اقتصادی 15:46 - 28 تیر 1403
کارشناس حوزه بورس کالا گفت: با رونمایی از گواهی سپرده نقره، سبد علاقمندان به گواهی سپرده کالایی متنوع‌تر خواهد شد.

تنوع‌بخشی به ابزار‌های مالی با گواهی سپرده نقره بورس کالا

مهدی بیات منش، کارشناس حوزه بورس کالا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بنابر اعلام بورس کالا بناست شهریور ماه امسال از گواهی سپرده کالایی نقره رونمایی شود. گواهی سپرده کالایی که پیش از این هم برای طلا رونمایی شده بود و از آن هم استقبال خوبی صورت گرفته بود.

این کارشناس حوزه بورس کالا می‌گوید: با رونمایی از گواهی سپرده نقره بورس کالا سهامداران تنوع بیشتری را برای سرمایه‌گذاری خواهند داشت و می‌توانند از مزایای گواهی سپرده کالایی بهره‌مند شوند.

او افزود: حفاظت در برابر نوسانات قیمت، تنوع در سرمایه‌گذاری، امکان معامله آسان، شفافیت و قابلیت پیگیری از جمله مزایای گواهی سپرده کالایی است که با آمدن گواهی سپرده نقره سهامداران علاقمند به این فلز گرانبها هم می‌توانند از این مزایا بهره‌مند شوند و از آن استفاده کنند.

نقره همسایه طلا می‌شود

به تازگی رحمان آراسته، مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: در خصوص صندوق‌های چندکالایی باید اینگونه اشاره کرد که شروع صندوق‌های کالایی با گواهی سپره شمش نقره خواهد بود. با توجه به برنامه‌ریز‌ی‌های صورت گرفته در صورتی که همه موارد بر اساس برنامه پیش رود می‌توانیم در شهریورماه گواهی سپرده شمش نقره را به شکل پیوسته وارد بازار کنیم که قطعا موازی با آن صندوق‌های کالایی و چندکالایی می‌توانند مجوز‌های لازم را دریافت و وارد سرمایه‌گذاری در حوزه شمش نقره شوند.

خبرنگار: کیمیا قلی‌پور


12074153
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر انرژی و کربن شرکت ملی گاز گفت: در کشور سالانه معادل ۸۰ میلیارد دلار انواع حامل‌های انرژی هدر می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از تخصیص و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۱۴۵ هزار واحد مسکن حمایتی در شهر‌های جدید خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: پایان هفته نواحی غربی کشور به علت تشکیل توده گرد و خاک در عراق توفانی و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای ارتقای روابط تجاری با افغانستان برنامه‌های جدیدی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر انرژی و کربن و شرکت ملی گاز ایران گفت:از سال گذشته تاکنون به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان گواهی صرفه‌جویی انرژی منتشر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: برای توسعه صنایع تبدیلی به ۱۷۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است که ضروری است با راهکارهایی تأمین شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن توزیع کنندگان گوشت گفت: خرید دام از دامداران، توزیع در بازار و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی راهکار تنظیم بازار گوشت قرمز محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: هدفگذاری ۱۰ میلیارد دلاری حجم تجارت تهران و اسلام آباد حاکی از عمق نگاه راهبردی به ظرفیت‌های عظیم اقتصادی و تجاری دو کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت کالا‌های صادراتی و وارداتی سازمان ملی استاندارد ایران گفت: فرآیند ارزیابی انطباق خودرو‌های وارداتی توسط سازمان ملی استاندارد ایران همچنان با دقت و سرعت در حال انجام است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۲۴ شهریور ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است