اقتصادی 15:11 - 24 مهر 1403
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: ارزش معاملات تجارت الکترونیک طی شش ماه اول امسال ۲۰۷۸ هزار میلیارد تومان بوده است.

رشد ۵۵ درصدی ارزش معاملات تجارت الکترونیک

امین کلاهدوزان رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در همایش روز ملی تجارت الکترونیک گفت: طی شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ خوشبختانه همانند سال‌های گذشته رشد ادامه دار بوده است و ارزش معاملات تجارت الکترونیک طی شش ماه اول امسال ۲۰۷۸ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به زمان مشابه سال قبل ۵۵ درصد رشد داشته است.

این مقام مسئول می‌گوید: طی شش ماه نخست امسال تعداد کل معاملات تجارت الکترونیکی به حدود ۲۲۰۴ میلیارد فقره رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است همچنین بیش از ۲ میلیون و ۷۹۷ هزار گواهی امضای الکترونیکی طی شش ماه نخست امسال صادر شده که نسبت به زمان مشابه ۷۹.۵ درصد رشد داشته است.

او می‌گوید: متوسط مبلغ تراکنش‌ها نیز افزایش داشته و این یعنی مردم خرید‌های بزرگ‌تری را داشته‌اند. تعداد کل اینماد‌های فعال تا پایان شهریور بیش از ۲۵۰ هزار عدد است و در شش ماه نخست بیش از ۴۸ هزار اینماد صادر شده است.

این مقام مسئول افزود: ۷۳ درصد جنسیت صاحبان اینماد‌های صادر شده در نیمه نخست سال مرد و ۲۷ درصد زن بوده است که شاهد رشد در این زمینه بودیم. باز شدن قفل معاملات خودرو در این بستر یکی از اتفاقات بسیار خوبی بود که محقق شد. موضوع دیگر بحث سندباکس‌ها بود که امسال محقق شد یکی برای بورس و دیگری برای وزارت صمت بود. در یک ماه آینده ۴ طرح جدید در سندباکس پذیرش می‌شوند.



او گفت: هدفگذاری ما حجم معاملات ۹ هزار همتی در ۵ سال آینده است که باید به این سمت حرکت کنیم و با توجه به شناختی که وجود دارد این مسیر شدنی است.


12104823
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت:صادرات مناطق آزاد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی ۱۹ درصد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:در جهت رفع نگرانی برای افزایش قیمت کالاها، خوشبختانه بسته حمایتی مناسبی برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت کاریابی ایران استخدام در تازه‌ترین گزارش ماهانه خود، با استناد به اطلاعیه‌ها و اخبار رسمی منتشرشده از سوی نهاد‌های مختلف، پیش‌بینی کرده است که در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ مجموعه‌ای از آزمون‌های مهم و اثرگذار در تقویم استخدامی کشور برگزار شو...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی با استعفای معاون ارزی این بانک موافقت کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه گفت: واریز سود بیش از ۴۴ میلیون سهامدار عدالت از ظهر امروز چهارشنبه آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه هیچ یک از نیروگاه‌های استان تهران مازوت مصرف نمی‌کنند، گفت: نیروگاه‌های شهر تهران امسال بدون مصرف سوخت مایع و با استفاده از گاز طبیعی در حال تولید برق هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: در الگوی کشت جدید، ممکن است برخی کشت‌های آب‌بر به‌طور کامل حذف شوند و طبیعی است که حذف یک کشت دارای صرفه اقتصادی، بدون پیش‌بینی جایگزین یا مشوق، امکان‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی این است که تا پایان سال، حدود ۷۰ هزار واحد دیگر تکمیل و تحویل متقاضیان شود.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی این است که تا پایان سال، حدود ۷۰ هزار واحد دیگر تکمیل و تحویل متقاضیان شود.»
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۶۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است