بین‌الملل 08:34 - 03 فروردین 1404
دور جدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی با افزایش تلفات غیرنظامی و در زیر سایه حمایت ایالات متحده همچنان در ادامه دارد

شش کودک در میان ۲۱ فلسطینی شهید در دور تازه حملات رژیم صهیونیستی

باشگاه خبرنگاران جوان- در روز شنبه، دست‌کم ۲۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات هوایی اسرائیل به شمال و مرکز نوار غزه یه شهادت رسیدند.

مقامات پزشکی غزه تایید کردند که این کودکان به همراه سه فلسطینی دیگر، زمانی جان باختند که نیروهای اسرائیلی خانه خانواده مشهراوی را در محله التفاح، واقع در شرق شهر غزه، بمباران کردند.

بر اساس اعلام منابع پزشکی، دو فلسطینی دیگر نیز در حمله هوایی دیگری که منطقه المغراقه در مرکز غزه را هدف قرار داد، به شهادت رسیدند.

این حملات بخشی از تهاجم مجدد و همه جانبه اسرائیل است که در روزهای اخیر شدت گرفته است.

یک منبع پزشکی در بیمارستان باپتیست در شهر غزه گفت که اجساد پنج فلسطینی و تعدادی زخمی، پس از حملات توپخانه‌ای و هوایی اسرائیل به محله زیتون در شرق شهر غزه، و همچنین شهرهای بیت لاهیا و ام‌النصر، به این بیمارستان منتقل شده‌اند.

در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه، پنج فلسطینی در دو حمله هوایی که تجمع‌های غیرنظامیان را هدف قرار داد، شهید شدند. یک منبع پزشکی و شاهدان عینی گفتند که در حمله اول، دو نفر در محله تل‌السلطان در غرب شهر و در حمله دوم، سه نفر در محله سعودی توسط ارتش اسرائیل شهید شدند.

پیش از این در روز شنبه، بمباران شدید اسرائیل خانه‌ها و زمین‌های کشاورزی را در شهر غزه هدف قرار داد.

از روز سه‌شنبه، در پی عملیات گسترده هوایی غافلگیرانه توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، بیش از ۷۰۰ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۰۰ نفر زخمی شده‌اند که آتش‌بس و توافق تبادل اسرا که در ماه ژانویه برقرار شده بود را از بین برده است.

از اکتبر ۲۰۲۳، نزدیک به ۵۰,۰۰۰ فلسطینی، که بیشتر آنها زن و کودک هستند، کشته و بیش از ۱۱۳,۰۰۰ نفر در یک حمله نظامی وحشیانه اسرائیل به غزه زخمی شده‌اند.

دادگاه کیفری بین‌المللی در نوامبر گذشته، حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق او را به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه صادر کرد.

اسرائیل همچنین به دلیل جنگ خود علیه این منطقه محصور شده، در دادگاه بین‌المللی دادگستری با پرونده نسل‌کشی مواجه است.

منبع : القدس العربی


12169813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن می‌گوید جت‌های جنگنده چینی رادار خود را به سمت هواپیمای نظامی‌اش نشانه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی و شهرک‌نشینان غیرقانونی در ماه نوامبر مرتکب ۵۷ مورد نقض حقوق و حمله علیه خبرنگاران در کرانه باختری و غزه اشغالی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند بنیامین نتانیاهو و تونی بلر، نخست‌وزیر سابق انگلیس، جلسه محرمانه‌ای درباره طرح‌های
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفر رئیس جمهور روسیه به هند نشان داد که تلاش‌های غرب برای منزوی کردن مسکو بیهوده بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش ونزوئلا اعلام کرد ۵۶۰۰ سرباز جدید برای خدمت سوگند یاد کرده‌اند که این پاسخی به افزایش فشار نظامی آمریکا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین و روسیه سومین رزمایش مشترک ضد موشکی را در خاک روسیه برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فدرال حمل‌ونقل هوایی روسیه اعلام کرد پرواز‌های ورودی و خروجی در فرودگاه‌های اورنبورگ و اورسک را به‌طور موقت محدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دعوت از جمهوری آذربایجان برای حضور به عنوان مهمان در «رزمایش مشترک»، و عدم دعوت از ترکیه حاوی پیام‌هایی می‌باشد. شانگهای هیچ تمایلی برای همکاری با ترکیه به عنوان یک عضو ناتو ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آیا واقعاً قدرت‌های بزرگ خواستار صلح‌اند یا اینکه صلح، بزرگ‌ترین تهدید برای منافع برخی بازیگران جهانی است؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با استقبال از بازنگری دولت دونالد ترامپ در استراتژی امنیت ملی آمریکا، حذف عبارت «تهدید مستقیم» برای توصیف روسیه را گامی مثبت ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است