها، محدودیت‌های برق زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل تعاونی مرغداران مرکز گفت: با توجه به مازاد تولید، مرغداران به کشتارگاه اعلام کرده اند که مرغ رایگان ببرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون جهش تولید مجلس گفت: سیاست‌های حمایتی باید موقت باشند و در کنار آن باید از تولیدکنندگان داخلی به گونه‌ای حمایت شود که به سمت انحصار نرویم و شرایط رقابتی حفظ شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون جهش تولید مجلس گفت: سیاست‌های حمایتی باید موقت باشند و در کنار آن باید از تولیدکنندگان داخلی به گونه‌ای حمایت شود که به سمت انحصار نرویم و شرایط رقابتی حفظ شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر صمت گفت: تخصیص ارز برای واردات کالا‌های مشابه داخلی هرگز در وزارت صمت انجام نشده و این اقدام عملاً به محدودیت واردات این کالا‌ها منجر شده است.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر صمت گفت: تخصیص ارز برای واردات کالا‌های مشابه داخلی هرگز در وزارت صمت انجام نشده و این اقدام عملاً به محدودیت واردات این کالا‌ها منجر شده است.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان با تاکید بر اینکه حوزه مسکن، مسئولیتی فراتر از وزارت راه و شهرسازی است، خواستار ایفای نقش تمامی نهاد‌های مسئول در تنطیم بازار مسکن شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی یکی از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی را تامین سرانه‌های آموزشی موردنیاز شهر‌ها عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است