اقتصادی 15:11 - 24 مهر 1403
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: ارزش معاملات تجارت الکترونیک طی شش ماه اول امسال ۲۰۷۸ هزار میلیارد تومان بوده است.

رشد ۵۵ درصدی ارزش معاملات تجارت الکترونیک

امین کلاهدوزان رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در همایش روز ملی تجارت الکترونیک گفت: طی شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ خوشبختانه همانند سال‌های گذشته رشد ادامه دار بوده است و ارزش معاملات تجارت الکترونیک طی شش ماه اول امسال ۲۰۷۸ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به زمان مشابه سال قبل ۵۵ درصد رشد داشته است.

این مقام مسئول می‌گوید: طی شش ماه نخست امسال تعداد کل معاملات تجارت الکترونیکی به حدود ۲۲۰۴ میلیارد فقره رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است همچنین بیش از ۲ میلیون و ۷۹۷ هزار گواهی امضای الکترونیکی طی شش ماه نخست امسال صادر شده که نسبت به زمان مشابه ۷۹.۵ درصد رشد داشته است.

او می‌گوید: متوسط مبلغ تراکنش‌ها نیز افزایش داشته و این یعنی مردم خرید‌های بزرگ‌تری را داشته‌اند. تعداد کل اینماد‌های فعال تا پایان شهریور بیش از ۲۵۰ هزار عدد است و در شش ماه نخست بیش از ۴۸ هزار اینماد صادر شده است.

این مقام مسئول افزود: ۷۳ درصد جنسیت صاحبان اینماد‌های صادر شده در نیمه نخست سال مرد و ۲۷ درصد زن بوده است که شاهد رشد در این زمینه بودیم. باز شدن قفل معاملات خودرو در این بستر یکی از اتفاقات بسیار خوبی بود که محقق شد. موضوع دیگر بحث سندباکس‌ها بود که امسال محقق شد یکی برای بورس و دیگری برای وزارت صمت بود. در یک ماه آینده ۴ طرح جدید در سندباکس پذیرش می‌شوند.



او گفت: هدفگذاری ما حجم معاملات ۹ هزار همتی در ۵ سال آینده است که باید به این سمت حرکت کنیم و با توجه به شناختی که وجود دارد این مسیر شدنی است.


12104823
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران گفت: گشت ویژه پایش و کنترل مصرف گاز ادارات دولتی و اماکن عمومی با حضور ۱۲۰ گروه تخصصی بازرسی آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری ۴۵۰۰ واحد مسکونی در قالب پروژه‌های شهری و روستایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صرفاً بخش جمع‌آوری و انتقال گاز‌های فلر، بدون احتساب تجهیزات پالایشی، ۱.۱ میلیارد دلار هزینه داشته و تا به امروز ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرک سازمان امور مالیاتی کشور به فعالان اقتصادی گفت: بر اساس قانون، از اول دی‌ماه ۱۴۰۴، صورتحساب‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز لکوموتیو قطار مسافری میانه- تهران، هنگام ورود به ایستگاه هشتگرد از خط خارج شد. خوشبختانه ،به هیچ یک از مسافران آسیبی وارد نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح نقاط حادثه‌خیز به ۹۵۵ نقطه و ساخت راه‌های روستایی به ۲۹۰۰ کیلومتر رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص شرایط بازار طلا نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیمارستان تخصصی قلب که توسط سازمان مجری و تأسیسات دولتی ساخته شده به پیشرفت ۸۸ درصدی رسیده که تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است